Postovala: Nataša Ilić
05
Oct
2012

Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

Pregledano: 9060 puta

Da li znate li trikove uz pomoć kojih svog muškaraca možete dovesti do neslućenih užitaka? Ako je odgovor ne, vreme je da naučite nešto novo

U muškoj perspektivi postoje orgazmi i orgazmi sa velikim “O”. Koja je razlika? Ovi drugi su mnogo intenzivniji, dugo se pamte, a muškarci doživljavaju neslućene užitke koji dugo potresaju njihovo telo. Vreme je da svom partneru priuštite takvu, drugu vrstu orgazma.

Kako piše američki bloger Robert Hamilton, muškarci bi dali sve da to mogu da ženama kažu u lice, ali nemaju dovoljno hrabrosti. Zato je on uzeo stvar u svoje ruke i svim damama otkrio tajnu, odnosno metode uz pomoću kojih će svog muškarca obradovati najboljim orgazmima na svetu. U tome su mu pomogli i poznati američki seksolozi. Vreme je za malu školu o muškim orgazmima.


Veče sa mnogo užitakaiznenadni seks

Dobar orgazam za muškarca je isti kao i hladno pivo posle napornog dana – nagrada za dobro obavljen posao. Posao je, u ovom slučaju, vaše seksualno zadovoljstvo. Dobar deo seksualnog užitka za muškarca predstvalja jačanje ega. Naime, on se oseća jači i bolji kada shvati da vas je zadovoljio. Upravo zbog toga mnogi muškarci odlažu svoj orgazam da bi partnerka doživela svoj vrhunac. Da li je to pametno?

- Seks na taj način postaje bitka u kojoj je njegov cilj njen orgazam, a iz priče se izostavlja ono što je osnovno – zajednički užitak - objašnjava psiholog i seksualni terapeut Beri MekKarti. Rešenje je, kaže MekKarti, da žena svom partneru dozvoli "slobodno veče". Drugim rečima, odvojite jedno veče nedeljno, mazite ga i pazite, drugim rečima, neka vam njegov užitak bude prioritet.


Apstinencija kao afrodizijak

Pitajte bilo kog muškarca na svetu – seksualna apstinencija je najjači afrodizijak na svetu. Ako  je nemate, a vi je namerno stvorite. Uskratite dragom seks na dan ili dva, ali za to vreme ga čikajte. Kako? Seksualni terapeut Robert Birč preporučuje da nabacite nevini dekolte, da se lagano očešate o njega kad prolazite i da u normalan i uobičajen govor ubacite neke seksi reči.
 - Žene imaju sposobnost da muškarcima priušte opasan seks koji će se pretvoriti u intenzivan i jak orgazam - kaže Birč.

zavodjenjeDuga predigra

Kako ga dovesti do stanja animalne strasti? Dugom predigrom! Ari Pelez, upravnik Centra za seksualnu medicinu na Beverli Hilsu, kaže da muškarci vole dugu predigru.
- Predigra stvara određenu napetost u mišićima, ali onu pozitivnu koja onda rezultira buđenjem genitalnog područja. Što je pritisak na taj deo tela jači, jači je i užitak u seksu, a posle toga sledi nezaboravan orgazam – kaže Pelez.  Na primer, predigru za večernji seks možete započeti već ujutro. Prošetajte mu gole ispred nosa ili se lagano mažite mlekom za telo, ali mu ne dozvolite da vas dodiruje. Tokom dana mu šaljite lascivne poruke, a može i neka seksi fotografija. Pustite mašti na volju i igrajte se sve do večeri, a tada i njega i vas čeka vatromet.

Faktor iznenađenja

Jedan od najvažnijih elemenata moćnog orgazma kod muškarca je faktor iznenađenja. Posebno je efikasan u slučaju dugih veza kada seks postane manje važan. Šta činiti? Zaskočite svog dragog kad se najmanje nada. Vi sigurno najbolje znate koji je to trenutak. On mora da bude potpuno nespreman, tako da ne stigne ni da eventualno negoduje. Možete ga, recimo, probuditi jedne subote u rano jutro, i to oralnim seksom. Faktor iznenađenja njega će dovesti do žestokog vrhunca koji će dugo pamtiti.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Analni seks nije tabu!

Analni seks nije tabu!

Pogledajte najčešća dvoumljenja i pitanja koja muče mnoge, a vezana su za analni seks. ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -1°c

Roleri

Bicikl