Postovala: Nataša Ilić
17
Aug
2012

Stariji muškarci to rade drugačije

Pregledano: 6852 puta

Mlađe jeste slađe, ali iskustvo je na strani starijih momaka

Da, ima nešto slatko i privlačno u mlađim momcima. Simpatični su njihovi snovi i što vas tako nespretno gledaju dok pokušavaju da vas poljube. Biće vam smešno dok bude pričao o tome kako će jednog dana biti najbolji, šta god radio. Da, slatko je i to što ne znaju šta je predigra, a još manje šta su to iskrenost i poštovanje.

Ako niste spremne na potpunu promenu životnog ritma sa starijim muškarcem i ako još imate potrebu da se pokažete i dokažete, slobodno zaboravite na vezu sa ovim dasom. Oni traže ženu koja će im upaliti vatru i koja je potpuno sigurna u sebe

Zato ponekad bacimo oko na nekog stabilnijeg i prefinjenijeg. Nekog ko "to" radi na drugačiji način. Ko vas drugačije gleda, ko obraća pažnju na svaki vaš pokret i ima razumevanja za sve vaše kaprice. Bilo da ste već zaljubljene do ušiju u svog starijeg macana ili ste se tek bacile u lov, potrebno je da sebi postavite nekoliko pitanja pre nego što se upustite u nešto ozbiljno:

Da li želite da se udate?

Ako osećate da niste još proživele život punim plućima, a lud i kamen vam nije ni na kraj pameti, vezu sa ovim tipom možete slobodno da otpišete. Naime, kad muškarci dođu u određene godine, koliko god se oni trudili da negiraju, počinju da traže “onu pravu”! Ako mislite da okolina ne vrši pritisak na muškarce - varate se. Samo, oni taj pritisak osećaju kasnije nego žene.

Da li želite decu?

U ovom slučaju postoje dve opcije. Jedna je da će vaš stariji dečko želeti što pre da vidi podmladak, a druga je da ih već ima. Uz ponosnog tatu, njegova devojka može vrlo brzo da se preobrati u ponosnu maćehu. U tome nema ničeg lošeg, ali treba da znate ćete u takvoj, već formiranoj porodici, vi biti na drugom mestu. Ako ne možete da podnesete činjenicu da nećete biti prva žena koja će mu roditi dete ili ako ne možete da prihvatite odgoj tuđeg deteta, predlažemo vam da krenete dalje.

Koliko ste zadovoljne finansijskom situacijom?

Ako ste na početku karijere, tražite posao ili ste još “mala od palube” u firmi, možda će vam biti teže uz čoveka koji je u svojoj karijeri, u manjoj ili većoj meri, postigao sve što želi. Ukoliko ne želite da zavisite od nekog, prvo se pobrinite same za sebe, a tek onda počnite da gledate na potencijalne partnere. U protivnom, osećaj zavisnosti bi mogao da dovede do toga da se osećate manje vredne.

Jeste li spremne na novo seksualno iskustvo?

U redu, sa svakim novim muškarcem u vašem životu ćete imati novo seksualno iskustvo, ali sa onim starijim imaćete i novo i posebno iskustvo, a ko tome može da odoli? Možda one devojke koje su stidljivije ili nemaju dovoljno seksualnog iskustva, ali verujemo da će stariji partner imati razumevanja i strpljenja u oba slučaja.

 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

1. Snažan i muževan muškarac: Oni su snažni alfa mužjaci, s velikom ...
Stariji muškarci tvrde - mlađe je slađe!

Stariji muškarci tvrde - mlađe je slađe!

Da li ste ikad čule starijeg tipa kako kaže: "Mlađe je slađe"? Ako niste, možda ste još u ...
Ima li nade za izgubljeno poverenje?

Ima li nade za izgubljeno poverenje?

Ko prizna, pola mu se oprašta - ali nije dobro priznati baš sve ...
DIGITUS
1690,oo
prava cena : 2028,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 12°c
min -2°c

Roleri

Bicikl