23
Mar
2012

Istine i zablude o seks igračkama

Pregledano: 3944 puta

Da li će vam od upotrebe vibratora porasti rep ili orgazmični potencijal…?

ZABLUDA: Seks igračke su za one koji imaju loš seksualni život… ili ga uopšte nemaju.
NA SKALI OD 1 DO 10: Tačno koliko i pretpostavka da možete zatrudneti ako upražnjavate seks u stojećoj pozi – na zadnjem sedištu zatvorenog automobila.
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: 1. Zato što ne postoji ništa bolje od dobrog seksa, ali je i loš seks opet dobar! 2. I zato što je masturbacija seks sa nekim koga volite.
ČINJENICA: Seks je uvek dobar, a seksualni život ne postoji isključivo u partnerskom odnosu – samoistraživanje i individualni seksualni razvoj su imperativi zdravog života. Šta god da radimo u životu, tražimo napredak i promenu. Kako u životu, tako i u seksu! Jednostavno: ako želite još bolji seksualni život, nova erotska iskustva, više zabave i više uživanja – seks igračke jesu za vas.

ZABLUDA: Seks igračke stvaraju zavisnost.
NA SKALI OD 1 DO 10: Srazmerno tačno sa maljavim dlanovima i gubitkom vida kao posledicom masturbacije.
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: Zato što ne postoji drugi lek za seks osim – još seksa!
ČINJENICA: Uživati u nečemu i biti zavisnik različite su stvari. Seksualno uzbuđenje kao reakcija na određenu vrstu nadražaja lako postaje navika našeg tela, zbog čega s vremena na vreme zapadamo u ustaljene šeme i rutinu u krevetu. Na primer, ako uvek upražnjavate seks u misionarskoj pozi, isprogramiraćete telo da najbrže reaguje orgazmom upravo u toj pozi. Da li to znači da ste zavisni od misionarske poze? Ne, dovoljno je da odlučite da napustite sigurnu i utabanu orgazmičnu stazu i počnete da istražujete novu. Ako vam vibracija daje brže i intenzivnije orgazme nego partner – uključite partnera u igru i otkrijte mu tajne erogene zone koje ste otkrili koristeći vibrator. Ako ste svesni sopstvenih seksualnih potreba i načina na koje ih zadovoljavate, lakše ćete se usaglasiti sa partnerom.
DODATNA NAPOMENA: Ako svom vibratoru potajno dajete imena od milja, i dalje je sve u redu sa vama!

ZABLUDA: Žene koje koriste seks igračke nemaju potrebu za partnerom.
NA SKALI OD 1 DO 10: Tačno, ako uspete da dobijete dete za mesec dana tako što ćete spavati sa devet partnera.
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: Zato što je dobar komšija bolji od lutke na naduvavanje!
ČINJENICA: Da su seks igračke zamena za partnera, ljudska vrsta odavno bi izumrla s obzirom na to da dildo postoji od paleolita. Treba li uopšte napominjati da sa seks igračkom ne možete razviti kompleksnu povezanost na više nivoa (fizičkom, psihičkom, spiritualnom).. pa čak ni ako imate rabitronik model vibratora! Činjenica je da savremeni proizvođači znaju zanat i dizajniraju besprekorno oblikovane realistične dildoe (koji veličinom i formom mogu delovati ugrožavajuće na samopouzdanje vašeg muškarca), ali je takođe činjenica da je ženama potrebno više od falusa (muškarac sa visokom dozom samopouzdanja, na primer) i da je seks više od penetracije.

ZABLUDA: Muškarci koriste seks igračke zato što nemaju priliku za ’pravi’ seks.
NA SKALI OD 1 DO 10: Srazmerno tačno tvrdnji da se iz braka vanzemaljke i majmuna obično rodi čovek.
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: Zato što je seks nasledan. Ako ga vaši roditelji nikada nisu upražnjavali, nećete ni vi!
ČINJENICA: Muškarci koriste masturbatore nezavisno od toga da li su u vezi ili ne. Jednostavno – muškarac koji je spoznao seksualne reakcije svog tela, bolji je ljubavnik. Masturbacija je ključni deo u tom procesu. Upotreba masturbatora poboljšava seksualnu izdržljivost i olakšava kontrolu ejakulacije. Vežba čini savršenstvo!

ZABLUDA: Seksi igračke čine seks neprirodnim.
NA SKALI OD 1 DO 10: Potpuno tačno, ukoliko smatrate da je nepravda prema prirodi što ne počnemo da hodamo na četiri noge svaki put kad pomislimo na seks.
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: Zato što je najneprirodnija od svih perverzija – čednost.
ČINJENICA: Da li je crtanje manje prirodno ako koristite papir i olovku umesto da crtate prstima po pesku? Zašto bi se onda stvaranje umetničkog dela razlikovalo od stvaranja čuda zvanog orgazam? Seks igračke ne pokreću baterije koliko vaša imaginativna moć. Osim toga, toliko svakodnevnih predmeta s vremena na vreme biva u fukciji seksi igračke, pa smo valjda prestali da se pitamo da li je neprirodno igrati poker u skidanje, jesti šlag sa nečijeg tela ili nositi satensko rublje umesto parčeta krzna oko kukova…

ZABLUDA: Postoje dobre i loše seks igračke.
NA SKALI OD 1 DO 10: Srazmerno tačno nipodaštavanju ljudske individualnosti.
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: Zato što pobeđuju oni koji se igraju sa najviše igračaka.
ČINJENICA: Seks igračka je ono što njome radite. Da biste odabrali pravu, imajte na umu šta želite da stimulišete, procenite koliko su vam privlačni dizajn, oblik i veličina. Jedan isti model vibratora za nekoga može biti pretežak, neprijatan za penetraciju i sa prejakom vibracijom, dok će kod nekog drugog imati reputaciju omiljene igračke. Robotistični vibratori mogu biti odbojni na prvi pogled ili dobra alternativu klasičnim realističnim modelima. Neke žene doživljavaju nizove orgazama dok koriste japanske kuglice, dok druge tvrde da ih kuglice stimulišu koliko i upotreba tampona. Ako ne probate, nećete saznati. Trik je u tome da otkrijete igračku koja je dobra za vas.

ZABLUDA: Što je igračka skuplja, time je sigurno bolja.
NA SKALI OD 1 DO 10: Može da bude, ali ne mora da znači…
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: Zato što je razlika između seksa i seksa za novac u tome što je seks za novac obično jeftiniji.
ČINJENICA: Skuplje seks igračke napravljene su od kvalitetnih i neporoznih materijala koji se lako održavaju (sterilizuju) i izuzetno su dugotrajni (npr. medicinski ispitan silikon). Igračka će takođe biti skuplja ukoliko ima ugrađen motor visoke tehnologije i proizvedena je u kompaniji sa izgrađenom reputacijom (nemačke i holandske kompanije su vodeće). Ali to ne podrazumeva da će vam ove igračke doneti više zadovoljstva nego jeftine igračke. Jeftini materijali (npr. jelly) dozvoljavaju vam da eksperimentišete sa različitim vrstama i modelima igračaka, sve dok ne otkrijete omiljeni oblik – vredan ulaganja u skuplju varijantu.

ZABLUDA: Seks igračke su nastrane.
NA SKALI OD 1 DO 10: Jesu, ukoliko još uvek verujete da je ‘normalno’ da upražnjavate seks samo sredom, isključivo u mraku i, naravno – potpuno obučeni.
ZAŠTO JE ZABLUDA NEODRŽIVA: Zapravo, apstinencija je nastrana (i perverzna).
ČINJENICA: Shvatanje ’nastranog’ i ’normalnog’ je relativno i možda određuju ono o čemu nam (ni)je (ne)prijatno da govorimo (ili radimo) u javnosti, ali što pre prihvatite da je svako ’nastran’ na svoj način, vodićete srećniji seksualni život. Upotreba seksi igračaka ne govori ništa drugo o vama osim da ste jedna od onih osoba koja je svesna vrednosti seksualnog zadovoljstva. A to je, priznaćete, visoko cenjena reputacija na kojoj bi vam mnogi pozavideli.

Ksena Drakulic

Web admin za www.eroticshopkalisto.co.rs
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Stvari iz pornića koje se ne rade u stvarnosti

Stvari iz pornića koje se ne rade u stvarnosti

Neke "akcije" u krevetu većina žena smatra uvredljivim, a često se viđaju u ...
Zablude o vibratorima

Zablude o vibratorima

Neki još veruju u zablude koje idu uz korišćenje i posedovanje vibratora. Možda vam ...
KINA
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Bicikl

Roleri