25
Jun
2012

Kako se koriste japanske kuglice

Pregledano: 61125 puta

Četiri vrste jednostavnih vežbi koje možete raditi bilo gde, a da to niko ne primeti. Naučite kako se koriste japanske kuglice i ojačajte genitalnu regiju za kratko vreme.

Ako ste dovoljno disciplinovane i uporne, intimne mišiće možete uvežbavati bez ikakve dodatne opreme. Da ste aktivirale pravu grupu mišića, znaćete ako tokom vaginalnih vežbi uopšte ne naprežete ni butine, ni stomak ni zadnjicu. U tome je jedna od prednosti upotrebe japanskih kuglica – lociraju intimne mišiće i primoravaju vas da ih aktivirate. Imate jasan (gotovo vizualan) doživljaj kako mišićima (za koje možda niste ni znale da postoje) obuhvatate kuglicu. Zahvaljujući ugrađenim tegićima, kuglice teže da ispadaju i primoravaju vas da ih zadržavate unutar tela – podsećaju vas da vežbate. Takođe poboljšavaju prirodnu hidrataciju genitalne regije i održavaju zdrav nivo libida.

KRATAK STISAK
Stegnite mišiće oko kuglica 10 puta radeći prosečno jedan stisak u sekundi. Sinhronizujte vežbu sa disanjem: udahnite dok stežete mišiće i izdahnite dok ih opuštate. Počnite sa dva seta od 10 stezanja na dan, a postepeno pojačavajte izdržljivost sve dok ne budete radile dve serije od po 50 stezanja na dan.

PRODUŽENI STISAK
Zadržite stisak dok ne izbrojite do tri. Odmorite tri sekunde do sledeće kontrakcije. Uvežbavajte ovu tehniku i postepeno produžite trajanje stiska do 10 sekundi. Isto toliko treba da traje pauza između kontrakcija. Počnite sa dva seta od 10 ovakvih vežbi, a vremenom ćete raditi dva seta od 50 vežbi dnevno.

UVLAČENJE & ISTISKIVANJE
Povucite celu karličnu regiju kao kada biste pokušali da vaginom usisate kuglice, a zatim uradite suprotno, kao da kuglice istiskujete napolje. Primetićete da se u ovoj vežbi naprežu i trbušni mišići. Radite vežbu pet puta u nizu, a postepeno intenzivirajte do 10 puta dnevno.

LIFT
Zamislite da su kuglice u vašoj intimnoj regiji svojevrstan lift koji treba da podižete sprat po sprat. Počnite od prizemlja, zaustavite se na prvom spratu, podižite do drugog, napravite pauzu, zatim podignite do trećeg nivoa. U istom ritmu uradite i „spuštanje lifta“. Na kraju potpuno opustite mišiće. Uradite jedan set od 10 vežbi, a postepeno pojačavajte trening do pet setova od 10 vežbi.

Trening ne mora biti izveden u jednom dahu, čak je prepoučljivo da ga podelite na nekoliko dnevnih sesija, a rezultat neće izostati ako se svakodnevno pridržavate ukupnog broja vežbi. Takođe je dobro da varirate položaj tela za vreme izvođenja vežbi. Podjednako vežbajte dok stojite, sedite, dok ste u klečećem ili sedećem položaju – variranje položaja doprineće potpunom razrađivanju karličnih mišića. Kada se usavršite u ovim vežbama, primetićete da možete izolovati i locirati pojedinačne grupe intimnih mišića (npr. klitoris – što vam omogućava autostimulaciju u svako doba). Ne zaboravite da tehnike stezanja, uvlačenja i podizanja isprobate na partneru, tokom odnosa. Najbolje da vam prepusti potpunu kontrolu dok ste na njemu i stimulišete ga ritmičnim vaginalnim kontrakcijama. Ako posle 10 do 15 minuta osetite pulsacije u njegovom penisu – na dobrom ste putu da mu pružite najjači orgazam ikada.

KAKO ODABRATI KUGLICE
Što su kuglice manje i teže (npr. metalne kuglice veličine trešnje), utoliko lakše ispadaju i teško je nad njima steći kontrolu. Klasični modeli japanskih kuglica nalikuju na dve ping-pong loptice vezane kanapom – pristupačne su i pogodne za početak uvežbavanja. Tvrde su na dodir, najčešće se izrađuju od plastike, eventualno sa dodatkom lateksa. Čista plastika je higijenski bezbedan materijal – ne upija telesne tečnosti i može da se steriliše alkoholom. Luksuzniji modeli izrađuju se od silikona (najboljeg i najbezbednijeg materijala) i imaju anatomski oblik malog tega, a takođe su i higijenski unapređene jer su vezane silikonom umesto kanapom. Svi modeli japanskih kuglica imaju integrisanu manju i težu kuglicu – težina tog unutrašnjeg tega signalizira vam koliko su kuglice zahtevne za vežbanje. Ako ste početnica, sigurno nećete odabrati kuglice sa integrisanim čeličnim tegom.

Ksena Drakulic

Web admin za www.eroticshopkalisto.co.rs
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
6
Tužno
3
Srećno
9
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Ovog puta pišemo o stvarima koje već imate kod kuće i koje možete da iskoristite kao igračke za ...
Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Ako želite da vaš partner uživa u felaciju, važno je da i vi uživate u tom ...
Zablude o vibratorima

Zablude o vibratorima

Neki još veruju u zablude koje idu uz korišćenje i posedovanje vibratora. Možda vam ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 10°c

Roleri

Bicikl