27
Sep
2013

Šta žene nikada ne bi trebale da čine da bi impresionirale muškarca?

Pregledano: 3417 puta

Ponekad, da bi osvojile muškarca, žene su spremne na sve. "U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno!"... Ali da li je baš tako? Koje su to greške nedopustive kada se bacite u osvajanje željenog muškarca?

Čak i najinteligentnija, najduhovitija, predivna žena može da kiksne prilikom flertovanja i osvajanja pripadnika jačeg pola. Šta nikada i nikako ne bi biste trebale da radite, drage dame, prilikom pokušaja da zaokupirate pažnju muškarca koji vam se dopada? Čime ćete to srozati sebe i uništiti svoj ugled? Šta će vam više odmoći nego pomoći? Evo naše liste... Imate li šta da dodate?

1. Ne "folirajte" "glupost": Često se u životu suočimo sa činjenicom da muškarci zaista vole "glupe žene". Tačnije, više od"glupih" oni vole one koje su manje pametne i sposobne od njih samih.. Ipak, ako trebate da potcenjujete svoju inteligenciju, izigravate slabu i bespomoćnu ženu, a to niste, onda takav muškarac nije za vas. Niti će ga izigravanje nečega što niste vimpresionirati, posebno ako otkrije da ste u stvari daleko pametniji, mudriji i samostalniji nego što je on to isprva mislio.

2. Ne "furajte" samo i isključivo seksi stil i provokotavinu odeću: Fantastično je tu i tamo pokazati malo kože - gole noge ili dubok dekolte. Muškarci to vole da vide. Ali ukoliko provokativnu odeću nosite svakodnevno, u nastojanju da mu tako oduzmete dah, samo ćete ga odbiti. Sve ima meru i granicu. Seksi izdanja čuvajte za posebne trenutke. Oskudnim odevanjem u neprimerenim situacijama dopinećete pogrešnom utisku o sebi. 

3. Nikada nemojte zaboraviti na manire: Mi smo dame, uvek i svugde, bar bi tako trebalo da bude. Zato budite ljubazne, poštujte tuđu ličnost, vreme, reči, mišljenje. Ne psujte, ne ponašajte se bahato i bezobrazno. Naravno da nije dobro ni otići u drugu krajnost - pretrivati sa učtivošću, ali svakako morate držati do toga da ste žena, a ne kamiondžija :)

   

4. Ne zatvrajte vrata svima kada jednom uplovite u romansu: Zašto žene naprasno zaboravljaju prijatelje, poznanike i porodicu kada otpočnu novu vezu? Zašto grade odvojen svet i izoluju se od okoline? Zašto, kada je to u stvari potpuno pogrešno? Ne samo što ćete povrediti drage ljude, već ni vama samima za prijatan život nije dovoljan samo partner.. Iksljučivanje svih drugoih iz vašeg života neće pomoći da veza sa novim frajerom uspe. Može da se desi samo obrnuto.

5. Ne pretvarajte se da vas zanima isto što i njega: U redu je i sasvim normalno da ne volite sve što i on. U redu je da mu priznate da mrzite sport, odlazak na utakmice, muziku koju sluša ili nešto sasvim drugo... Ako mu se istinski dopadate, on će poštovati vas i vaš ukus. Zato je glupo da mučite sebe lažiranjem da uživate u stvarima koje zapravo ne volite, samo da biste njemu udovoljili. Kada bi on to otkrio, budite sigurni da mu ne bi bilo drago. Daleko je poštenije priznati kako stvari stoje.

6. Nemojte da izgubite sebe: Najvažnije je da u svakom kvalitetnom odnosu vi prosto budete vi. Nikada nemojte da izgubite svoje ideale, snove i ciljve, te svoje karakteristike da biste nekom udovoljili. Ako se menjate, menjajte zato što vi to želite ili smatrate da je potrebno, ne zbog drugih, a posebno ne zbog partnera. Ako vas je zavoleo takvu kakvi jeste, verovatno želi da takva žena i ostane pored njega. A ne žena koj robuje njegovim potrebama i gubi sebe zbog njega.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Stariji muškarci to rade drugačije

Stariji muškarci to rade drugačije

Da, ima nešto slatko i privlačno u mlađim momcima. Simpatični su njihovi snovi i što vas tako nespretno ...
Da li su moguća muško ženska prijateljstva

Da li su moguća muško ženska prijateljstva

Postoje dve vrste muško ženskih prijateljstava. Prva ...
Zašto stalno nalećete na gospodina Pogrešnog?

Zašto stalno nalećete na gospodina Pogrešnog?

Svima nama se dešavalo da mesecima, čak i godinama, ne nailazimo na prave prilike, na normalne ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl