Postovala: Nataša Ilić
31
May
2013

Novi trendovi u seksu

Pregledano: 9697 puta

Od korgazma i povećane potražnje za igračkama za seks, pa do kraja onlajn detinga i većeg broja kuguarki, donosimo vam neke nove trendove kad su u pitanju veze i seks u 2013. godini

Bliži se kraj onlajn dejtingu

onlajn dejting


Prema poslednjim statistikama, deset najpopularnijih stranica za onlajn dejting u poslednjih godinu dana beleži pad. Prema istraživanju portala AskMen.com pokazalo se da samo devet odsto muškaraca voli da upoznaje žene onlajn.

- Ljudi shvataju važnost hemije i ekstremno ih frustrira gluma i lažni profili - tvrdi stručnjak za veze Rejčel DeAlto. Osim toga, jedno istraživanje je pokazalo da su vam iste šanse da upznate nekog onlajn ili u kafiću.

Vežbajte i svršavajte

koregazam kao izgovor za vezbanje


Najnoviji trend u vežbanju treba da vam da svu motivaciju koja vam je potrebna da biste konačno krenuli u teretanu. Nedavno istraživanje Kinsi instituta pokazalo je da je sve više žena iskusilo orgazam do kog su došle vežbanjem, takozvani korgazam. To je potvrdilo da je korgazam više od priče.

- Kad sam pisala o korgazmu u svojoj knjizi, opisala sam tipove vežbi posle kojih su žene iskusile orgazam - kaže Debi Herbenik, autorka knjige "Sex Made Easy" (Da seks bude lak). Posle proučavanja njene knjige, ovaj trend je postao još popularniji.

Pomama za igračkama za seks i vezivanjem

vezivanje


Ovo je godina u kojoj će još više parova eksperimentisati sa vezivanjem, lisicama i ostalim igračkama za odrasle. Zahvalnost za ovaj trend ide I.L. Džejmes, autorki "nevaljale" trilogije. Oni koji su čitali prvi deo, knjigu "50 nijansi sive", već su se dovoljno odvažili da u svoj seksualni život unesu malo osveženja.

Savet od stranca

onlajn saveti


Moguće da vaši najbliži prijatelji zakolutaju očima kad ih po ko zna koji put upitate za neki savet vezan za muško ženske odnose. Upravo vam je poslao poruku i niste sigurni šta zapravo znače njegove reči? Ako vam se takve situacije često događaju, možete za savet pitati stranca. Zahvaljujući stranici HeTexted.com, njegovu poruku možete tamo objaviti i od potpunog neznanca dobiti odgovor da li je li zaljubljen u vas ili nije. I to nije sve. Takvih stranica ima više. A oni koji imaju iskustva tvrde da je skoro pa isto kao i sa vašim stvarnim prijateljima i savetima.

Druga šansa

druga sansa


To su učinili Selena Gomez i Džastin Biber, Robert Patinson i Kristen Stjuart i Majli Sajrus i Lajam Hemsvort. Svojoj ljubavi su dali drugu šansu. I nisu samo slavne osobe opsednute time da vezi daju drugu šansu. Prema nedavno objavljenom istraživanju, 50 odsto žena je dalo svojim bivšim partnerima drugu šansu. Čini se da su on-of veze sve popularnije.

Ponosne singl devojke

singl devojka


Čini se da će u 2013. godini mnoge devojke biti više fokusirane na svoju karijeru, nego na odlazak pred oltar.

- Žene su sve moćnije i kad su finansijski sigurne manji je pritisak na njih da život dele sa jednim muškarcem - tvrdi Vendi Vals, autorka knjige "The 30-Day Love Detox" (Mesec dana ljubavnog čišćenja). Prema nekim najnovijim istraživanjima, 38 odsto žena nisu bile u braku u poređenju sa njih 33 odsto iz 1995. godine.

Kuguarki je sve više i više

kuguarka na delu


Nema veze što Demi i Ešton više nisu zajedno, trend veza mlađih muškaraca i starijih žena je i dalje u porastu i takav odnos je sve manje tabu.

- Što se tiče tog trenda on će samo rasti, jer se žene danas mnogo bolje brinu o sebi nego muškarci - kaže Pati Stenger, autorka knjige "Become Your Own Matchmaker" (Budite svoj lični provodadžija).

- Muškarcima je lakše da priđu starijim ženama, jer one danas izgledaju kao i žene njihovih godina- dodaje.

Žene preljubnice

preljubnica


Iako su muškarci ti koji će pre počiniti prevaru, istraživanja su pokazala da se povećava broj žena preljubnica. Razlog je vrlo jednostavan - vremena su drugačija. Pre su žene uglavnom vodile brigu o deci i kući, danas ih sve više ima posao, a što su žene izloženije interakciji sa drugim muškarcima, to postoji veća šansa da počine prevaru.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
2
Srećno
5
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Najbolji seks vašeg života: 4 saveta za poboljšanje seksualnog života

Najbolji seks vašeg života: 4 saveta za poboljšanje seksualnog života

Ne postoji stakleni plafon kada je u pitanju zadovoljstvo. Čak i ako ste već majstor u ...
Potezi koji garantuju orgazam!

Potezi koji garantuju orgazam!

Kad ste pod stresom ...
Kako da vam on uvek bude najbolji

Kako da vam on uvek bude najbolji

Nikad nije onako kako izgleda u časopisima ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 12°c

Roleri

Bicikl