Postovala: Nataša Ilić
26
Oct
2012

Ne stidite se da tražite oralno zadovoljstvo!

Pregledano: 6061 puta

Verovatno svi znaju koliko muškarci vole oralni seks, ali ponekad ih treba podstaći na akciju ako je vama baš u tom trenutku do toga!

Kod žena je naveći problem stid i neznanje kako da traže oral, kada im je do toga. Mi vam otkrivamo nekoliko suptilnih načina kako svog dragog privolite na oralni seks.

Recite mu to ovako

S obzirom na to da još nisu naučili da čitaju misli, a ponekad se sete i sami, posle seksa svom dragom šapnite da biste sledeći put voleli da se spusti. Mnogi muškarci vole direktne žene koje se ne boje da traže ono što žele. Ako je vaš muškarac takav, jednostavno ga pitajte: "Da li želiš da spustiš malo niže?"

zadovoljenje partnerke

Uskočite pod tuš i napravite atmosferu

Prestanite da se brinete oko mirisa, na taj način i svom partneru stvarate averziju. Ako baš želite da budete potpuno sigurni i opušteni, uskočite pod tuš. Nemojte da upotrebljavate previše sapuna, jer muškarci vole vaš prirodni miris. Feromoni će odraditi svoje.

Ohrabrite ga, nemojte ga kritikovati oralni seks

Kad je oralni seks u pitanju, nikada nemojte kritikovati vašeg muškarca. Pohvalama ćete učiniti čuda, a kritike bi mogle da ga blokiraju. Vodite ga svojom rukom i imajte na umu da i on, kao i vi, može da ima i verovatno ima tremu.

Probajte pozu 69

Ova poza pruža vam mogućnost istovremenog zadovoljstva. Uživajte, istražujte i ne brinite se ako sve ne rezultira orgazmom. Vežbom do savršenstva.

Gurnite ga lagano prema dole

Naravno, ne grubo i nenadano. Čekajte da se oboje zagrejete, a posle toga stavite ruku na njegovu glavu i gurnite ga lagano prema dole. Sve bi trebalo da mu bude jasno.

Potpuno se depilirajte tamo dole

Samo pogled na potpuno depiliranu intimnu zonu može da uzbudi muškarca, a i vama može da bude podsticaj. Daćete mu do znanja da ste se zbog njega sredili i da želite da ga zavedete, a to će mu biti veoma uzbuđujuće.

Zatražite celokupan tretman

Sledeći put kad budete bili intimni, recite mu da želite da poljubi svaki centimetar vašeg tela. Vi se pobrinite da napravite više uzdaha kad krene tamo dole. Shvatiće poruku.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
4
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi

Pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi

Ako ste nezadovoljni seksualnim životom, mislite da ste već sve probali ili jednostavno želite malo promene i dodatnih ...
Ženska “zabranjena” fantazija

Ženska “zabranjena” fantazija

Nemali broj žena, kada sanjari o seksu, nekad sanjari i o tome da su na seks na neki način prisiljene, ...
Da li je bezbedan seks u vodi?

Da li je bezbedan seks u vodi?

Znate ono, more, opuštanje, vi same, on zgodan... I hemija je proradila! Seks, sad i odmah! Na ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Roleri

Bicikl