Postovala: Nataša Ilić
23
Nov
2012

Potezi koji garantuju orgazam!

Pregledano: 13058 puta

Nedavne studije su otkrile da je verovatnije da ćete postići orgazam ako s vremena na vreme uvedete neke nove poteze kad se nađete sa dragim u krevetu. Zato, nemojte da se stidite da probate nešto novo!

Kad ste pod stresom nezaboravan seks

Predigru počnite tako što mu polako masirate teme, pređite prstima preko vrata, stavite njegove ruke prvo na vaš struk, pa mu dlanovima pređite preko vaših grudi. Potom, pređite njegovim rukama na vaša bedra i naučite ga kako da vas uzbudi samo dirajući područje oko klitorisa. Kada vas napali, pružite mu oralni seks koji ćete začiniti tako što ćete, dok ga ljubite, prstima dodatno zagrejati masirajući mu kružno međicu između testisa i anusa. Kada doživi orgazam, onda je red na njemu da vam pruži nezaboravan oralni seks i to tako da vam osim jezikom i prstima dodiruje klitoris.

Kada želiš da si glavna

Stanite pored partnera koji leži na krevetu i neka ga vas gleda kako se skidate. Približite se bliže kauču, uzmite njegovu ruku i dopustite da vas dira i gleda vaše zadovoljstvo dok vam stimuliše klitoris.

Stanite iznad njega na sve četiri i dopustite da vam ljubi grudi. Posle toga sednite na njega i vodite ljubav čineći spore, erotične krugove.

Kada želite na brzaka

Dok se strastveno mazite, trljajte klitoris od njegova bedra, potom uzmite njegov penis u usta. Njegova spremnost na akciju brzinom munje će se povećati, a ubrzo će biti dovoljno podmazan da možete preći na glavni deo. Stanite u stajaću "pseću" pozu, uzmite njegovu ruku i pokažite mu kakav pritisak i brzinu želite na klitorisu. Stiskanjem nogu dok je u vama samo ćete za oboje ubrzati trenutak postizanja orgazma, savetuje sajt wonderwoman.intoday.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Boja otkriva kakav si u krevetu

Boja otkriva kakav si u krevetu

Svi imamo različite ukuse i urođene afinitete prema nekim stvarima. Tako je i sa bojama. Volite neku ...
Seks kao na filmu!

Seks kao na filmu!

Gonite se mišlju da bi mogli da poboljšate seksulani život? Nema potrebe da se zamarate, ...
Da li ste čuli za ... Skvirting?

Da li ste čuli za ... Skvirting?

Na internet stranici askmen.com stručnjaci su se bavili ženskim orgazmom, i to onim uz koji ide i ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 1°c

Bicikl

Roleri