Postovala: Ona portal
28
Nov
2010

Najbolji seks vašeg života: 4 saveta za poboljšanje seksualnog života

Pregledano: 7606 puta

Saveti...

Ne postoji stakleni plafon kada je u pitanju zadovoljstvo. Čak i ako ste već majstor u spavaćoj sobi, uvek ima prostora za rast. Ispod je naš vodič ...
 

 

1. Povežite se sa senzualnim delom sebe
 
Kada dođete do toga da imate sjajan seks, saznanje šta vam odgovara u spavaćoj sobi je jednako važno kao i tehnika. Osećaj da ste u vezi sa svojom seksualnošću je neophodan zahtev o kome se ne može pregovarati ako želite dobar seks. Tako da, ako vam nedostaje seksualno samopouzdanje, sada je vreme da radite na tome. Plešite po stanu goli, kupite sebi vruću haljinu - šta god da uradite, nađite zabavan način da povećate svoje seksualno samopouzdanje i svest o sopstvenoj senzualnosti.
 

 

 

2. Zagrejte se
 
Predigra je za seks isto što i istezanje za trening. Potrebno je da vaše telo pripremite za ono što dolazi. Neki muškarci možda žele da se brzo premotaju unapred na glavni događaj, tako da morate biti čvrstog stava i ne dozvoliti im da preskoče uvodni deo. Ljubljenje, pipkanje, grickanje i milovanje su sve odlični koraci za početak sjajnog seksa, ali ništa nije više korisno za neverovatan seksa nego senzualna tantrička masaža. Ne samo da se posle masaže osećate dobro, nego, kao dodatni bonus, zagrevate vašu kožu i povezujete se sa svojim partnerom. Dakle, pustite neku seksi muziku, upalite sveće, i počnite sa masiranjem jedni drugih, od glave do pete.
 

 

 

3. Probajte sve jednom
 
Ako ste u vezi, ono što je nekada bio sjajan seks može da postane prosečan ako niste pažljivi. Možete se zapitati: "Šta se dogodilo?" Ili osećate kao da varnice ne postoje, ali u stvarnosti, samo je potrebno da promenite stvari. Ne postoji ništa više nego uzbudljivo neočekivano, tako da eksperimentiše sa različitim pozama ili uvođenje igračka može biti sve što je potrebno da se "Oh, da!" vrati u vaš odnos. Za inspiraciju, prođite kroz neke knjige sa svojim partnerom, kao što su priručnici sa pozama. Kama sutra je klasik.
 

 

 

4. Veliko O
 
Za većinu žena, uzbudljiv seks znači jače, češće orgazme. Iako ne možete da doživite vrhunac po volji, postoje načini da se poveća verovatnoća orgazma. Počnite sa jačanjem mišića vagine, i naravno, treba vam puno prakse!
 

 

Na kraju, važno je da zapamtite da veliki seks nije u tome da nađete perfektnu tehniku ili klimu, umesto toga, najbolji seks vašeg života će se desiti kada ste vi potpuno prisutni u trenutku uživanja, sa svirepom požudom i zabavom.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Savršena mesta za seks na brzaka

Savršena mesta za seks na brzaka

Uprkos tome što se udobna postelja svakako čini kao najpraktičniji izbor, predlažemo vam da za promenu ipak ...
Novi trendovi u seksu

Novi trendovi u seksu

Bliži se kraj onlajn dejtingu ...
Tajne ženske masturbacije

Tajne ženske masturbacije

Ženska masturbacija je, i pored rušenja tabua i seksualne revolucije, obavijena velom tajne. ...
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -3°c

Roleri

Bicikl