Postovala: Nataša Ilić
29
Mar
2013

Da li ste čuli za ... Skvirting?

Pregledano: 10955 puta

Ženski orgazam je oduvek bio je tabu tema, ali se nadamo da više nije. O ženskim se orgazmima se nadugačko i naširoko raspravlja, a posebno je zanimljiv i naučnicima. Došlo je vreme da se pozabavimo i ženskom ejakulacijom!

Na internet stranici askmen.com stručnjaci su se bavili ženskim orgazmom, i to onim uz koji ide i ejakulacija ili skvirting. poljupci na intimnim delovima

Za one koji ne znaju, "squirt" (skvirt) na engleskom znači mlaz.

Tri važne stvari koje treba da znate:

 
● Neke žene mogu da ejakuliraju prilikom orgazma, a to im pruža još veći užitak.

● Najbolji način je da muškarac prstima stimuliše njenu G tačku.

Žena mora da bude potpuno opuštena da bi ejakulirala.

Dok neke žene imaju problema sa postizanjem orgazma, ima onih kojima je to prava sitnica, ali i onih koje prilikom orgazama izbacuju i tečnost.

Iako se stručnjaci slažu s tim da svaka žena može da doživi  taj potpuni užitak, žene se s tim, nažalost, ne slažu. Ako nastave da žive u ubeđenju da ne mogu da ejakuliraju, verovatno se nikada neće ni potruditi. Loše po njih.

Ako žena nema nikakvih problema sa svojom seksualnošću i spremna je da se prepusti  svom muškarcu, da on svojim prstima učini šta je potrebno, rezultat će verovatno biti – on mokar, a one i više nego zadovoljne.

Ženska ejakulacija izlazi iz uretre, odakle izlazi i urin, ali studije su pokazale da tečnost koja izlazi iz uretre za vreme orgazma nije urin.

dodiri su veoma vazniIdemo korak dalje


Ako žena ima problema sa karličnim mišićima, koji zadržavaju mokraću, može da se dogodi i da se popiški . Ako se to i dogodi, muškarac zbog toga ne bi trebalo da poludi. Pre ejakulacije žena ima osećaj kao da će se popiškiti, a ako se bude suzdržavala, nikada se neće opustiti i neće moći da ejakulira. Mora da se opusti i prepusti, to je jedini način.

Ako se popiški, a muškarac negoduje, više nikada neće poželeti  da pokuša. Prihvatite "zlatni tuš" i ne dramite ako vam je stalo do njenog zadovoljstva. Posle nekoliko pokušaja, žena će naučiti da razlikuje ta dva osećaja.

Kako muškarac može da pomogne?


Iako ima žena koje mogu da ejakuliraju za vreme penetracije, ima i onih kojima se to događa za vreme stimulacije klitorisa, pa čak i grudi. Ali, najučinkovitiji način je stimulisanje G tačke. I ovde nastupa muškarac!

Naravno, to ne znači da odmah treba da nasrnete na G tačku. Ne zaboravite predigru. Žena mora da bude opuštena i uzbuđena. Pošto se žena uzbudila, stavite dva prsta u njenu vaginu, sa vrhovima prstiju prema gore. Ako možete da radite dve stvari odjednom, nastavite jezikom da stimulšete njen klitoris. Prstima pronađite G tačku.  Znaćete kada je nađete, imaćete osećaj da ste napipali lopticu. Stimulišite je tako kao da vrhovima prstiju prelazite preko nje. Po njenim reakcijama sve će vam biti jasno. Ako uživa, samo nastavite da radite to što radite.

 

Izvor: askman.com/hot.hr

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
9
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi

Pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi

Ako ste nezadovoljni seksualnim životom, mislite da ste već sve probali ili jednostavno želite malo promene i dodatnih ...
10 stvari koje muškarci žele od nas u krevetu

10 stvari koje muškarci žele od nas u krevetu

Iako se muškarci mogu hvaliti svojim prijateljima da su imali fenomenalan seks, oni retko kada ulaze u detalje ...
Šta bi muškarci voleli da žene znaju o seksu!?

Šta bi muškarci voleli da žene znaju o seksu!?

Mnogo toga je o seksu već ispričano, od toga kakve poze da isprobate, do trikova koji podižu temperaturu u spavaćoj ...
DIGITUS
1690,oo
prava cena : 2028,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 1°c

Roleri

Bicikl