Postovala: Nataša Ilić
17
Aug
2012

Stariji muškarci to rade drugačije

Pregledano: 7064 puta

Mlađe jeste slađe, ali iskustvo je na strani starijih momaka

Da, ima nešto slatko i privlačno u mlađim momcima. Simpatični su njihovi snovi i što vas tako nespretno gledaju dok pokušavaju da vas poljube. Biće vam smešno dok bude pričao o tome kako će jednog dana biti najbolji, šta god radio. Da, slatko je i to što ne znaju šta je predigra, a još manje šta su to iskrenost i poštovanje.

Ako niste spremne na potpunu promenu životnog ritma sa starijim muškarcem i ako još imate potrebu da se pokažete i dokažete, slobodno zaboravite na vezu sa ovim dasom. Oni traže ženu koja će im upaliti vatru i koja je potpuno sigurna u sebe

Zato ponekad bacimo oko na nekog stabilnijeg i prefinjenijeg. Nekog ko "to" radi na drugačiji način. Ko vas drugačije gleda, ko obraća pažnju na svaki vaš pokret i ima razumevanja za sve vaše kaprice. Bilo da ste već zaljubljene do ušiju u svog starijeg macana ili ste se tek bacile u lov, potrebno je da sebi postavite nekoliko pitanja pre nego što se upustite u nešto ozbiljno:

Da li želite da se udate?

Ako osećate da niste još proživele život punim plućima, a lud i kamen vam nije ni na kraj pameti, vezu sa ovim tipom možete slobodno da otpišete. Naime, kad muškarci dođu u određene godine, koliko god se oni trudili da negiraju, počinju da traže “onu pravu”! Ako mislite da okolina ne vrši pritisak na muškarce - varate se. Samo, oni taj pritisak osećaju kasnije nego žene.

Da li želite decu?

U ovom slučaju postoje dve opcije. Jedna je da će vaš stariji dečko želeti što pre da vidi podmladak, a druga je da ih već ima. Uz ponosnog tatu, njegova devojka može vrlo brzo da se preobrati u ponosnu maćehu. U tome nema ničeg lošeg, ali treba da znate ćete u takvoj, već formiranoj porodici, vi biti na drugom mestu. Ako ne možete da podnesete činjenicu da nećete biti prva žena koja će mu roditi dete ili ako ne možete da prihvatite odgoj tuđeg deteta, predlažemo vam da krenete dalje.

Koliko ste zadovoljne finansijskom situacijom?

Ako ste na početku karijere, tražite posao ili ste još “mala od palube” u firmi, možda će vam biti teže uz čoveka koji je u svojoj karijeri, u manjoj ili većoj meri, postigao sve što želi. Ukoliko ne želite da zavisite od nekog, prvo se pobrinite same za sebe, a tek onda počnite da gledate na potencijalne partnere. U protivnom, osećaj zavisnosti bi mogao da dovede do toga da se osećate manje vredne.

Jeste li spremne na novo seksualno iskustvo?

U redu, sa svakim novim muškarcem u vašem životu ćete imati novo seksualno iskustvo, ali sa onim starijim imaćete i novo i posebno iskustvo, a ko tome može da odoli? Možda one devojke koje su stidljivije ili nemaju dovoljno seksualnog iskustva, ali verujemo da će stariji partner imati razumevanja i strpljenja u oba slučaja.

 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Frajeri kojima treba da kažeš NE bez griže savesti

Frajeri kojima treba da kažeš NE bez griže savesti

Već posle 5 minuta si shvatila da on ipak nije za tebe i sada su tu kućno vaspitanje i tvoja ...
Kako mama kaže

Kako mama kaže

Ako hoćete da uđete u familiju ključ je u rukama jedne osobe. Ta osoba može da vam olakša ...
Jesi li mu mama ili devojka?

Jesi li mu mama ili devojka?

Svaka devojka, žena voli da udovoljava svom dragom, da mu pomaže, osluškuje ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 23°c
min 11°c

Bicikl

Roleri