10
Mar
2014

Poze u seksu inspirisane životinjama

Pregledano: 3671 puta

Sam pomen popularne poze "doggy style" asocira vas na nešto malo drugačije, i na potpuno uživanje u divljem, strastvenom seksu.

Ali to nije jedina poza inspirisana svetom životinja. Istražite svet seksa i otkrijte neobična imena možda već isprobanih poza. A, ako ih do sada i niste isprobali - sada to nadoknadite.

Kobra položaj: Radi se, naime, o tantričkoj verziji misionarske poze u kojoj se muškarac treba podići na laktove. pa podseća na Kobra pozu u jogi. Umesto da se kreće napred-nazad, trebalo bi da pravi kružne pokrete sa bokovima kako bi što više stimulisao vašu G-tačku i klitoris.

Doggy: Ovo je jedna od poza s kojom nikada ne možete da pogrešite i koja nikada neće izaći iz "mode". Iako tokom "doggy" seksa muškarac ima potpunu kontrolu nad situacijom, nijedna žena se u ovom slučaju još nije bunila na dominaciju jačeg pola. Dame sve mogu dodatno da začine halterima i visokim potpeticama koje će izludeti vašeg partnera.

Lisica za potpuni užitak: U ovom položaju žene u misionarskoj pozi noge podižu u vazduh i stavljaju ih na partnerova ramena, prilikom čega je penetracija u vagini znatno dublja, a time i uzbuđenje veće.

Zmajeva poza: Ovo je svojevrsna tantrička verzija "doggy" poze tokom kog se možete u potpunosti prepustiti uživanju. Stavite par jastuka ispod stomaka i lezite, umesto da ostajete na nogama i rukama, a vaš partner neka legne na vas.

"CAT" za orgazam: Poza CAT (coital alignment technique) je odlična varijacija misionarske poze, pa u velikom broju slučajeva garantuje orgazam. Tokom seksa u toj pozi, muškarac se mora pomerati prema napred s ramenima gotovo naslonjenim na ramena svoje partnerke. Tom pozom snažnije se stimuliše klitoris, što znatno olakšava orgazam.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
4
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Ovog puta pišemo o stvarima koje već imate kod kuće i koje možete da iskoristite kao igračke za ...
Kad ga najbolji prijatelj izda!

Kad ga najbolji prijatelj izda!

Odgovor na pitanje šta učiniti kad partner ne može da postigne erekciju nudi Marsel Pik, autor ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Bicikl

Roleri