Postovala: Milica Zorić
11
Apr
2011

Njegove EX rade za vas

Pregledano: 3055 puta

njegov karakter će vam kakav je bio u prethodnim vezama

 

Konačno ste naučile kako treba zavodljivo da vrtite nakitom, ne vukljate ga sa sobom u šoping, nosite uvek sexy veš, puštate ga da priča o sebi, prihvatite postojanje fudbala, ne stavljate previše šminke i ne ispitujete o njegovim bivšim. E, tu je problem. Ko ga bolje poznaje od njegovih bivših? One će vam reći i više nego što ste mislile. Tako da, zovite ga odmah na kaficu (možete da je pretvorite i u „kaficu“) ali obavezno izvucite bitne detalje. Pa se vratite da vidimo šta vam je činiti... saznaćete šta možete da očekujete od njega, raskrinkaćemo ga njegovom prošlošću.
 
Koje bivše?  Ti si mu prva

E ovo je mač sa dve oštrice. Ili je toliko neozbiljan da nijednu nije želeo da zadrži duže od noći u svom krevetu ili je potpuno neiskusan. U prvom slučaju teško da ćeš mu biti prosvetljenje. Osim ako nisi ona jedna srećnica u koju će se zaljubiti i oženiti je. U drugom slučaju će te verovatno gledati kao boginju i voleti  kao što se voli prvi put. Ali pripremi se na ulogu učiteljice i mnooogo grešaka dok ne nauči šta ustvari znači biti u vezi.

Serijski monogamista

Voli da voli i da bude voljen. I ne stidi se to da prizna. Savršen ukoliko si rešila da se skrasiš i konačno nadješ nekog ko će te razmaziti. On to radi sa lakoćom višegegodišnjeg iskustva. Uskakanje iz jedne u drugu vezu signalizuje moguću nesigurnost ili strah od samoće. Teško da će on tebe ostaviti. Čak i ako se to desi znaj da je po sredi druga devojka jer oni su kao majmunčići, ne ispuštaju jednu granu dok se ne uhvate za drugu.

On je varao

I ti sad misliš da će se sa tobom promeniti? Možda. Isto kao i što će, možda, kometa pasti u tvoj komšilik. Verovatnoća postoji ali ni kometa u nju ne veruje. Ali da te ne demorališem skroz, ispitaj zašto je varao. Ukoliko je odgovor dosada definitivno će to ponoviti. Ali ako je bio nazadovoljan samo nekom prethodnom vezom postoji  mogućnost da mu je sad sa tobom sve potaman pa neće. Mada i ta priča je tanka, skoro da je nema.

Njega su varale

Ne možeš da dopreš do njega? Teško se otvara? Čini ti se kao da te suptilno proganja? Malo je bezrazložno ljubomoran i sumnjičav? Prosto ne želi opet slomljeno srce. Budi strpljiva. I voli ga. On ume da bude odličan dečko. Verovatno je to nekada i bio ali se plaši istog scenarija.

Poznati zavodnik

Iako njegovo ponašanje ovih četiri sata možda govori suprotno, nikada nemoj smetnuti sa uma da ćeš od njega ujutru imati samo pola flaše vina, ružu u celofanu i sećanje. Fenomenalno sećanje ali samo to.

Sve njegove bivše su bile pomalo lude

I sam se čudi kako su se za njega uvek lepile devojke sa dijagnozom koje su na granici patologije. E pa svestan ili ne, sam to traži. Uživa u drami, voli da se oseća superiorno ili mu se sviđa ideja super heroja koji će nju spasiti. Ukoliko nisi barem depresivna velika verovatnoća je da će te ostaviti jer će mu normalna veza postati dosadna.

Raskidao je i mirio se hiljadu puta

On jednostavno ne zna šta hoće. I to mu je crta karaktera. Ili je Vaga u horoskopu. Donošenje odluka za njega predstavlja najveći mogući napor. On nije tip koje će se zauvek vezati i sa njim te sigurno čeka emotivni brodolom sa stalnim amplitudama.

Razveden je

Jednom se opekao i jedva je dočekao ponovo status slobodnog strelca. Ne verujem da će ponovo stajati na ludi kamen, bar neko vreme. Ukoliko ipak krećeš u ozbiljnu priču sa razvedenim prvo proveri da li je taj razvod konačan i na papiru, a ne samo njegov doživljaj braka koji više ne funkcioniše.

Izlazio je samo sa klinkama

Bez obzira da li bira mlađe da bi hranio svoj ego ili naprosto voli da stvari budu lagane i neobavezujuće, on u svakom slučaju nije spreman da se veže. Muškarac koji se zabavljao sa devojkama kojima može da bude otac voli da uživa u toj poslastici i najčešće ima manijakalnu potrebu za kontrolom.

Nikada se nije ženio

Ukoliko je 32-ogodišnjak verovatno još uvek nije pronašao pravu. Ali bi to želeo. A ako je u 45-oj i dalje neoženjen  sasvim je izvesno da je zakleti  neženja. Sindrom Petra Pana, večitog dečaka koji nikada ne želi da odraste. Uživa u momačkom životu iako odavno više nije momak. Ne očekuj da ćeš vt nešto promeniti jer potencijalna prosidba mu nije na listi planova za bližu budućnost... a ni dalju.


 Kombinacija više kategorija malo komplikuje situaciju. Ali sada bar znaš šta ti je činiti. Ili ga zagrili još jače ili prosledi u svoj EX fajl.

 

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

I žene varaju, zar ne?

I žene varaju, zar ne?

Žene varaju isto kao i muškarci. Međutim, vlada mišljenje da su ...
Kako se udati za fudbalera

Kako se udati za fudbalera

Svi smo makar jednom u životu pomislili da bi bilo najlakše i najpametnije udati se za ...
10 stvari koje muškarci vole kod žena

10 stvari koje muškarci vole kod žena

Veličina grudi, boja kose i očiju i uopšte fizički izgled jeste ono ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Bicikl

Roleri