21
Feb
2012

Domino devojka: ideje za početnice

Pregledano: 10803 puta

Ako vas privlači da seksualno dominirate muškarcem, a pitate se odakle da počnete - testirajte ovu igru. Domina kao životni stil ili jednokratna promena - odlučite same.

Seksualna dominacija nije ni u kakvoj vezi sa nadmetanjem ega, ratom polova ili frustracionim odbrambenim mehanizmom. Ne radi se toliko ni o performansu u kožnim korsetima, cat-woman maskama, lancima i lateksu. Reč je o vrhunskom erotskom umeću koje se odvija na nivou psihe i o prevazilaženju granica tela (i bola). Ako vas privlači da seksualno dominirate muškarcem (na obostrano zadovoljstvo), a pitate se odakle da počnete – testirajte ovu početničku igru. Da li će to postati vaš životni stil ili jednokratna izmena u ustaljenim seksualnim aktivnostima – na vama je da procenite…

 

KAZNENA KUTIJA

Kako da ga u igri gospodarice i seksualnog roba održite poslušnim? Napravite set karata – na svaku kartu ispišite neku erotsku kaznu. Izmešajte karte i kažite mu da izvuče jednu. Još bolje – dajte mu blanko karte na kojima će sam ispisati načine kažnjavanja. Pobrinite se da bude seksualno uzbuđen dok kreira karte, jer je u takvim trenucima tok razmišljanja ’perverzniji’ nego inače. Naravno, sadržaj kaznene kutije zavisi isključivo od vaših i njegovih seksualnih sklonosti i apetita. Jednu istu seksualnu fantaziju neko će doživeti kao nemilosrdnu kaznu, a neko drugi kao scenario savršenog vikenda – ukusi i granice znatno variraju. Evo nekoliko osnovnih ideja za seksualno kažnjavanje…:

Submisivnom partneru uskraćuje se orgazam u naredna dva (tri, četiri… sedam) dana. Ovo ne znači apstinenciju – seks upražnjavajte redovno, ali ga prekinite svaki put kada se partner nađe blizu vrhunca; zatim nastavite put do vašeg orgazma. U periodu odlaganja njegovog orgazma, trebalo bi da vas redovno oralno ili manualno zadovoljava – kad god vam se prohte. (Znate za čuvenu pozu 68: on vama, a vi mu ne dugujete ništa!) Naravno, nije mu dozvoljeno da masturbira u vašem odsustvu. Ako pokvari igru, spremite mu novu kaznu. Očekujte seksualnu napetost i izvesnu dozu frustracije kod njega, ali ne pomerajte zacrtano vreme u kome ćete mu dopustiti orgazam! Uživajte u sopstvenoj moći, kontroli koju imate nad njim i u seksu koji je usmeren isključivo na vaše zadovoljstvo. Kada istekne ’kazneni period’, nagradićete ga najjačim orgazmom koji je ikada iskusio. Po brzini postizanja, verovatno će ličiti na orgazam koji je doživljavao u tinejdžerskim danima, zbog čega bi trebalo da se osećate kao seks-bomba koja orgazam izaziva pogledom. Vremenom, ova igra će istrenirati njegovu seksualnu izdržljivost i samokontrolu i naučiće ga da se tokom seksa sve više usmerava na vaše potrebe…

Okrenite ga preko kolena i – spenkujte. Ova igra vratiće ga u period detinjstva, u trenutke kada su ga kažnjavali ženski autoriteti – majka, bebisiterka ili učiteljica – a to je ujedno i period velikih seksualnih zabrana. Počnite sa nežnim milovanjem, da biste mu razbudili nervne završetke na koži i postepeno povećavajte toleranciju za intenzivniji dodir. Ne morate odmah upotrebljavati rekvizite, najbolje je da spenkovanje započnete sopstvenim dlanom, a zatim improvizujte običnim predmetima kao što su četka za kosu ili rolna novina… Objašnjavajte mu usput sve što radite: navodite mu zbog čega ga kažnjavate, opisujte mu promene na koži… ili mu čitajte odlomak iz nekog erotskog romana. Zatim tražite da vam se ispoveda – postavljajte mu intimna pitanja o kojima inače ne razgovarate: kada je prvi put doživeo orgazam, koji su njegovi fetiši, zašto ga uzbuđuje pozicija seksualnog roba, koliko često masturbira… Tražite detaljna objašnjenja na svako pitanje. Važno je da ga slušate sa razumevanjem, čak iako vam se odgovori ne dopadnu. S vremena na vreme ga nežno poljubite ili mu dodirnite genitalije, ali ostanite u poziciji autoriteta. Nakon njegove ispovesti, ponašajte se utešiteljski, privijte ga na grudi i inicirajte seks.

 

Tražite da masturbira – radi vaše zabave. Masturbacija je najintimnija aktivnost, autoerotični ritual, seks sa samim sobom – uvek odvojena zidovima stroge privatnosti. Upravo zbog toga ova seksualna igra stvara veliki obrt – ukida granice privatnosti i prikazuje vam partnerovu intimu kao na filmskoj traci. Možda će mu trebati više vremena za orgazam nego obično, pa imajte strpljenja ili nađite način da ga ohrabrite (po mogućstvu bez dodira – učinite to rečima ili uklonite deo odeće; ako poznajete njegove fetiše – udovoljite mu halterima ili visokim potpeticama…). Ovo je igra visokog erotskog naboja – verovatno ćete se i same uzbuditi posmatrajući ga ili ćete čak biti u iskušenju da ga opkoračite i prekinete mu ‘muke’. Pustite ga da odsluži kaznu do kraja – posmatrajte njegove pokrete, trzaje tela, promene na licu, slušajte ritam njegovog disanja. Uživajte u predstavi. Kada završi, ispitujte ga o čemu je maštao i zahtevajte detaljne opise. Započnite još jednu orgazmičnu sesiju ili tražite da vas oralno zadovolji.

Ksena Drakulic

Web admin za www.eroticshopkalisto.co.rs
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
2
Srećno
2
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

I muškarci glume orgazam!

I muškarci glume orgazam!

U knjizi "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth" (Zašto muškarci foliraju: Potpuno neverovatna ...
Njegovo veličanstvo - klitoris!

Njegovo veličanstvo - klitoris!

Klitoris je moćni polni organ koji dolazi u paketu sa brojnim iznenađujućim ...
SAMSUNG
2101,oo
prava cena : 2521.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 4°c

Roleri

Bicikl