21
May
2014

Sitnice o kojima žene ni ne misle, a muškarcima su neverovatno seksi!

Pregledano: 6263 puta

Možda važi mišljenje da su muškarci ludi za dobrom guzom, velikim grudima, zategnutim, dugim nogama, ali postoje stvari koje su njima podjednako seksi i važne kao i dobar izgled!

Pa tako, pored zgodnih, negovanih, doteranih, harizmatičnih žena, muškarci vole i dame u sledećim situacijama:

1. Kada se zauzimaju za druge: Jači pol voli kada žena koja im se dopada stane u nečiju odbranu. Naime, to mnogo govori o vašem karakteru, koliko ste pošteni, pravedni, srčani... Spremnost da ustanete protiv gomile i branite nekog ko nedužan pokazuje dobro i veliko srce, i to ne može da ne privuče muškarce.

2. Kada jedu šta žele: Uprkos tome što mnogi ne misle tako, momci vole devojke sa oblinama. Šta više, mrsko im je da provode vreme sa ženama koje se stalno žale na to kako su se ugojile, pa vode računa o svakom zalogaju... Ali, zato cene žene koje jedu ono što vole i to bez ustručavanja, jer im to ukazuje na to ste zadovoljni sobom i da se dobro osećate u vlastitom telu.

3. Kada spavaju: Muškarci vole da posmatraju svoju devojku dok spava, i uživaju u takvom prizoru. Zato se opustite, sklupčajte se uz svog dragog i zaspite mu na ramenu.

4. Kada se iskreno smeju: Muškarci obožavaju nasmejane devojke, i dobro raspoloženje je za njih jedna od najseksi sitnica koje traže kod nežnijeg pola. Zato, oni uživaju u vašem širokom osmehu, onom od srca, i isti ih neverovatno privlači!

5. Kada skuvaju dobar ručak samo za njega: Koliko god vam zvučalo neverovatno, ipak ima istine u onoj izreci "Put do muškog srca vodi preko stomaka". Čak i ako niste vešta kuvarica, sama ideja da ste se potrudili da ga obradujete omiljenim jelom ili nekom ukusnom poslasticom, njemu će značiti!

6. Kada su hrabre i odvažne: Ovakve žene veoma su seksi muškarcima. Privlači ih kada vide ženu koja se ne boji životnih izazova, već se hrabro suočava sa istim. To im demonstrira i unutrašnju snagu žene, što je dokaz da će u takvoj dami uvek imati potporu i podršku.

7. Kada znaju šta žele od života: Dame koje znaju šta hoće u životu i spremne su da se za to bore muškarcima su veoma seksi. One u njima bude i malo takmičarskog duha i ambiciju, što nikada nije na odmet. Lepo je biti siguran u sebe i težiti određenim ciljevima, pre svega zbog vas samih, a potom i jer će muškarci "poludeti" za vama.

8. Kada nekome pomažu: Pomaganje drugima danas je tako retka osobina, pa zato muškarci uvažavaju i cene žene koje su spremne da se žrtvuju za druge.


Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

1. Snažan i muževan muškarac: Oni su snažni alfa mužjaci, s velikom ...
Zašto stalno nalećete na gospodina Pogrešnog?

Zašto stalno nalećete na gospodina Pogrešnog?

Svima nama se dešavalo da mesecima, čak i godinama, ne nailazimo na prave prilike, na normalne ...
Dobri razlozi za raskid veze!

Dobri razlozi za raskid veze!

1.Prećutkivanje i izbegavanje istine Ako se ponavljaju situacije gde vam partner tvrdi da je ...
KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 1°c

Bicikl

Roleri