Postovala: Senka Ivetić
15
May
2013

Čari jutarnjeg seksa

Pregledano: 2754 puta

Iskoristite sve prednosti buđenja uz svog muškarca...

S obzirom na to da se muškarci bude sa erekcijom i najvišim nivoom testorena u toku dana, započnite dan tako što ćete iskoristiti sve prednosti jutarnjeg seksa.

Ako Vas brine jutarnji zadah ili to što ste još krmeljivi, probudite se pre njega i osvežite se u kupatilu ili držite sve što Vam je potrebno na noćnom ormariću pored kreveta (žvake, vlažne maramice, kondome, seksi igračke, vodu...).

Priprema, pozor, sad!

Osvežite svoje lice vlažnim maramicama, popjite malo vode i uzmite neku pepermint bombonu za svež dah. Spremni ste. Ne brinite o svojoj frizuri i raščupanoj kosi, ovako ćete izgledati divljački primamljivije. A potom mu priuštite nezaboravno buđenje..

Možete početi tako što ćete nežno prelaziti prstima i jezikom preko njegovih grudi, stomaka, skinuti sve sa njega... Pokušajte da ga ne probudite dok ovo radite. Kada je ostao potpuno nag pred Vama u svoj jutarnoj slavi i lepoti, zadovoljite ga oralno. Ukoliko se tada probudi biće to prijatno iznenađenje za njega. Zavodljivo mu se osmehnite ukoliko Vas iznenađeno pogleda i uživajte u svakom njegovom uzdahu.

jutarnji seks

Najbolji način da započnete dan

Ovo je najbolji način da započnete dan i iskoristite sve prednosti buđenja pored muškaraca u erekciji. Čak iako se Vaš muškarac ne budi često uzbuđen i oran za seks, san na njih deluje osvežavajuće i puni su energije da Vas zadovolje. Takođe, kada se probude i vide svoj penis u erekciji, svaki pomisli: “šteta da se ovo ne iskoristi!”...

Ovakva buđenja su idealan način da oboje započnete svoj dan puneći se dobrom energijom i uz osmeh.

Započnite zajedničko buđenje tako što ćete Vi prvo biti gore, a zatim promenite pozu, prepustite se i uživajte. Poze “otpozadi” su idealne za jutarnji seks, jer niste okrenuti licem jedno prema drugom, tako da nećete morati da brinete o lošem jutarnjem zadahu.

Jutarnji seks je zdrav, tvrde naučnici. Zato uživajte u njemu svakoga jutra.

jutarnji seks

Razlog za to leži u činjenici da se tokom seksualne aktivnosti koriste gotovo svi mišići u telu, a istovremeno se srcu i plućima omogućuje osećaj sličan onom koji bi doživeli prilikom aerobnih vežbi.

Istovremeno, jutarnjim seksom možete da sagorite oko 300 kalorija na svakih sat vremena. Potom, sesijama koje se praktikuju tri puta nedeljno možete ojačati srce i time sprečiti rizik od srčanog udara, a istovremeno pojačati cirkulaciju i sniziti krvni pritisak.

Ipak, pazite da ne preterate. Ukoliko seksualne aktivnosti upražnjavate više od tri puta nedeljno možete pogoršati odbrambeni mehanizam svog organizma.

A ako je suditi prema nekim naučnicima , seks čak sprečava stvaranje bora!

Zato, tri puta nedeljno nakon što se protegnete u krevetu, zaronite u blaženi osećaj zadovoljstva što ste uposlili svaki mišić svoga tela i to na najlepši mogući način.

 

Sve u svemu – uživajte u neverovatnom jutarnjem seksu i napunite baterije za novi dan!

Izvor: Stetoskop.info, Top-shop.rs

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
4
Ljuto
2
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

I muškarci glume orgazam!

I muškarci glume orgazam!

U knjizi "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth" (Zašto muškarci foliraju: Potpuno neverovatna ...
Spenking? Zašto da ne!

Spenking? Zašto da ne!

Pre nego se upustite u spenking igrice u spavaćoj sobi, važno je da imate na umu neke bitne ...
Odgovori na pet muških pitanja o seksu

Odgovori na pet muških pitanja o seksu

Kako da dobijem više seksa? ...
SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri