Postovala: Nataša Ilić
11
Jan
2013

Proverite da li ste loše u krevetu!

Pregledano: 6557 puta

Ako nikada ne preuzimate inicijativu, stalno razmišljate o nesavršenostima na telu i izbegavate oralni seks, postoji vrlo velika verovatnoća da se u krevetu ne snalazite baš najbolje

Svaka žena voli da misli da je dobra u krevetu. Uprkos tome, svaka žena nije dobra u krevetu. Neke su lenje i prepuštaju se rutini, a neke su nesigurne i opterećene izgledom. Ako želite da saznate jeste li loše u krevetu, ne morate da pitate partnera (ionako vam neće reći), nego jednostavno posmatrajte znakove. Koje? Evo koje.

Spavaća soba vam izgleda kao kancelarija losa u krevetu

Ako imate previše urednu i organizovanu spavaću sobu, vaš partner bi mogao da doživi slabljenje libida, jer ga takvo okruženje može podsetiti na posao, ali i stres na poslu. To nikome nije seksi, a može da signalizuje da vam seks nije važan. Nemojte u spavaćoj sobi da držite računar, mnogo knjiga, mobilni telefon i ostale stvari koje su deo poslovnog sveta. Naravno, ne savetujemo da budete neuredni, nego da spavaća soba izgleda kao mesto za spavanje i seks.

Ne volite oralni seks

Ako ne volite oralni seks jasno je zašto vas muškarci doživljavaju kao lošu u krevetu. Naime, muškarci vole oralni seks – i kao oni koji primaju i oni koji daju. Razmislite malo zašto odbijate oralni i seks i prisetite se koliko užitka ima u njemu.

Ustajete iz kreveta odmah posle seksa

U redu je ako želite da se istuširate posle seksa, ali nemojte bežati iz kreveta iste sekunde kada se završi. Njemu tako šaljete poruku da smatrate da je seks ili možda on, prljav a pokazujete i da vas ne zanima maženje, što može da signalizuje strah od intime. Dakle, umesto bega, naslonite glavu na njegove grudi i nežno mu udelite kompliment, naravno, ako tako mislite.

 Vaše aktivnosti pre seksa traju duže od seksa

Dok on leži i željno čeka na vas, vi se polako tuširate, perete zube, sređujete kosu, čupkate dlačice koje ste  zaboravile da uklonite… I to traje. Njega takvo ponašanje živcira, jer njemu seks sa vama dolazi pre svega, a vi pokazujete da vam nije stalo. On onda donosi zaključak da vama seks nije toliko bitan. To uništava trenutak i obično posle toga seks nije vatromet.

Upali ste u rutinu i "lenjo" se seksate

Već ste dugo zajedno, strast je nestala negde iza ugla, a seks je postao rutina. Vama se to više ne radi i seks doživljavate to kao dužnost. Ne treba posebno objašnjavati da ste zbog toga loši u krevetu. Vreme je za malo mašte i vruće akcije.

dobri u krevetuNikada ne preuzimate inicijativu

Istina je da muškarci vole da budu lovci, ali u seksu vole da i žena ponekad preuzme inicijativu. Ako to nikada ne činite ili činite vrlo retko, negde u njemu se rađa misao da baš i niste najbolji u krevetu. Oslobodite se, pustite mašti na volju i zgrabite svoj seksualni život u ruke. Nema ništa loše u tome da ponekad vi inicirate seks.

Nesigurne ste zbog svog tela

Ako i za vreme seksa neprestano razmišljate o nesavršenostima na svom telu, to dovodi do toga dane možete da se opustite. To znači da niste predane seksualnom činu, a samim tim ne možete da budete super ljubavnica. Sve ono što vi vidite, on ne vidi. Vreme je da se opustite, prihvatite sebe i istinski uživajte u seksu. Kada vi budete uživali, verujte – uživaće i on!

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Koliko si ih imala do sad?

Koliko si ih imala do sad?

Deset bivših partnera je idealan broj, pokazuju rezultati nove ...
Poze u seksu inspirisane životinjama

Poze u seksu inspirisane životinjama

Ali to nije jedina poza inspirisana svetom životinja. ...
Kako da vam on uvek bude najbolji

Kako da vam on uvek bude najbolji

Nikad nije onako kako izgleda u časopisima ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Bicikl

Roleri