Postovala: Milica Zorić
14
Apr
2011

Boja otkriva kakav si u krevetu

Pregledano: 6041 puta

omiljene boje govore o ponašanju u seksu

Svi imamo različite ukuse i urođene afinitete prema nekim stvarima. Tako je i sa bojama. Volite neku određenu ili vam jednostavno samo prija za oko. Uvek vam privuče pažnju plava garderoba ili vam je kuća prepuna crvenih detalja. Upravo nesvesna simpatija prema određenoj boji može da otkrije vaše seksualne želje. Osvrnite se oko sebe i pogledajte koje nijanse preovlađuju u vašem životu.

 

Žuta
Ljubitelji žute boje obično kontrolišu svoj seksualni nagoni u krevetu i prepuštaju dominantnu ulogu partneru. Retko kada nameću sopstvenu inicijativu i nikada ne odbijaju tuđu. Najvažnije im je partnerovo zadovoljstvo.

Zelena
Oni koji vole zelenu su u seksu nežni i osetljivi. Žena će voditi ljubav ceo život kao da joj je prvi put a muškarac će biti sosećajan i spreman da udovolji svojoj partnerki. Vrlo su verni i ne mogu da zamisle seksualnu avanturu sa nekim ko nije njihov partner.

Crvena
Crvena je simbil strasti pa samim tim i osobe koje vole ovu boju znaju da uživaju u seksu i fizičkom kontaktu. Često su agresivnije u nastupu Iiophođenju sa suprotnim polom a ukoliko se spoje dva ljubitelja crvene biće mnogo eksperimentisanja u krevetu.

Siva
Neodlučni i nesigurni. Potrebno im je mnogo vremena da donesu odluku i teško se obavezuju. Seks im ne pretdtavlja preterano uzbuđenje već samo način zadovoljavanja potrebe. Loše se slažu sa ostalim bojama.

Ljubičasta

Za njih je seks čisto gubljenje vremena. Žene koje vole ljubičastu više brinu o tome da li će im se pokvariti frizura nego da li će one i partner uživati. Muškarci pristupaju seksu kao obavezi i ni najmanje nemaju sluha za tuđe želje.

Plava

Obožavateljima plave seks je umetnost i pristup vrlo elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista, pažljivo osluškuje telo žene i njene potrebe. Žena podjednako uživa u predigri kao i samom činu ljubavi, nežna je, osetljiva i darežljiva.

Narandžasta
Muškarci i žene kojima je ovo omiljena boja uživaju u fantazijama i raspirivanju mašte. Nežnost pre i posle seksa su im podjednako važni. Teško priznaju sebi u slučaju da nisu zadovoljni odnosom sa partnerom. Neretko se dešava da glume orgazam.

Roze

To je omiljena boja ljudi koji vole da flertuju i skloni su prevari. Žene više obaćavaju nego što pružaju i često su nezrele i vole da zadirkuju. Muškarci su skloni čestim promenama partnera i rado ulaze u avantere čak i sa potpunim neznancima.

 

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Novi trendovi u seksu

Novi trendovi u seksu

Bliži se kraj onlajn dejtingu ...
Dobra hrana za dobar seks

Dobra hrana za dobar seks

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Roleri

Bicikl