Postovala: Nataša Ilić
29
Mar
2013

Da li ste čuli za ... Skvirting?

Pregledano: 11175 puta

Ženski orgazam je oduvek bio je tabu tema, ali se nadamo da više nije. O ženskim se orgazmima se nadugačko i naširoko raspravlja, a posebno je zanimljiv i naučnicima. Došlo je vreme da se pozabavimo i ženskom ejakulacijom!

Na internet stranici askmen.com stručnjaci su se bavili ženskim orgazmom, i to onim uz koji ide i ejakulacija ili skvirting. poljupci na intimnim delovima

Za one koji ne znaju, "squirt" (skvirt) na engleskom znači mlaz.

Tri važne stvari koje treba da znate:

 
● Neke žene mogu da ejakuliraju prilikom orgazma, a to im pruža još veći užitak.

● Najbolji način je da muškarac prstima stimuliše njenu G tačku.

Žena mora da bude potpuno opuštena da bi ejakulirala.

Dok neke žene imaju problema sa postizanjem orgazma, ima onih kojima je to prava sitnica, ali i onih koje prilikom orgazama izbacuju i tečnost.

Iako se stručnjaci slažu s tim da svaka žena može da doživi  taj potpuni užitak, žene se s tim, nažalost, ne slažu. Ako nastave da žive u ubeđenju da ne mogu da ejakuliraju, verovatno se nikada neće ni potruditi. Loše po njih.

Ako žena nema nikakvih problema sa svojom seksualnošću i spremna je da se prepusti  svom muškarcu, da on svojim prstima učini šta je potrebno, rezultat će verovatno biti – on mokar, a one i više nego zadovoljne.

Ženska ejakulacija izlazi iz uretre, odakle izlazi i urin, ali studije su pokazale da tečnost koja izlazi iz uretre za vreme orgazma nije urin.

dodiri su veoma vazniIdemo korak dalje


Ako žena ima problema sa karličnim mišićima, koji zadržavaju mokraću, može da se dogodi i da se popiški . Ako se to i dogodi, muškarac zbog toga ne bi trebalo da poludi. Pre ejakulacije žena ima osećaj kao da će se popiškiti, a ako se bude suzdržavala, nikada se neće opustiti i neće moći da ejakulira. Mora da se opusti i prepusti, to je jedini način.

Ako se popiški, a muškarac negoduje, više nikada neće poželeti  da pokuša. Prihvatite "zlatni tuš" i ne dramite ako vam je stalo do njenog zadovoljstva. Posle nekoliko pokušaja, žena će naučiti da razlikuje ta dva osećaja.

Kako muškarac može da pomogne?


Iako ima žena koje mogu da ejakuliraju za vreme penetracije, ima i onih kojima se to događa za vreme stimulacije klitorisa, pa čak i grudi. Ali, najučinkovitiji način je stimulisanje G tačke. I ovde nastupa muškarac!

Naravno, to ne znači da odmah treba da nasrnete na G tačku. Ne zaboravite predigru. Žena mora da bude opuštena i uzbuđena. Pošto se žena uzbudila, stavite dva prsta u njenu vaginu, sa vrhovima prstiju prema gore. Ako možete da radite dve stvari odjednom, nastavite jezikom da stimulšete njen klitoris. Prstima pronađite G tačku.  Znaćete kada je nađete, imaćete osećaj da ste napipali lopticu. Stimulišite je tako kao da vrhovima prstiju prelazite preko nje. Po njenim reakcijama sve će vam biti jasno. Ako uživa, samo nastavite da radite to što radite.

 

Izvor: askman.com/hot.hr

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
9
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zabludama nikad kraja!

Zabludama nikad kraja!

Muškarci su uvek spremni i uvek žele seks ...
Savršena mesta za seks na brzaka

Savršena mesta za seks na brzaka

Uprkos tome što se udobna postelja svakako čini kao najpraktičniji izbor, predlažemo vam da za promenu ipak ...
Isprobajte ova mesta za seks!

Isprobajte ova mesta za seks!

Sve zavisi od mesta, a to važi i za seksualni život. Jedan od jednostavnijih načina da ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Roleri

Bicikl