Postovala: Nataša Ilić
07
Jun
2013

Kako da vam on uvek bude najbolji

Pregledano: 5116 puta

Ma koliko vaš muškarac bio dobar u seksu, uvek može da nauči još neki trik koji će mu osigurati da bude na prvom mestu. Evo saveta koji mu mogu pomoći

Nikad nije onako kako izgleda u časopisima

muskarac cita muski casopis


Mnogi časopisi za muškarce su prepuni saveta kako da izgledate bolje, kako da je zavedete u nekoliko koraka, kako da budete uspešni, kako da je zadovoljite... Vašem muškarcu treba da bude jasno da ništa nije tako jednostavno kako piše na tim stranicama. Mora mnogo više da se potrudi da bi postigao cilj.

Bradavice su neverovatne

dodirivanje bradavica


Da li je vaš muškarac među onima koji smatraju da su bradavice fenomenalna "stvar"? Nije jedini! Mnogim ženama su upravo bradavice erogena zona. Nekima je dovoljan samo dodir da se uzbude, a nekima je potrebna stimulacija bradavica od pola sata, ali se isplati. Naravno, osim ako ste mu najstrože zabranili da ih ne dira. Muškarci treba da znaju da su bradavice prilično osetljive. Treba da vode računa šta rade, osim ako partnerka nema neke druge afinitete.

Oprezno sa prstima "tamo dole"

pazljivo sa dodirima


Ima muškaraca koji misle da se njihova partnerka navlaži od same pomisli na njih. Neka razmisle još jednom! Samo ga pitajte šta bi bilo da mu na početku predigre gurnete prst u anus. Ne dopada im se ta pomisao? To smo i mislili. Čak i kad muškarac pomisli da mu je partnerka dovoljno vlažna, malo je verovatno da će je njegov prst zadovoljiti ako ga samo pomera unutra-napolje. Mnogo toga treba uključiti, na primer milovanje, kružne pokrete... Najbolji pokazatelj da vaš muškarac radi nešto kako treba jesu vaše reakcije, osim ako ne glumite.

Veličina je važna

velicina je bitna


I svako ko kaže da nije – laže! Ako vašeg partnera nije obdarila majka priroda, moraće da se više potrudi da vas zadovolji. Postoji mnogo poza koje mogu da pomognu da penetracija bude bolja, a pomažu i neke igračke za seks, kao što je vibrirajući prsten za penis. A šta ako je veliki? I tu vam mogu pomoći mali trikovi i neke poze. Prihvatite ono što vam je dato (oboma) i dajte se u istraživanje. Uvek može bolje.

Vežbajte jogu

vezbanje joge


Osim što ćete biti fleksibilniji i u boljoj formi, joga će poboljšati i protok energije kroz telo i to će vas opustiti. Joga je odlična stvar za duh, telo i um. Ako se niste pronašli u teretani, možda je vreme da probate nešto drugo.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Poze u seksu inspirisane životinjama

Poze u seksu inspirisane životinjama

Ali to nije jedina poza inspirisana svetom životinja. ...
Proverite da li ste loše u krevetu!

Proverite da li ste loše u krevetu!

Svaka žena voli da misli da je dobra u krevetu. Uprkos tome, svaka ...
Kako do orgazma?

Kako do orgazma?

Ženski orgazam je oduvek tema broj jedan. Kako ga postići? Kako da bude što ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 16°c

Bicikl

Roleri