06
Aug
2012

Pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi

Pregledano: 6282 puta

Želite više zabave u spavaćoj sobi?! Hoćete da obogatite svoj seksualni život? Naučite pravila sledećih pet seksi igrica!

Ako ste nezadovoljni seksualnim životom, mislite da ste već sve probali ili jednostavno želite malo promene i dodatnih uzbuđenja,  razmislite o inovacijama u vidu seksi igrica u spavaćoj sobi! Muškarci su čulna bića, pa će sigurno biti oduševljeni vašom inicijativom da u krevetu bude zabavnije više nego ikada pre!

Zanimljive činjenice o seksu

Čovek od 20. do 70. godine života prosečno provede 600 sati upražnjavajući seks.

Seks i konzumiranje velike količine čokolade, sa biološke taške gledišta, približno su isti.

Testisi se uvećavaju do 50 % kada je muškarac uzbuđen.

U svakom trenutku, negde u svetu, oko 2000 parova ima seksualni odnos.

1. Istina ili izazov: Dogovorite se sa partnerom da na odvojenim papirićima napišite nekoliko seksi izazova, zatim ih ubacite ih u posudicu i krenite u staru, dobro poznatu igru - istina ili izazov na sasvim nov način. Zapitkujte jedno drugo najneobičnija pitanja o seksu ili privatnom životu.  Za onog ko neće da odgovori, zna se šta sledi... seksi izazov!

2. Igra slatkiša: Napravite od spavaće sobe slatko carstvo, obezbedite se šlagom, čokoladnim ili voćnim prelivom,  eurokremom, sladoledom... Slatkim đakonijama na telu vašeg partnera napišite neku bezobraznu reč. Ukoliko pogodi reč, dobiće jedinstven ugođaj, jer ćete morati da jezikom uklonite napisanu reč. Ukoliko promaši, menjate mesta!

3. Lista želja: Oboje na papiriće zapišite po tri najskrivenije, seksualne fantazije koje imate, zatim sve papiriće izmešajte i naizmenično ih izvlačite. Čeka vas uzbudljiva avanturu u kojoj ćete partneru ispuniti najveće seksi želje. Unapred se dogovorite da predomišljanja i odbijanja nema, inače će igrica izgubiti draž!

4.Poker u skidanje: Gubitnik skida sve sa sebe, a dobitnik uživa u prizoru obnaženog partnera, pritom birajući pozu za seks. Ovako nešto možete da pokušate sa bilo kojom kartaškom ili društvenom igrom.

5. Pogodi šta je to: Vaš partner leži sa povezom preko očiju. Lubrikantom podmažite različite delove tela:-prste, bradu, vrh nosa, bradavice, i šta vam je već volja, a zatim dodirujte partnera svuda po telu. On mora da pogodi kojim delom tela ga dodirujete. Ukoliko tačno odgovori, ima pravo na želju.

                       

Uživajte i oslobodite se! Svaki strah ili blokada ugroziće vaš seksualni život, dok će ga obogatiti samo prepuštanje i iskren razgovor o fantazijama u krevetu! Sve skrivene želje, moguće je otkriti i na zabavan način, a mašte i inspiracije uglavnom ne manjka. Ukoliko zagusti, tu su filmovi i časopici, kao i svet interneta, pa samo napred! 

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

U muškoj perspektivi postoje orgazmi i orgazmi sa velikim “O”. Koja ...
Kako da vam on uvek bude najbolji

Kako da vam on uvek bude najbolji

Nikad nije onako kako izgleda u časopisima ...
Analni seks nije tabu!

Analni seks nije tabu!

Pogledajte najčešća dvoumljenja i pitanja koja muče mnoge, a vezana su za analni seks. ...
HP
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Roleri

Bicikl