Postovala: Nataša Ilić
25
Apr
2013

Kad ga najbolji prijatelj izda!

Pregledano: 4937 puta

Muškarcima je pomen impotencije kao horor film. To čak ide dotle da, pokazalo je istraživanje, pošto im je dijagnostikovana erektilna disfunkcija, ne žele da leče

Odgovor na pitanje šta učiniti kad partner ne može da postigne erekciju nudi Marsel Pik, autor knjige "Is It Me or My Hormones?" ( Da li sam u pitanju ja ili moji hormoni?). erektilna disfuncija

Shvatite da problem nije u vama

Žene često misle da su one krive za partnerovu erektilnu disfunkciju, da rade nešto loše ili da možda nešto nije u redu sa njima. Nemojte problem svesti na sebe, ne vrti se sve oko vas, jedino ćete tako pomoći partneru.

Imajte na umu da muškarcu nije lako

Muškarcima koji su suočeni sa erektilnom disfunkcijom i impotencijom nije lako. To ih uznemirava, teško im je da govore o tome, pogotovo ako im se to nikad pre nije dogodilo. Činjenica je da im nije lako i nemojte da se šalite da biste ih oraspoložili, osećaće se još gore.

Ustanovite uzrok

Mnogo je razloga koji mogu dovesti do impotencije. Problem može biti emotivne prirode, fizičke ili medicinske. Pošto ustanovite uzrok, korak ste bliže rešavanju problema.

Ohrabrite ga da poseti lekara

Što je muškarac stariji, preuranjene ejakulacije, erektilne disfunkcije i erekcije koje se teško održavaju su sve češće. Bez obzira na godine, možda treba da poseti lekara, ako nije reč o stresu ili fizičkoj kondiciji.

Razgovarajte o tome

Iako verovatno neće hteti da priča o svom problemu, u jednom trenutku to mora da učini. Ako parovi ne pričaju o tome, nastaju još veći problemi i to nikome ne pomaže. Nemojte da pričate o tome kad pokušavate da vodite ljubav. Shvatite važnost komunikacije, to je jedini način da oboje budete svesni onoga što se događa i kako to utiče na vas i vašu vezu.

bez seksaNastavite mu pružati ljubav

Čak i ako se ne seksate (većina muškaraca izbegava seks posle neprijatnog iskustva), to ne znači da treba da prestanete da iskazujete ljubav i nežnost partneru. Držite se za ruke, grlite se, ljubite... Tako da zna da ste još zaljubljene u njega. To će mu pomoći da vrati izgubljeno samopouzdanje.

 

Izvor: net.hr

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Orgazam i brojke: Kada žene najlakše dolaze do vrhunca?

Orgazam i brojke: Kada žene najlakše dolaze do vrhunca?

Bliskost, osećaj sigurnosti u vezi i ...
Proverite da li ste loše u krevetu!

Proverite da li ste loše u krevetu!

Svaka žena voli da misli da je dobra u krevetu. Uprkos tome, svaka ...
Potezi koji garantuju orgazam!

Potezi koji garantuju orgazam!

Kad ste pod stresom ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 30°c
min 14°c

Roleri

Bicikl