10
Mar
2014

Poze u seksu inspirisane životinjama

Pregledano: 3851 puta

Sam pomen popularne poze "doggy style" asocira vas na nešto malo drugačije, i na potpuno uživanje u divljem, strastvenom seksu.

Ali to nije jedina poza inspirisana svetom životinja. Istražite svet seksa i otkrijte neobična imena možda već isprobanih poza. A, ako ih do sada i niste isprobali - sada to nadoknadite.

Kobra položaj: Radi se, naime, o tantričkoj verziji misionarske poze u kojoj se muškarac treba podići na laktove. pa podseća na Kobra pozu u jogi. Umesto da se kreće napred-nazad, trebalo bi da pravi kružne pokrete sa bokovima kako bi što više stimulisao vašu G-tačku i klitoris.

Doggy: Ovo je jedna od poza s kojom nikada ne možete da pogrešite i koja nikada neće izaći iz "mode". Iako tokom "doggy" seksa muškarac ima potpunu kontrolu nad situacijom, nijedna žena se u ovom slučaju još nije bunila na dominaciju jačeg pola. Dame sve mogu dodatno da začine halterima i visokim potpeticama koje će izludeti vašeg partnera.

Lisica za potpuni užitak: U ovom položaju žene u misionarskoj pozi noge podižu u vazduh i stavljaju ih na partnerova ramena, prilikom čega je penetracija u vagini znatno dublja, a time i uzbuđenje veće.

Zmajeva poza: Ovo je svojevrsna tantrička verzija "doggy" poze tokom kog se možete u potpunosti prepustiti uživanju. Stavite par jastuka ispod stomaka i lezite, umesto da ostajete na nogama i rukama, a vaš partner neka legne na vas.

"CAT" za orgazam: Poza CAT (coital alignment technique) je odlična varijacija misionarske poze, pa u velikom broju slučajeva garantuje orgazam. Tokom seksa u toj pozi, muškarac se mora pomerati prema napred s ramenima gotovo naslonjenim na ramena svoje partnerke. Tom pozom snažnije se stimuliše klitoris, što znatno olakšava orgazam.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
4
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Masturbacija i religija: Kako Bog zapoveda!

Masturbacija i religija: Kako Bog zapoveda!

Čak i u pojedinim religijskim tradicijama, pogled na masturbaciju varira. "The Big Book of Masturbation" ...
Vi, on i - vibrator!

Vi, on i - vibrator!

Uključite vibrator pre nego što skinete svog partnera. Pređite vibratorom preko njegovog tela, ...
Orgazam stimulacijom grudi - i to je moguće!

Orgazam stimulacijom grudi - i to je moguće!

Kada se uzbude, grudi mogu da se povećaju za čak 25 odsto. Zbog uzbuđenja, grudi ...
HP
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 10°c

Roleri

Bicikl