Postovala: Nataša Ilić
11
Sep
2012

Koliko si ih imala do sad?

Pregledano: 3782 puta

Ili, koji je idealan broj partnera sa kojim bi trebalo da delite postelju dok ne naiđe "onaj pravi"?

Deset bivših partnera je idealan broj, pokazuju rezultati nove ankete. Ako ste uskočili u manje od deset kreveta, smatraće vas neiskusnom, a više od graničnih deset smatra se ulaskom u zonu promiskuiteta.

Koliko ljubavnika je previše? Prema najnovijem istraživanju, deset partnera je savršen broj.

Britanska anketa je otkrila zanimljiv podatak da će i muškarci i žene odbiti potencijalne nove partnere koji su imali više od deset ljubavnika jer će ih smatrati promiskuitetnima. Međutim, partnere koji su imali manje od deset  ljubavnika smatrali su neiskusnima. Deset bivših partnera  je idealan broj za oba pola, prenosi britanski “Dejli Mejl”. partneri

Internet stranica SeekingArrangement.com anketirala je skoro 1000 svojih muških i ženskih članova tražeći idealan broj partnera koji bi njihov potencijalni partner trebalo da ima iza sebe. Polovina anketiranih žena i 46 odsto muškaraca odgovorilo je da je deset partnera savršen broj, dok je 36 odsto žena i 42 odsto muškaraca izjavilo da bi pre izlazilo sa osobom koja ima manje bogato seksualno iskustvo. Tako, 11 odsto žena i deset odsto muškaraca misli da je idealan partner osoba koja je promenila između deset i 30 partnera, a samo tri odsto ljudi bi imalo nešto ozbiljno sa osobom koja je uskočila u više od 30 kreveta.

Mnogi uopšte ne žele da znaju za prošlost svojih novih partnera. Samo 35 odsto žena bi htelo da zna ljubavnu istoriju svojih muškaraca, a 65 odsto to ne bi želelo da zna. Samo 30 odsto muškaraca želi da zna seksualnu istoriju svojih partnerki, a čak 70 odsto ne želi o tome ništa da zna. Rezultati, ipak, sugerišu da su muškarci manje tolerantni prema promiskuitetu od žena.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
2
Srećno
1
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Fetiš naš nasušni!

Fetiš naš nasušni!

Šta to ima u ženskim stopalima? ...
Da li je bezbedan seks u vodi?

Da li je bezbedan seks u vodi?

Znate ono, more, opuštanje, vi same, on zgodan... I hemija je proradila! Seks, sad i odmah! Na ...
I muškarci glume orgazam!

I muškarci glume orgazam!

U knjizi "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth" (Zašto muškarci foliraju: Potpuno neverovatna ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 2°c

Bicikl

Roleri