Postovala: Nataša Ilić
18
Aug
2014

Kako da vam seks za jednu noć bude što bolje iskustvo

Iako je seks na jednu noć još uvijek tabu te se nerijetko predstavlja u zastrašujućem tonuako znate točno na čemu ste

Ako dovoljno kvalitetnu komunicirate sa svojim izabranikom za noć zabave, onda se nemate što brinuti. Evo nekoliko savjeta kako se što uspješnije zabaviti i izbjeći nepotrebne neugodnosti.

Prije nego što se upustite u avanturu zvanu 'seks na jednu noć', morate biti na čisto sami sa sobom. Očekivanja za daljnju vezu s odabranikom za seksi večer mogu vam biti relativno niska, što ne znači da se trebate ponašati kao bezosjećajni robot cijelu večer. Seks može značiti puno, ali niti ne mora. Pobrinite se da ste oboje na istoj 'valnoj duljini' i da imate slične namjere kako biste izbjegli katastrofu sljedeće jutro.

... tako da izgovorite sve što želite i trebate. Dio zabave seksa na jednu noć uključuje i to da napravite nešto što ne radite često. Ako ste načisto s time da se radi o aferi samo na jednu noć, onda ste slobodniji da radite što god poželite. Ako želite da vas se veže, tuče po guzi ili zove raznim imenima, recite to svom partneru. Naravno, neće svi htjeti sve napraviti što poželite, ali nemate što izgubiti, pa možete stupiti u kontakt sa svojom divljom stranom. No, svakako ne zaboravite i potrebe svog partnera i budite otvoreni isprobati nove stvari.


Nije kao da ste na čaju s kraljicom Velike Britanije, no sjetite se pravila: Radite drugima ono što želite da se radi vašem penisu/vagini. Budite obazrivi prema partneru, ne samo u seksu, nego u trenucima prije, ali i nakon seksa. Ako je kasno, dopustite im da spavaju u vašem krevetu. Izbjegavajte teške teme, a ujutro ponudite napraviti čaj ili kavu, što je uvijek lijep završetak izlaska. Ako niste premamurni da se zahvalite na seksi večeri, učinite upravo to.

Kad smo već kod jutarnje kave, nikako nemojte otići bez da pozdravite svog partnera/partnericu kako se ne bi osjećao/la iskorišteno ili kako ne bi pomislili da su bili loši u krevetu. Iako vam ta večer možda nije promijenila život, ako odete bez pozdrava, učinit ćete od cijele situacije veću dramu no što to ona jest.


Nikad, ali nikad, ne zaboravite zašititi svoje zdravlje. Pitanje sigurnog seksa uopće u takvim okolnostima ne bi trebalo biti pitanje, već automatska radnja, posebice ako se radite o nekome koga ne znate. Razgovarajte sa partnerom o spolno prenosivim infekcijama, jer kondomi vas ne mogu zaštiti od svega. Ako se vaš partner nećka oko iskrenog razgovora o prijašnjim partnerima i upotrebi zaštite, nađite si drugu/drugog 'prijatelja' za jednu noć.

Tagovi : |

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

I muškarci glume orgazam!

I muškarci glume orgazam!

U knjizi "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth" (Zašto muškarci foliraju: Potpuno neverovatna ...
Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Ako želite da vaš partner uživa u felaciju, važno je da i vi uživate u tom ...
Kad ga najbolji prijatelj izda!

Kad ga najbolji prijatelj izda!

Odgovor na pitanje šta učiniti kad partner ne može da postigne erekciju nudi Marsel Pik, autor ...
HP
64801,oo
prava cena : 77761.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 13°c

Roleri

Bicikl