Postovala: Nataša Ilić
17
Oct
2013

Dvostruki orgazam istovremeno?! Moguće je!

Pregledano: 5366 puta

Ne samo da možete doživeti više orgazama za vreme seksualnog odnosa, već možete doživeti dva orgazma istovremeno! Evo kako!

Uz malo truda većina žena može doživeti i vaginalni i klitorisni orgazam istovremeno.

Za dostizanje vaginalnog orgazma potrebno je više vremena, pa upravo zato vi i vaš partner morate da budete uporni. Što duže traje odnos, povećava se cirkulacija krvi i svaki deo vašeg tela postaje nadražen.

pseci polozaj

Takozvani "pseći" stil najpogodniji je za dostizanje dvostrukog orgazma. Ugao pod kojim se nalazite u ovom položaju partneru pomaže da direktno dođe do G tačke. Isprobajte ono što vam najviše odgovara: poza u kojoj ste naslonjeni na kolena i ruke, ili nešto niže na laktove. S obzirom da su njemu ruke slobodne, vrlo lako ih možete iskoristiti na najbolji način, stavite ih na pravo mesto.

sedite na njega

Zašto da čekate na njega? Preuzmite inicijativu! Sednite na njega onako kako vam najviše odgovara, a sami stimulišite klitoris. Ako legnete na leđa, stavite jastuk ispod guze da bi vaša G tačka njemu bila dostupnija. Umesto standardnih pokreta, ulaz, izlaz, isprobajte kružne pokrete.

sedeca poza

I ova poza vas može dovesti do dvostrukog orgazma. Omiljena fotelja, na primer, nije samo za kafu i knjigu ili gledanje televizije. Neka se partner udobno namesti, a vi mu sednite u krilo, gledajući u njega ili mu okrenite leđa. Ako se vi "uvalite" u fotelju, partner će morati na kolena. Kapirate zbog čega.

uzivanje u seksu

U igru uključite celo telo. Partner ne sme zanemariti vaše grudi, ali ni usne, obraze, vrat. Nežni poljupci  i blago grickanje, samo mogu intezivirati orgazme. Ne budite lenji. Radite Kegelove vežbe za vreme seksa - mišićima vagine stisnite njegov penis za obostrani užitak!

vodjenje ljubavi

Imajući na umu da je klitorisni orgazam češći, važno je da svojoj G tački date vremena. U trenutku klitorisnog orgazma namestite se tako da vam potpuna genitalna zona bude u opticaju. Usporite tempo, odmaknite se ili čak promenite pozu ako je to potrebno, jer nećete zažaliti. Malo odlaganja i slatkih muka doneće vam veliku nagradu u obliku dvostrukog orgazma.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ženska “zabranjena” fantazija

Ženska “zabranjena” fantazija

Nemali broj žena, kada sanjari o seksu, nekad sanjari i o tome da su na seks na neki način prisiljene, ...
Dobre strane poze 69

Dobre strane poze 69

Poza 69 može da bude sjajna kao predigra, ali i kao “osnovni” seks, umesto ...
Seksualna terapija

Seksualna terapija

Vaša spavaća soba - mesto gde se magija više ne dešava. Da li ste znali da uz ...
COOLERMASTER
704,oo
prava cena : 844.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -4°c
min -7°c

Roleri

Bicikl