Postovala: Nataša Ilić
20
Aug
2012

Da li je bezbedan seks u vodi?

Pregledano: 6838 puta

Na šta sve treba obratiti pažnju prilikom seksanja u vodi

Znate ono, more, opuštanje, vi same, on zgodan... I hemija je proradila! Seks, sad i odmah! Na plaži, oko plaže... Ma ne! U vodi!

Koliko je sigurno prepustiti se mokroj strasti? Seks u vodi čini se kao izazovna i uzbudljiva kombinacija, ali… Da li je sigurno da se prepustite užicima u moru, bazenu ili jezeru? Zbog toga što voda ispire i uklanja prirodne lubrikante u vagini, kod seksa u vodi preporučuje se upotreba lubrikanata. Takođe, voda ne sprečava širenje polnih bolesti i trudnoću, a zbog trenja postoji mogućnost pucanja kondoma.

Voda ne sprečava širenje polnih bolesti, gljivičnih infekcija i trudnoćuSo i bakterije koje se nalaze u moru, reci i jezeru, pa hemikalije u bazenu i đakuziju za vreme polnog odnosa mogu dovesti do infekcije i iritacije u ženskom intimnom području. Hlor može da poremeti prirodan pH u vagini, što dovodi do gljivične upale, a bakterije i amebe iz mora i jezera piovećavaju rizik od nastanka infekcije urinarnog trakta.

Seks u kadi ili tuš kabini takođe zvuči primamljivo, ali i u ovom slučaju potrebno je koristiti lubrikant. Tuš donosi i mnoge opasnosti od povreda koje se najčešće događaju zbog mokrog poda, a prostor je često tesan.

Moderne kade koje su dovoljno velike za dvoje, bolji su izbor za seksi igrice, posebno za predigru i senzualnu masažu. Međutim, pene i gelovi za kupanje i tuširanje mogu izazvati iritacije, zato je preporučljivo da se koristi samo lubrikant na bazi silikona ili prirodan gel za tuširanje od maslina.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Poze u seksu koje oni obožavaju!

Poze u seksu koje oni obožavaju!

Želite da u spavaćoj sobi podignete atmosferu do usijanja? Još večeras ga uz nekoliko trikova ...
Saveti za njega na njen dan: Kako da vam partnerka stvarno uživa u seksu?

Saveti za njega na njen dan: Kako da vam partnerka stvarno uživa u seksu?

Ajan Kerner je savetnik za seks i veze i autor mnogih knjiga na tu temu. Između ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 4°c

Roleri

Bicikl