Postovala: Nataša Ilić
13
Dec
2012

Ne raskidajte u vreme praznika!

Pregledano: 2815 puta

Dokazano, praznično vreme je najteže za ljude. Mnogi prolaze kroz finansijske krize, depresije i druge probleme koji su ih mučili tokom prošle godine

Parovi baš tada mogu da unište ljubav koja tokom godine ne zna za probleme. Evo kako da izbegnete takvu situaciju.

raskid za praznikeNe pravite se da vas nije briga za praznike

Nemojte da se pravite da vam nije stalo do praznika. Nemojte da tvrdite da praznici nisu velika stvar i silom ih bojkotujete. Nemojte da se tako ponašate, jer ako sa takvim vašim stavom vaš dragi odluči da bojkotuje Novu godinu i ne kupi vam poklon, verovatno ćete biti besne.

Nezahvalnost je veoma ružna osobina

Dečko vam je  kupio poklon. Ispravan i primeren odgovor je: "Hvala!". Nemojte da budete jedna od onih žena kojima je dobro raspoloženje uslovljeno poklonom. Ne smete da zaboravite da se uvek poklanja od srca, posebno za Novu godinu, kada nije sve usmereno na poklon, već na znak pažnje koji primate od voljene osobe. Bila to kuhinjska krpa ili skupi parfem, reagujte sa jednakim oduševljenjem.

Ne vodite dečka u kupovinu

Ovo je pravo vreme da poštujete taj kliše. Kupovina je rezervisana za žene, a mnogo manje za muškarce. Za njih postoji nekoliko uzbudljivijih stvari od toga da stoje dva sata pred nekom radnjom i čekaju vas da završite sa kupovinom. Svetski poznati šoping centri dosetili su se da naprave kutak za muškarce, gde vaše bolje polovine mogu da čitaju muške magazine i tako prekrate vreme dok vi kupujete.

Bez "prljavog veša"! praznicni stres

Svi mi imamo svoju prošlost. Praznici znaju da probude emocije i onda se obično zaglavimo u prošlosti i kod starih problema za koje mislimo  da su rešeni. Zato, nemojte da mu spominjete bivšu devojku baš kad kitite jelku. Razgovarajte o budućnosti, o onome što vas čeka u sledećoj godini.

Ne kupujte poklone sa skrivenom porukom

Poslednjih pola godine govorio vam je da bi trebalo da smršate? Kako biste se osećali da vas ispod jelke sačeka godišnja članarina za teretanu ili poklon vaučer za liposukciju? Grozno, je l' da? Nemojte ni vi to da radite.

Ne  kritikujte hranu

Možda ne volite kuhinju njegove majke, ali u praznično vreme je nekako svarite i, pritom, držite jezik za zubima. Ako krenete da prigovarate, morate da znate da u toj borbi nema pobednika. Ako baš tu noć želite da prekinete vezu, dajte sebi oduška i recite sve što vam je na srcu.

Ne ostavljate za Novu godinu

Milion je razloga da ne učinite ovaj sebični potez. I mislimo da ste upoznate sa svim razlozima. Zato, suzdržite se i sačekajte sledeću godinu. Niko ne želi da je sam za Novu godinu.

 

 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Povećajte samopouzdanje svom muškarcu

Povećajte samopouzdanje svom muškarcu

Smatra se da je nedostatak samopouzdanje česta pojava kod pripadnica ženskog pola, da su žene te koje ...
Kako mama kaže

Kako mama kaže

Ako hoćete da uđete u familiju ključ je u rukama jedne osobe. Ta osoba može da vam olakša ...
Muškarci za izbegavanje

Muškarci za izbegavanje

Teško je naći srodnu dušu i da u moru svakojakih ljudi pronađete idelanog ...
KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 8°c

Roleri

Bicikl