18
Mar
2012

Dominacija, seks i mozak

Pregledano: 4870 puta

Da, mozak je najveći seksualni organ (i veličina jeste važna)! Možete li da zamislite orgazam koji se događa bez ikakvog seksualnog dodira, izazvan isključivo stimulacijom uma?

Koji organ je zadužen za stvaranje najintenzivnijeg seksualnog zadovoljstva? Da, mozak – najveći seksualni organ (i veličina jeste važna)! Izvanredan i kreativan, sa neverovatnim asocijativnim sposobnostima, uvek sposoban za učenje – sa beskrajnim potencijalom za kinky seks. I sam Frojd bi se nesumnjivo složio sa krilaticom: A dirty mind is a… terrible thing to waste! Verovatno ste već čuli da je centar zadovoljstva smešten u mozgu – kada u nečemu uživamo, impulsi iz tog centra primoravaju nas da ponavljamo aktivnosti koje kulminiraju zadovoljstvom. Bez slanja nervnih impulsa iz stimulisanih genitalija do kičmene moždine i mozga, orgazam ne bi bio moguć. A možete li da zamislite orgazam koji nastaje bez ikakvog seksualnog dodira, izazvan isključivo stimulacijom uma? Nije reč o erotskom SF romanu niti interplanetarnim seksualnim iskustvima – u pitanju su (manje-više) jednostavne tehnike seksualne dominacije… zahvaljujući kojima “je*banje u mozak” više neće imati isto značenje…

TRAŽI I DOBIĆEŠ

Ako igrate mozgom, očekujte da partner sam počne da traži da vam ispunjava fantazije koje su ranije bile izvan granica njegovog poimanja “normalnog seksa”. Igra uslovljavanja obrnuće uloge – aktivnosti u koje se partner nevoljno upuštao, postaće predmet opsesivne žudnje. Odaberite nešto što bi za njega bio izazov. Detaljno mu opišite kako ćete to da mu radite. Odugovlačite i budite što određeniji – pretpostavite kakve senzacije će da oseti i opišite mu ih. Kada budete sigurni da vas je dobro razumeo, recite mu da nećete preduzeti ništa dok on to ne zatraži. I naglasite mu da mora da bude ubedljiv! Ostanite nepokolebljivi i odlažite nastavak igre – očekujte da vas umoljava i da opisuje koliko “očajnički” želi da mu sve to radite. Tek kada budete ubeđeni da to istinski želi – pređite na stvar. Kojim kanalima zapravo teče ova igra? Naša emocionalna stanja utiču na naše ponašanje, ali ovo funkcioniše i u suprotnom smeru – ponašanje menja emocionalno stanje. Postavljen u situaciju da moljaka za nešto (neomiljenu seksualnu aktivnost u ovom slučaju), partner će stvarno početi istinski to da želi, iako mu u običnim okolnostima tako nešto ne bi bilo ni na kraj pameti.

MAGIČNA REČ

Drugi zabavan i kinky način da se poigrate fleksibilnošću uma je da u krevetu testirate staromodno i pouzdano uslovljavanje po Pavlovljevom receptu. Odaberite bilo koju reč ili neko ime koje ćete izgovarati svaki put kada partner doživljava orgazam. Ponavljajte tu reč za vreme trajanja njegovog/ njenog orgazma, svaki put kada imate odnos. Posle nekog vremena pređite na sledeći nivo vežbe – počnite da izgovarate reč neposredno pre orgazma, čim primetite da je blizu. Na svakom sledećem nivou, postepeno pravite sve veće razmake između izgovaranja reči i orgazma… Ovo je dugoročna vežba, ali uz kontinuiranu primenu, uspećete da “isprogramirate” partnerov um da doživi orgazam svaki put kada čuje tu magičnu reč. U tržnom centru, kancelariji – bilo gde da vam se prohte! Stoga, iz sigurnosnih razloga, odaberite reč koja nije sveprisutna u svakodnevnom govoru (možete skovati neku koja će imati značenje samo za vas dvoje).

GOSPODAR(ICA) PRSTENA

Princip je isti kao u prethodnoj igri, samo što ovog puta orgazam ne izaziva uslovljavanje rečju, nego nekim opipljivim predmetom. Najjednostavnije je da odaberite deo nakita – recimo, prsten – koji će partner nositi samo u trenucima visokog seksualnog uzbuđenja. Prvo ga dovedite u to stanje – kojom god tehnikom hoćete. Kada bude blizu orgazma, stavite mu odabrani prsten. Vremenom će stavljanje prstena samo po sebi izazivati orgazam. Druga verzija igre je da odlažete partnerov orgazam – držite ga na ivici, ali mu nemojte dopustiti da svrši. Kada primetite da uzbuđenje jenjava – skinite mu prsten. U ovoj varijanti, mozak će izgraditi veze između prstena i seksualnog uzbuđenja. Kada se to dogodi, partnera će sekusalno uzbuđivati sam čin stavljanja prstena.

POHOTNI ZVUCI

Prethodna igra može se nadograditi zvučnim efektom: odaberite metalni nakit koji zvecka – indijske narukvice sa praporcima ili obično malo zvonce i privežite ga za neki deo partnerovog tela tokom seksa (nije loša ideja da zvonce pridodate prstenu za penis). Posle nekog vremena, sam zvuk izazivaće asocijacije na seks. Kada se to dogodi, eksperimentišite sa ovom igrom u javnosti – neka nosi zvučnu narukvicu tokom kupovine, na poslu ili za vreme obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Zvuk će ga konstantno podsećati na seks, održavajući jako seksualno uzbuđenje…
Pre jednog i po veka Bodler je završio na sudu zbog smele izjave da ga posebno uzbuđuje ‘zveckanje nakita’ dok vodi ljubav sa ženom… Pretpostavimo da se danas, u ime dobrog zdravlja, tzv. ‘vređanje javnog morala’ smatra poželjnom aktivnošću – ali samo ako ostane između četiri zida spavaće sobe! Radi sopstvene bezbednosti – ipak se suzdržite od pisanja (poezije) na tu temu!

Ksena Drakulic

Web admin za www.eroticshopkalisto.co.rs
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Ovog puta pišemo o stvarima koje već imate kod kuće i koje možete da iskoristite kao igračke za ...
Napredna intimna gimnastika

Napredna intimna gimnastika

VAGINALNI TRENING ...
Fetiš naš nasušni!

Fetiš naš nasušni!

Šta to ima u ženskim stopalima? ...
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 8°c

Bicikl

Roleri