Postovala: Nataša Ilić
23
Nov
2012

Potezi koji garantuju orgazam!

Pregledano: 13284 puta

Nedavne studije su otkrile da je verovatnije da ćete postići orgazam ako s vremena na vreme uvedete neke nove poteze kad se nađete sa dragim u krevetu. Zato, nemojte da se stidite da probate nešto novo!

Kad ste pod stresom nezaboravan seks

Predigru počnite tako što mu polako masirate teme, pređite prstima preko vrata, stavite njegove ruke prvo na vaš struk, pa mu dlanovima pređite preko vaših grudi. Potom, pređite njegovim rukama na vaša bedra i naučite ga kako da vas uzbudi samo dirajući područje oko klitorisa. Kada vas napali, pružite mu oralni seks koji ćete začiniti tako što ćete, dok ga ljubite, prstima dodatno zagrejati masirajući mu kružno međicu između testisa i anusa. Kada doživi orgazam, onda je red na njemu da vam pruži nezaboravan oralni seks i to tako da vam osim jezikom i prstima dodiruje klitoris.

Kada želiš da si glavna

Stanite pored partnera koji leži na krevetu i neka ga vas gleda kako se skidate. Približite se bliže kauču, uzmite njegovu ruku i dopustite da vas dira i gleda vaše zadovoljstvo dok vam stimuliše klitoris.

Stanite iznad njega na sve četiri i dopustite da vam ljubi grudi. Posle toga sednite na njega i vodite ljubav čineći spore, erotične krugove.

Kada želite na brzaka

Dok se strastveno mazite, trljajte klitoris od njegova bedra, potom uzmite njegov penis u usta. Njegova spremnost na akciju brzinom munje će se povećati, a ubrzo će biti dovoljno podmazan da možete preći na glavni deo. Stanite u stajaću "pseću" pozu, uzmite njegovu ruku i pokažite mu kakav pritisak i brzinu želite na klitorisu. Stiskanjem nogu dok je u vama samo ćete za oboje ubrzati trenutak postizanja orgazma, savetuje sajt wonderwoman.intoday.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zašto oni vole analni seks?

Zašto oni vole analni seks?

Ne znamo šta ste pročitali ili čuli, ali ako vas zanima zašto muškarci ...
Seksualna glavobolja- zabluda ili ipak ne?

Seksualna glavobolja- zabluda ili ipak ne?

Ovaj tip glavobolje se ...
Fetiš naš nasušni!

Fetiš naš nasušni!

Šta to ima u ženskim stopalima? ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 16°c

Roleri

Bicikl