Postovala: Nataša Ilić
23
Aug
2013

Odgovori na pet muških pitanja o seksu

Pregledano: 5851 puta

Mnoge žene i muškarci teško se odlučuju da svoju masturbaciju uključe u seks sa partnerom ili partnerkom. Metode masturbacije iz detinjstva preneli su u starije doba i to je jedini način samozadovoljavanja

Kako da dobijem više seksa? vodjenje ljubavi


Žene su kompleksna stvorenja. Teško je suditi o njihovim potrebama. Postoje znaci na koje treba obratiti pažnju, ako vam već otvoreno ne govori šta želi. Zavodite je, a kad prihvati igru upotrebite tehniku kreni-stani. Ljubite njen vrat dok joj se ne promeni ritam disanja, zatim stanite. Onda počnite da ljubite njene usne, pa opet stanite. Ponovite to nekoliko puta, neće vam odoleti.

Kako da seks traje duže?


Seks nije maraton, ali nije ni sprint. Sasvim sigurno da ne biste voleli da vas za vreme seksa draga pita: "Pa šta je to bilo?" Ako želite da seks traje duže da bi i vaša draga bila zadovoljna, predložite joj da ona bude gore. U toj pozi penis je manje stimulisan. Neka se pomera sporije i kad osetite da ste blizu vrhunca, recite joj da stane. Opet kreni - stani pristup, ali pomaže da traje duže.

Kako da dobijete odličan oralni seks?


To je tužna činjenica, ali 56 odsto muškaraca nije zadovoljno seksualnim životom, a jedna od stvari za kojom najviše čeznu je oralni seks. Najbolji način da dobijete više oralnog seksa je da ga više i pružate svojoj partnerki. Ako je problem u tome da je partnerki neprijatno  zbog oralnog seksa - razgovarajte otvoreno o tome. Ako je problem u tome što neko od vas to ne radi dobro - dajte jedno drugom instrukcije, biće zabavno.

Kako biti bolji u seksu?


dodiri medjunozjaMnogi muškarci se hvale kad je u pitanju krevet, uvereni su da znaju da zadovolje svoju partnerku, ali istraživanja su pokazala da čak 83 odsto muškaraca veruje da njihovo umeće u krevetu može biti bolje. Praksa i vežba sigurno pomažu, ali pritom mislimo i na ono drugo vežbanje - dao bi bili zdraviji i u što boljoj formi. Na taj način moći ćete da isprobate neke druge poze i tako ćete osvežiti seksualni život.

Kako prepoznati da žena glumi?


Jedan od najvećih muških strahova je taj da njihova partnerka glumi orgazam. Mnogi su skloni da veruju njenim glasnim uzdasima i urlicima zadovoljstva, ali, i to može biti lažno. Ono što nije lažno su kontrakcije vaginalnih mišića, ubrzano disanje, ukrućene bradavice i kod nekih žena crvenilo u području dekoltea.

 

Izvor: net.hr

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Problem gubitka želje za seksom i kako ga prevazići

Problem gubitka želje za seksom i kako ga prevazići

Ponekad nam se u životu dogodi da izgubimo želju za seksom, da se želja koja je nekad bila ...
Orgazam i brojke: Kada žene najlakše dolaze do vrhunca?

Orgazam i brojke: Kada žene najlakše dolaze do vrhunca?

Bliskost, osećaj sigurnosti u vezi i ...
DIGITUS
1690,oo
prava cena : 2028,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Bicikl

Roleri