Postovala: Nataša Ilić
29
Sep
2013

Ovakav seks prosto morate da probate! Ne samo jedan, već...

Pregledano: 7328 puta

Spadam u osobe koje smatraju da sve treba da se proba. Bar jednom. U redu, sve što je u granicama normale (ma šta to značilo). Kako ćete znati šta volite i šta vam prija, ako to nikada niste probali?

To se posebno odnosi na seks. Nije važno koliko ste ljubavnika imali do sad, važno je da imate otvoren um i da ste spremni da eksperimentišete i da pomerate  sopstvene granice.

A što se seksa tiče, ovo su oni koje bi trebalo da isprobate makar jednom.

Seks sa strancem

crno i belo

Lomite jezik dok izgovarate njegovo ime. Možda je on došao kod nas ili ste ga upoznali na svojim putovanjima. Možda ne možete da komunicirate, jer ne govorite iste jezike: Međutim, on je tako  seksepilan i hemija među vama bi mogla da izazove erupciju vulkana. Kako god, uživajte u onome što sledi i zabavite se sa seksi strancem (bez obzira o kojoj je nacionalnosti ili rasi reč). To bi moglo da vam otvori oči za nova životna zadovoljstva.


Seks sa "lošim izborom"

strastveni seks

Vi znate da ta veza nema budućnost, ali privlačnost među vama se može nožem seći. Iako je to osoba sa kojom ne možete da razmenite ni dve rečenice, a da se ne posvađate – seks sa takvom osobom može da bude neverovatno uzbudljiv i zabavan!


Seks sa obdarenim partnerom

par u krevetu

Ne znam kako je u vašem slučaju, ali ja sam ih videla svakakvih: od minijaturnih do popriličnih. Iako svoje partnere nisam ocenjivala po veličini (to nije imalo presudnog uticaja na opstanak veze), priznajem da je seks sa obdarenim muškarcem (i koji zna šta radi) nešto posebno. Kad ga samo pogledate iznenadićete se, a možda vas i vrati na same seksulane početke, kao kad ste bili nevini. Posle toga možete da se pohvalite svojim prijateljicama kakvog ste pitona ulovile.


Loš seks

los seks

Da li vam je poznat osećaj kad je seks toliko bez veze da nemate volju da svršite? Ili, kad on nema pojma šta radi (a misli da je majstor zanata u spavaćoj sobi)? Ili, kad je sve gotovo za minut, ili kada je previše popio pa nikako da svrši...? Ovakav seks vam je potreban da biste više cenili dobar ili prosečan seks. Na vama je da znate kako pravilno da reagujete u takvoj situaciji. Ako mene pitate, najbolja je sredina – nemojte mu odmah kopati oči pričom da je to bilo nešto najgore što ste ikad doživele, ali nemojte ni da ga hvalite ostavljajući ga tako u neznanju da je savršen ljubavnik, da ne bi nastavio da unesrećuje druge žene.


Seks sa razlikom u godinama

seks sa mladjim muskarcem

Seks sa mnogo starijom ili mlađom osobom može da bude veoma zanimljiv. Izbor je na vama da li će to biti stariji ili mlađi muškarac, jer obojica imaju svojih prednosti i mana. Iskustvo i tehnika nasuprot  mladalačkoj snazi i izdržljivosti.


Dominantan seks

domino seks

U poslednje vrijeme S&M seks je sve popularniji, ali  bez obzira na to, seks kada samo vi imate svu kontrolu može da bude neverovatno iskustvo koje će vam dati novo samopouzdanje. Vi ste ta koja odlučuje o svemu i koja dobija sve što poželi – ne zvuči loše, zar ne?


Seks pomirenja

seks posle svadje

Ima li nešto bolje? Strastveni seks pošto ste se posvađali i dok se strasti još nisu smirile. Ljutnja može da bude snažan afrodizijak, a kad se bes i ostale snažne emocije transformišu u seksualnu energiju u kombinaciji sa osećajem bezbrižnosti i opuštenosti, jer znate da se mirite sa osobom koju volite – to vas može dovesti to najboljeg seksa koji ste ikada doživeli.


 Analni seks

poziv na analni seks

Neke žene ga obožavaju, neke žene ne mogu da ga smisle.  Kako ćete znati u koju kategoriju vi spadate ako ga nikada niste probale?  Isprobajte ga sa nežnim i pažljivim partnerom u kog imate poverenja, sa kojim ste dovoljno opušteni da probate bilo šta – to je najbolji recept da uživate u ovom iskustvu.


Seks sa osobom istog pola

zenski poljupci

Mnoge od nas su eksperimentisale sa seksualnošću u srednjoj školi ili na fakultetu, a u to često spadaju i intimna iskustva sa istim polom. I tu ne mora da bude reč o seksu, već poljupcima koji mogu da dovedu do boljeg razumevanja same sebe i sopstvene  seksualnosti, bez obzira na to koliko vi bile uverene da vas privlače samo muškarci.


Seks sa osobom u koju ste "taze" zaljubljeni

seks sa novim partnerom

Seks sa osobom od koje vam se leptirići u stomaku razmašu samo dok ga gledate je posebno iskustvo. To je vreme kada se oboje otkrivate jedno drugom i kada zajedno otkrivate nove svetove užitaka.


Seks sa višegodišnjim partnerom

seks sa dugogodisnjim partnerom

Koliko god prednosti imao seks sa novim ljubavnikom, isto toliko ima i onaj sa dugogodišnjim partnerom. To je osoba koja već dobro zna šta najviše volite i šta vam najbolje odgovara u krevetu, osim toga tu su i osećaji ljubavi i odanosti koji vas povezuju, a koji ceo doživljaj čine neverovatnim.


Ljubav prema samoj sebi

samozadovoljavanje

Nema ničeg toliko oslobađajućeg i osnažujućeg nego kada uzmete stvari u svoje ruke. Samozadovoljavanje je važno da biste znali šta vam najviše odgovara i kako najlakše da doživite orgazam. A i igranje sa vibratorom može da bude zabavno, posebno u današnje vreme kad se smišlja sve i svašta za žensko zadovoljstvo. Bez obzira da li se odlučite za igračke sa baterijama ili vaše ruke, zahvaljujući samozadovoljavanju pomoći ćete svojim budućim partnerima da vam pruže sve što želite.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ženska “zabranjena” fantazija

Ženska “zabranjena” fantazija

Nemali broj žena, kada sanjari o seksu, nekad sanjari i o tome da su na seks na neki način prisiljene, ...
Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Ovog puta pišemo o stvarima koje već imate kod kuće i koje možete da iskoristite kao igračke za ...
Kako da vam on uvek bude najbolji

Kako da vam on uvek bude najbolji

Nikad nije onako kako izgleda u časopisima ...
NOKIA
1978,oo
prava cena : 2373.6,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Bicikl

Roleri