Postovala: Nataša Ilić
12
Jun
2013

I muškarci glume orgazam!

Pregledano: 3571 puta

Većina žena bi na pitanje Da li možete li da prepoznate ako vaš muškarac glumi orgazam? odgovorile sa Naravno, ali čini se da trećina žena greši

U knjizi "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth" (Zašto muškarci foliraju: Potpuno neverovatna istina), doktor Abraham Morgenteler piše o svom istraživanju koje je trajalo 25 godina i kroz koje je proučavao muški orgazam. i muskarci folirajuposle seksa

Koji je njegov zaključak? Ne samo da trećina muškaraca glumi orgazam, već je i razlog tome isti kao i kod žena - da ne povrede partnerku.

Muškarci tvrde da žene vrlo lično shvataju ako partner ne postigne orgazam, mnogo dramatičnije od muškaraca  u slučaju da ona ne postigne orgazam.

Glume muškarci, glume žene...


To je zato jer žene smatraju da je muški orgazam nešto što se događa automatski i pretpostavljaju da muškarac mora svaki put da postigne orgazam, inače nešto nije u redu: partnerka nije dovoljno privlačna, ne uzbuđuje ga dovoljno ili je zaljubljen u neku drugu ženu.

Bilo kako bilo, i muškarci i žene glume orgazam. U današnje vreme, mnogi muškarci i žene su previše umorni za seks i orgazme, a ko bi onda još imao i energije da objašnjava zašto je to tako?

Ako je muškarac umoran, popio je malo više, zabrinut je zbog posla ili ga jednostavno u određenom trenutku seks baš i ne zanima, čini mu se da je manje stresno ako odglumi orgazam nego da objašnjava izgubljenu erekciju.

Ubrzani tempo, malo glasniji uzdisaji, dramatični trzaji telom i povlačenje i čini se da mnogežene ni ne primeei.

Kako objašnjava nedostatak dokaza?


Ako je muškarac partnerki pružao pre odnosa oralni seks i žena je uzbuđena, većina ni ne primeti izostanak tečnosti.

Ako koristi prezervativ, još je lakše. Sve što treba je rešiti se prezervativa i kako će onda žena znati da u njemu nije bilo dokaznog materijala?

Osim toga, ejakulacija nije pokazatelj da je muškarac doživeo orgazam. Orgazam i ejakulacije dva su zasebna procesa i jedan se može pojaviti bez drugog.

Drugim rečima, muškarac može da ejakulira bez da je imao orgazam, a može da imati orgazam i bez da je ejakulirao (iako je za ovo drugo potrebno puno samokontrole i vežbe).

Ima jedna stvar - sperma ima prepoznatljiv miris.

Ako muškarac ne nosi prezervativ, žena lako može da prepozna nedostatak ejakulacije.

S druge strane, većina parova upražnjava seks uveče pre spavanja i pošto završe uglavnom odmah zaspe, kome bi se tada uopšte upalila lampica za alarm?

Trećina muškaraca koji su učestvovali u istraživanju doktora Abrahama Morgentelera su priznali da su glumili i da nisu bili otkriveni.

Nije problem ako priznate da niste imali orgazam, problem je glumiti ga i o tome ćutati. Vreme je da muškarci i žene prestanu sa nerealnim očekivanjima od sebe i od partnera.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Dobra hrana za dobar seks

Dobra hrana za dobar seks

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Ako želite da vaš partner uživa u felaciju, važno je da i vi uživate u tom ...
Prijatelji sa beneficijama: za ili... ma, zašto da ne!

Prijatelji sa beneficijama: za ili... ma, zašto da ne!

"I'm not in love, but I'm gonna fuck you till somebody better ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 14°c

Roleri

Bicikl