Postovala: Nataša Ilić
07
Dec
2012

Poze u seksu koje oni obožavaju!

Pregledano: 22527 puta

Jedan od najbitnijih elemenata zadovoljavajućeg i aktivnog seksualnog života je sprečavanje monotonije i uvođenje nekih novih poza i trikova, a ako ste ostali bez ideja, poslužite se jednostavnim trikom - seksi pozama koje muškarci bukvalno obožavaju!

Želite da u spavaćoj sobi podignete atmosferu do usijanja? Još večeras ga uz nekoliko trikova potpuno izludite, preuzmite kontrolu i prepustite se strasti u pozama koje muškarci jednostavno obožavaju, a omogućiće vam da se dodatno povežete i istražite, piše Your Tango. zena na vrhu

Žena na vrhu

Ako pitate svoga partnera šta ga mnogo uzbuđuje u spavaćoj sobi, većina će odgovoriti da je to upravo mogućnost da vas zadovolji, pa je zato ova poza odličan izbor. Naime, kada je za vreme seksa žena na muškarcu, to joj daje mogućnost da preuzme kontrolu i odredi tempo i brzinu kretanja. Osim toga, u ovoj pozi muškarac ima slobodne ruke, pa može bez ometanja da istražuje partnerkino telo i da uživa u njenim oblinama.

Misionarska poza

Ova standardna i već uobičajena poza je omiljena jer, u ovom slučaju, muškarac ima kontrolu, ali na vrlo blizak i intiman način. I dok je muškarac na vrhu, partneri zajedno mogu da odrede brzinu koja im odgovara, a ako želite da promenite tempo, stavite ruke na njegove bokove i vodite ga. Dobar seks je poput razgovora, pa zato komunicirajte svojim telima.

Druga varijanta žene na vrhu

Ova obrnuta varijacija žene na vrhu jedna je od najboljih poza kako za muškarca, tako i za ženu. U ovoj pozi muškarac, baš kao i za vreme dogi stajla, može da uživa u svom omiljenom pogledu, a žena preuzima kontrolu u svoje ruke. Za razliku od klasičnih, vrlo intimnih poza, ova poza ne omogućava ljubljenje ni kontakt očima, što će dodatno osvežiti vašu seksualnu rutinu. Za vreme seksa možete mu uputiti pogled preko ramena i tako još više zapaliti atmosferu.

dogi stajlDogi stajl

Ova poza u potpunosti stavlja muškarca u kontrolu, dopuštajući mu da upravlja svime, snagom, brzinom i tempom. Osim toga, ova poza omogućava snažniju i dublju penetraciju, što će ga još više uzbuditi.

Seks stojećki

Iako možda seks stojećki nećete praktikovati svakodnevno, ova poza je odlična za iznenadne trenutke strasti kada ne možete da skinete ruke jedno sa drugog i sve što želite je seks na brzaka. Bilo da vam za oslonac služi orman u spavaćoj sobi, sto u kuhinji ili bilo koji zid u bilo kom delu vaše kuće, ovaj položaj će vas naterati da se osećate potpuno bez kontrole.

Poza u obliku kašike poza kasika

Ova vrlo intimna i pomalo lenja poza je savršena u trenucima kada ste umorni i neraspoloženi za akciju. Muškarac će u ovoj pozi imati potpuni pristup, a penetracija je poprilično snažna. Prednost ove poze je i mogućnost da posle strasnog njihanja zagrljeni jednostavno utonete u san.

Ples u krilu

Privucite stolicu i naterajte ga da sedne, a zatim se vi spustite na njega. Oduševiće ga pogled, ali i osećaj dok ste svuda oko njega. Osim toga, činjenica da je kontrola u vašim rukama učiniće da se strastveni trenuci produže. Dodatni bonus ove poze je da se, za razliku od seksa stojeći, možete grliti, ljubiti i naravno odražavati tako konkat očima. Međutim, partner i dalje može da uživa u vatrenoj strasti i može da vas povuče za kosu, da prelazi prstima preko leđa i da vas privuče sebi što bliže.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
8
Ljuto
2
Tužno
1
Srećno
4
Bolje
7
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nizak libido

Nizak libido

Vaše seksualno zdravlje je bitan deo vašeg opšteg zdravlja tako da ako je ...
Kad ga najbolji prijatelj izda!

Kad ga najbolji prijatelj izda!

Odgovor na pitanje šta učiniti kad partner ne može da postigne erekciju nudi Marsel Pik, autor ...
Seks u troje ili četvoro: Tabui se ruše, a mi vam donosimo odgovore na česta pitanja

Seks u troje ili četvoro: Tabui se ruše, a mi vam donosimo odgovore na česta pitanja

Iako se smatra da su muškarci skloniji tome, istraživanja su pokazala da i žene maštaju o takvoj vrsti ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Bicikl

Roleri