27
May
2012

Napredna intimna gimnastika

Pregledano: 8353 puta

Impresivno, bizarno ili...? Šokantno? Za generaciju vaše babe, sigurno! Zato umesto već izrabljene oznake 18+, ovde stavljamo i dodatno upozorenje 75-!


VAGINALNI TRENING

Ime Tatjana Kaževnikova je sinonim za najjaču vaginu na svetu. Četrdesetpetogodišnja Ruskinja atletske građe punih 15 godina pripremala se za osvajanje laskave titule svakodnevno i disciplinovano trenirajući svoje intimne mišiće. Genitalnom gimnastikom počela je da se bavi (rekreativno) kako bi se vratila u formu posle porođaja... ali ambicija ju je odvela nekoliko koraka dalje - pa sve do Ginisove knjige rekorda. Godine 2009. Tatjana je oborila sopstveni rekord i zvanično je proglašena ženom sa najjačom vaginom. Dokaz? Vaginalnim mišićima podigla je teg od 14 kilograma. Oprema koju koristi na treninzima su posebna vrsta japanskih kuglica, sa dodatkom kuke za pričvršćivanje tega. Tatjana tvrdi da 5 minuta svakodnevnog vežbanja daje rezultate za samo 7 dana. Ako ne nameravate profesionalno da se bavite ovim 'sportom', dovoljno je da rezultate merite povećanim zadovoljstvom u krevetu. Profesionalna demonstracija vaginalne moći podrazumeva i specifičnu 'koreografiju' i graciozne pokrete celog tela. (Ako ste se nadali pornografiji - preskočite ovaj video, Tatjana nastupa potpuno obučena.)

 

PING-PONG ŠOU

Demonstracija vaginalne moći deo je performansa i u nekim striptiz klubovima na Tajlandu. Tokom predstave koriste se različiti rekviziti: jaja, markeri, štapići za jelo, strelice za pikado i, naravno, ping-pong loptice po kojima je šou i nazvan. Artistkinje su uvežbane za različite scenarije: vaginalnim mišićima mogu da smrskaju jaje, markerom koji je smešten u vaginu ispisujuju "dobrodošli na Tajland", iz vagine ispaljuju ping-pong loptice ili strelice za pikado kojima gađaju balone u publici. Na žalost, njihovo umeće izrabljuje industrija seksualnog turizma, uz održavanje stereotipa o egzotičnnoj azijskoj seksualnosti... Ali, probajte da smrskate jaje (rukom) ili da pišete držeći marker (u ustima), da biste shvatili domet njihove veštine.

ZAGRLJAJ BOLJI OD PUŠENJA

Tajlandske artistkinje i Ruskinja Tatjana izučavale su drevne istočnjačke seksualne veštine, takozvani kabbazah - u doslovnom prevodu 'držač'. Druga imena za ovu tehniku su singapurski poljubac ili šangajski stisak. Žene širom Azije od davnina su uvežbavale snagu vaginalnih mišića svesnim pokretima pulsiranja, stezanja i istiskivanja. Da bi se unutrašnji mišići locirali, upotrebljavana su drvena jaja, kuglice od žada ili metalne loptice oko kojih treba praviti ritmične pokrete. Suverene vladarke ove veštine bile su japanske gejše, tajlandske kurtizane i indijske plesačice. Tokom seksualnog čina, obgrlile bi partnera butinama i bez ikakvog drugog dodira i bez pomernja kukova - doslovno bi isisale orgazam iz muškarca. Kako? Intenzivnim i ritmičnim vaginalnim pokretima (kontrakcijama koje se inače nesvesno odigravaju tokom ženskog orgazma). Muškarci ovo iskustvo opisuju kao ultimativnu seksualnu nirvanu. (Prevedeno na srpski: 'bolje od najboljeg pušenja'.) Naravno, udovoljavanje muškarcu moćnim vaginalnim zagrljajem nije vodeći razlog za ovladavanje ovom tehnikom. (Mada, potpuna kontrola nad njim i držanje njegovog užitka u vlasti jesu elementi za fascinaciju!) Jačanje intimnih mišića znači jačanje ženske orgazmične moći - višestruki orgazmi bez spoljašnje stimulacije...

DAKLE...

Sledeći put kada se nađete u (ne)prilici da nekome uputite klasičnu prozivku "pi*ko jedna" - bolje se ugrizite za jezik i razmislite još jednom...! Slabiji pol priprema nova obaranja. Očekujemo da ona koja bude postavljala novi rekord podigne od zemlje celog jednog muškarca, držeći njegov penis u svom čeličnom vaginalnom zagrljaju. To bi zaista bio performans za nezaborav, zar ne?

Ksena Drakulic

Web admin za www.eroticshopkalisto.co.rs
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ženska “zabranjena” fantazija

Ženska “zabranjena” fantazija

Nemali broj žena, kada sanjari o seksu, nekad sanjari i o tome da su na seks na neki način prisiljene, ...
Savršena mesta za seks na brzaka

Savršena mesta za seks na brzaka

Uprkos tome što se udobna postelja svakako čini kao najpraktičniji izbor, predlažemo vam da za promenu ipak ...
Kako zadovoljiti muškarca? Odgovor su vam dali - muškarci!

Kako zadovoljiti muškarca? Odgovor su vam dali - muškarci!

Kad su muškarci u pitanju, svaki od njih je na neki svoj fazon, ono što vole u ...
VOX
8656,oo
prava cena : 10387.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Roleri

Bicikl