Postovala: Nataša Ilić
11
Jul
2014

Prebolite ga - dostojanstveno!

Pregledano: 2506 puta

Znamo, ako vas je bivši ostavio na ružan način, verovatno želite da mu napravite scenu i da polomite nekoliko njegovih stvari…

Ali nećete to da uradite, jer dugoročno štetite samo sebi. Umesto što smišljate kako da mu pokažete kako se osećate, pametnije je da se bavite sobom. Evo kako preživeti raskid na dostojanstven način.
 
Ne javljate mu se
 
Posle raskida, ne javljate mu se tri meseca. Uopšte. Ne zanima vas kako je, ni šta radi, jer nije bitno. U ovom periodu dajte sebi vremena da osetite sva ona osećanja posle raskida, i ignorišite bivšeg. Ako mu se javljate i održavate komunikaciju, dobićete lažnu nadu zbog koje nećete krenuti dalje.
 
posle raskida
 
Uvek možete bolje
 
Ovo je nešto što sebi morate da ponavljate svaki dan. Ako verujete da postoje momci koji su bolji od vašeg bivšeg, veće su vam šanse da ćete naleteti na jednog. Ako svo vreme ponavljate da je vaš dečko bio idealan, nećete dati šansu nekom novom.
 
Fokusiraj se na mane
 
Kada raskinemo s nekim, često se koncentrišemo na vrline i počnemo da idealizujemo osobu sa kojom više nismo u vezi. Umesto toga, počnite da razmišljate o svim stvarima koje su vam kod njega išle na živce. Mogu da budu i sitnice, važno je da shvatite da nije idealan.
 
posle raskida
 
Klonite se društvenih mreža
 
Možda imate potrebu da na svoj Fejsbuk stavite srceparajuću pesmu od Adel, i možda se nadate da će je on videti i shvatiti da je pogrešio… Ali nemojte jer neće shvatiti ništa, a svojim pasivno-agresivnim ispadima mu samo dajete na važnosti. Ignorišite raskid, ignorišite bivšeg, i budite sasvim normalne na Fejsbuku.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ne raskidajte u vreme praznika!

Ne raskidajte u vreme praznika!

Parovi baš tada mogu da unište ljubav koja tokom godine ne zna za ...
Odvedi me u Tempo

Odvedi me u Tempo

Emotivni odnos dvoje ljudi evoluira. Prvo se upoznate. Pa dobijate i šaljete milione ...
Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

1. Snažan i muževan muškarac: Oni su snažni alfa mužjaci, s velikom ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -3°c

Roleri

Bicikl