Postovala: Nataša Ilić
07
Dec
2012

Poze u seksu koje oni obožavaju!

Pregledano: 23988 puta

Jedan od najbitnijih elemenata zadovoljavajućeg i aktivnog seksualnog života je sprečavanje monotonije i uvođenje nekih novih poza i trikova, a ako ste ostali bez ideja, poslužite se jednostavnim trikom - seksi pozama koje muškarci bukvalno obožavaju!

Želite da u spavaćoj sobi podignete atmosferu do usijanja? Još večeras ga uz nekoliko trikova potpuno izludite, preuzmite kontrolu i prepustite se strasti u pozama koje muškarci jednostavno obožavaju, a omogućiće vam da se dodatno povežete i istražite, piše Your Tango. zena na vrhu

Žena na vrhu

Ako pitate svoga partnera šta ga mnogo uzbuđuje u spavaćoj sobi, većina će odgovoriti da je to upravo mogućnost da vas zadovolji, pa je zato ova poza odličan izbor. Naime, kada je za vreme seksa žena na muškarcu, to joj daje mogućnost da preuzme kontrolu i odredi tempo i brzinu kretanja. Osim toga, u ovoj pozi muškarac ima slobodne ruke, pa može bez ometanja da istražuje partnerkino telo i da uživa u njenim oblinama.

Misionarska poza

Ova standardna i već uobičajena poza je omiljena jer, u ovom slučaju, muškarac ima kontrolu, ali na vrlo blizak i intiman način. I dok je muškarac na vrhu, partneri zajedno mogu da odrede brzinu koja im odgovara, a ako želite da promenite tempo, stavite ruke na njegove bokove i vodite ga. Dobar seks je poput razgovora, pa zato komunicirajte svojim telima.

Druga varijanta žene na vrhu

Ova obrnuta varijacija žene na vrhu jedna je od najboljih poza kako za muškarca, tako i za ženu. U ovoj pozi muškarac, baš kao i za vreme dogi stajla, može da uživa u svom omiljenom pogledu, a žena preuzima kontrolu u svoje ruke. Za razliku od klasičnih, vrlo intimnih poza, ova poza ne omogućava ljubljenje ni kontakt očima, što će dodatno osvežiti vašu seksualnu rutinu. Za vreme seksa možete mu uputiti pogled preko ramena i tako još više zapaliti atmosferu.

dogi stajlDogi stajl

Ova poza u potpunosti stavlja muškarca u kontrolu, dopuštajući mu da upravlja svime, snagom, brzinom i tempom. Osim toga, ova poza omogućava snažniju i dublju penetraciju, što će ga još više uzbuditi.

Seks stojećki

Iako možda seks stojećki nećete praktikovati svakodnevno, ova poza je odlična za iznenadne trenutke strasti kada ne možete da skinete ruke jedno sa drugog i sve što želite je seks na brzaka. Bilo da vam za oslonac služi orman u spavaćoj sobi, sto u kuhinji ili bilo koji zid u bilo kom delu vaše kuće, ovaj položaj će vas naterati da se osećate potpuno bez kontrole.

Poza u obliku kašike poza kasika

Ova vrlo intimna i pomalo lenja poza je savršena u trenucima kada ste umorni i neraspoloženi za akciju. Muškarac će u ovoj pozi imati potpuni pristup, a penetracija je poprilično snažna. Prednost ove poze je i mogućnost da posle strasnog njihanja zagrljeni jednostavno utonete u san.

Ples u krilu

Privucite stolicu i naterajte ga da sedne, a zatim se vi spustite na njega. Oduševiće ga pogled, ali i osećaj dok ste svuda oko njega. Osim toga, činjenica da je kontrola u vašim rukama učiniće da se strastveni trenuci produže. Dodatni bonus ove poze je da se, za razliku od seksa stojeći, možete grliti, ljubiti i naravno odražavati tako konkat očima. Međutim, partner i dalje može da uživa u vatrenoj strasti i može da vas povuče za kosu, da prelazi prstima preko leđa i da vas privuče sebi što bliže.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
8
Ljuto
2
Tužno
1
Srećno
4
Bolje
7
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Priuštite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo

Ako želite da vaš partner uživa u felaciju, važno je da i vi uživate u tom ...
Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Mašti nikad kraja: Seksi igračke koje imate u svom domu

Ovog puta pišemo o stvarima koje već imate kod kuće i koje možete da iskoristite kao igračke za ...
Proverite da li ste loše u krevetu!

Proverite da li ste loše u krevetu!

Svaka žena voli da misli da je dobra u krevetu. Uprkos tome, svaka ...
HP
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 18°c

Roleri

Bicikl