Postovala: Nataša Ilić
03
Sep
2012

Kako do orgazma?

Pregledano: 3584 puta

Primenite neki od ovih saveta i - orgazam dolazi za čas, tvrde seksolozi!

Ženski orgazam je oduvek tema broj jedan. Kako ga postići? Kako da bude što intenzivniji? Šta učiniti da bude višestruk? Mnogo pitanja, a malo odgovora. Tačnije, odgovori postoje, ali nisu baš svima dostupni i zato vam sada donosimo nekoliko "tajni" koje će vam pomoći da redovno uživate u intenzivnim orgazmima.

Probudite takmičarski duh


Odvedite dragog na tenis ili neki drugi takmičarski sport. Zašto? Jedno istraživanje je pokazalo da iščekivanje i takmičenje uzburkava hormone, između ostalih i one koji su zaslužni za libido. Zahvaljujući tim hormonima, orgazam posle utrkivanja bi mogao da bude nalik na zemljotres.

zenski orgazam

Neka bude toplo


Pre seksa
uskočite u vruću kupku ili, ako nemate vremena, stavite na genitalije toplu tkaninu i držite je nekoliko minuta. Toplota poboljšava protok krvi kroz vaginu, što dovodi do pojačane osetljivosti tog dela tela. A onda, i orgazam stiže brže i lakše.

Smućkajte seksi koktel


Možete da iskoristite i drevni stimulans: zagrejte mleko, dodajte prstohvat šafrana i popijte. Kad se ugreje, šafran ispušta intenzivan ukus koji se već vekovima smatra afrodizijakom. Uz pomoć takvog prirodnog afrodizijaka, orgazam je zagarantovan.

 

Sarađujte sa ciklusom


U prva dva dana ciklusa nivo testosterona raste, a libido jača. U isto vreme, vaše grudi i klitoris postaju veoma osetljivi. To znači da se intenzivan orgazam može dogoditi mnogo lakše nego ostalih dana. Takođe, mogli biste da uživate i u višestrukim orgazmima.

Vibrator kao prijatelj


Žene koje koriste vibratore kažu da lakše postižu orgazam za vreme seksa. To su pokazala i istraživanja. Ako još nemate vibrator, onda je krajnje vreme da nabavite jedan.

zenski orgazam

Seks na brzaka


Seks na brzaka može da uzburka krv i tako vas brzo dovede do orgazma. Brzinski seks ima sve elemente koji pospešuju orgazamuzbuđenje, brzinu, neizvesnost, pa čak i blagi strah. Još ako ga upražnjavate na  javnom mestu

Uskladite ritam


Kad sledeći put budete gužvali posteljinu, zamolite partnera da legne na vas. To znači da i gornji deo njegovog tela treba da bude na vama. Obgrlite ga nogama i uskladite ritam. Na taj način vaš klitoris će biti podjednako izložen ritmičkom pomeranju, a to će vas vrlo brzo dovesti do intenzivnog orgazma.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Savršena mesta za seks na brzaka

Savršena mesta za seks na brzaka

Uprkos tome što se udobna postelja svakako čini kao najpraktičniji izbor, predlažemo vam da za promenu ipak ...
Zašto oni vole analni seks?

Zašto oni vole analni seks?

Ne znamo šta ste pročitali ili čuli, ali ako vas zanima zašto muškarci ...
COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -8°c

Roleri

Bicikl