Postovala: Nataša Ilić
23
Aug
2013

Lekcije za muškarce: Kako partnerku dovesti do vrhunca?

Pregledano: 3809 puta

Zamislite da je ovo škola o seksu. Ovo su najvažnije lekcije koje treba da svladate. Ženski orgazam je, baš kao i ženski um, jedan od najkompleksnijih fenomena koje je teško razumeti

Ali ako obratite pažnju na ove savete, vrlo brzo ćete postati pravi majstor.

Za dobre stvari potrebno je i vreme neznost


Istraživanja su pokazala da ženama treba između 15 i 40 minuta da za vreme polnog odnosa postignu orgazam. Muškarac može da svrši za dva minuta. Zbog toga su žene opterećene da da seks neće trajati, zato najčešće glume orgazam ili ostanu bez njega. Ali opuštenost je najvažnija za ženski orgazam. Zato, ako vam je stalo do užitka vaše partnerke, dajte joj do znanja da ćete biti srećni ako seks potraje da bi ona došla do vrhunca. Započnite masažom, tako ćete joj pomoći da se opusti, a zatim nastavite "vrućim" igricama u krevetu.

Slavite njenu golotinju


Ženski orgazam je i emocionalno iskustvo koliko i fizičko. I dok je muškarcu odeća prepreka ka užitku, žena se možda tako oseća sigurnije. Možda je vama njeno telo seksi i privlačno, ali ona to neće znati ako joj ne kažete i pokažete stotinu puta ako treba. Dajte joj do znanja da je divna kad skine odeću.

Višestruki orgazmi


Ne, to nije mit. Neke žene imaju višestruke orgazme. Postoje dve vrste višestrukih orgazama: onaj kad su orgazmi odvojeni vremenskim intervalom od dva-tri minuta i oni između kojih ima samo nekoliko sekundi razmaka. Pošto žena postigne orgazam, možete da nastavite da je ljubite i dirate, dok se klitoris odmara i dok se njeno ubrzano disanje ne smiri. Ako ona pozitivno reaguje, nastavite da stimulišete klitoris, jer možda opet postigne orgazam.

vreli parPostoji više načina


Iako je mnogo složeniji zadatak pomoći partnerki da postigne orgazam, postoje dva načina koja vam to mogu olakšati. Žena može doći do vrhunca stimulacijom klitorisa, a može i stimulacijom G-tačke. Tehnika je na vašoj strani. U ponudi igračaka za seks ima raznih gedžeta koji omogućuju da partnerki stimulišete obe tačke istovremeno. Čuveni vibrator "zeka" je jedan od njih. Ako je već dobar prijatelj singl žena, zašto ne bi bio i vašoj vezi?!

Jezik je moćniji od mača


Što se tiče pružanja užitka ženama, najbolji ljubavni mišić za to nalazi se u vašim ustima, a ne među nogama. Istraživanja su pokazala da većina žena lakše doživi orgazam oralnim seksom, a za to postoji i anatomski razlog. Većina osetljivih nervnih završetaka nalazi se na klitorisu i oko vaginalnog otvora. Pokažite joj, ako još niste, koliko ste vešti sa jezikom i prijatno ćete se iznenaditi.

 

Izvor: net.hr

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Seks bez orgazma? I to je moguće!

Seks bez orgazma? I to je moguće!

Seks bez orgazma je kao tost bez šunke i sira ili kao Super Boul bez ludih reklama. Ili bar tako ...
Koliko si ih imala do sad?

Koliko si ih imala do sad?

Deset bivših partnera je idealan broj, pokazuju rezultati nove ...
KINA
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Roleri

Bicikl