25
Dec
2012

Šest znakova da on želi raskid

Pregledano: 10280 puta

Nije teško naslutiti kraj neke veze... obično mu prethode veoma očiti znaci za koje smo često slepi, odbijajući da pogledamo istini u lice!

Ako ste u vezi konstantno nesrećni i nervozni, ne osećate više ljubav i nežnost, već skupljate mrvice istih, možda je vreme da se suočite sa istinom!

Koliko god da su oko nas snažni znaci za kraj, ipak nikada nije lako priznati krah neke romanse, posebno kada je bila duga i ozbiljna. Neretko dbijamo sebi da priznamo da je došlo vreme za razilaženje puteva, stalno tražeći opravdanja za voljenu osobu i pripisujući promenu ponašanja drugim stvarima... Ipak neke simptome nemoguće je opravdati i veoma jasno ukazuju da on više ne želi da bude deo vašeg života:

1. Polako se distancira od vas: Ako ste primetili da ste sve manje deo njegovog života, da je previše zamišljen i "dalek" dok je sa vama, da drži distancu, ne uključuje vas kao pre u dešavanja, ne poverava vam se i slično, zasigurno nešto nije u redu. Možda je prolazna faza, a možda i znak da više ne želi vezu!

2. Ne uzvraća pozive: U svakom odnosu normalno je da muškarac ponekad ne uzvrati poziv - jednostavno zaboravi ili odloži za kasnije, i to je u muškoj krvi. Ipak ako vas par dana ne zove i ne odgovara na vaše poruke i pozive, vreme je da se zapitate šta se dešava.

   raskid

3. Ignoriše vas: Kada vas on stalno i aktivno ignoriše, u javnosti i privatno, ne obraća pažnju na vas, gluv je za vaše reči i slep za postupke, skoro je sigurno da je došlo vreme da svako krene svojim putem.

4. Lako se nervira: Često kada muškarac ne zna kako da objavi devojci da je došao kraj, lakše će se i učestalije nervirati zbog gluposti i sitnica, započinjajući svađu bukvalno ni oko čega i istresajući se na njoj u nadi da će je to naterati da ona raskine.

5. Često ne znate gde je: U dobroj i kvalitetnoj vezi svaka devojka bi trebala da bude upućena u to gde je njen muškarac najveći deo vremena, u njegovo kretanje i društvo. Ako već danima ne znate ni gde je ni s kim je, niti on želi da vas uputi u to, čini se da je vreme da preispitate vaš odnos.

   raskid

6. Bezobziran je i grub: Ako svi sitni znaci pažnje i ljubaznosti polako nestaju, ustupajući mesto grubostima i bezobzirnom ponašanju, jasno je kao dan da je vreme da mu okrenete leđa!

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
7
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Pauza u vezi: dobre i loše strane

Pauza u vezi: dobre i loše strane

U vezi si sa momkom ali već neko vreme nešto ne štima. Trudite se da to ispravite ali ...
Jesi li mu mama ili devojka?

Jesi li mu mama ili devojka?

Svaka devojka, žena voli da udovoljava svom dragom, da mu pomaže, osluškuje ...
Da li su moguća muško ženska prijateljstva

Da li su moguća muško ženska prijateljstva

Postoje dve vrste muško ženskih prijateljstava. Prva ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Bicikl

Roleri