Postovala: Nataša Ilić
19
Jul
2013

Da i ona uživa u analnom seksu!

Pregledano: 5669 puta

Analni seks je nešto na šta žene pristaju samo zato da bi udovoljile partneru? Greška. Zapravo, mnoge žene uživaju u analnom seksu. Anus je veoma osetljiv i ako se stimuliše na pravi način, to može da dovede do eksplozivnog orgazma

Mnoge žene upražnjavaju analni seks iz čistog užitka, a ne samo da bi udovoljile partneru. Problem je u tome što mnogi muškarci analni seks ne znaju da učine sigurnim i prijatnim da bi i partnerka uživala.

Ako je ne "napalite" i ako ne koristite dovoljno lubrikanta, neće joj biti zabavno. Zapravo, biće joj veoma bolno. Evo kako i ona može da uživa u analnom seksu.

i one mogu da zavole analni seks

Lubrikant je obavezan


Žene ne vole analni seks, jer može da boli, ako se ne praktikuje ispravno. A jedan od razloga zašto je bolan je zato što nema dovoljno lubrikanata. Anus može da bude vrlo suv i osetljiv, zato ga nanesite što više tamo gde treba. Najbolji lubrikant za analni seks je onaj na bazi vode.

Za početak nešto manje od penisa


Ako žena još nije probala analni seks, a htela bi. Morate da imate na umu da je penis možda veliki  za prvi put. Čak i sa lubrikantom, penis je može povrediti. Stručnjaci savetuju da za početak pokušate sa nečim manjim. To može biti prst ili neka manja igračka za seks. Danas je ponuda zaista velika.

pripremite je na analani seks

Malo ohrabrenja će dobro doći


Žena voli kad njen partner uživa i kad mu može priuštiti užitak. Takođe, voli da to čuje. Dajte joj do znanja koliko uživate sa njom, a slobodno je možete i ohrabriti, dok je zagrevate prstom ili igračkom za seks. Recite joj da ima seksi guzu i koliko vas "pali".

Malo "iznenađenja" nije velika stvar


Žena se boji neprijatnosti koja bi se mogla dogoditi ako dođe do "nereda". To može da bude razlog da više nikad ne praktikuje analni seks. Recite joj da znate da se to može desiti. Ako se dogodi, ne pravite frku. Zajedno se istuširajte ili, još bolje, da biste to sprečili, žena može da uradi klistir. Važno je da to ne uradi neposredno pre seksa.

i zene uzivaju u analnom seksu

Pobrinite se za to da je dovoljno uzbuđena


Ako žena nije uzbuđena, neće uživati u analnom seksu i tačka. Neće biti dovoljno opuštena da bi muškarac mogao da penetrira. Pobrinite se za to – oralni seks, stimulacija klitorisa... Imate više mogućnosti, znate valjda šta voli i u čemu uživa.

I kad je gotovo – nije gotovo


Pošto postignete vrhunac, nemojte da se samo okrenete na drugu stranu i utonuti u carstvo snova, čak i ako ste u velikom iskušenju. Umesto toga, posvetite joj još malo pažnje: razgovor, maženje, zajedničko tuširanje... I još jednom joj dajte do znanja da ste uživali. Neka vidi koliko vam je stalo do nje i do njenih osećanja, neka vidi koliko vam je važna. Ako se oseća emoctivno ispunjena posle analnog seksa, sigurno će poželeti da ponovi.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
2
Ljuto
2
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Koliko si ih imala do sad?

Koliko si ih imala do sad?

Deset bivših partnera je idealan broj, pokazuju rezultati nove ...
Da li je bezbedan seks u vodi?

Da li je bezbedan seks u vodi?

Znate ono, more, opuštanje, vi same, on zgodan... I hemija je proradila! Seks, sad i odmah! Na ...
Usudite se da uradite - to!

Usudite se da uradite - to!

Sigurno se se pitate - a zašto? Pa zato jer nikada ne znate, a moglo bi da vam se svidi! Evo koji su to ...
KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri