Postovala: OnaPortal
14
Jun
2012

Šest stvari za XXL libido

Pregledano: 7097 puta

Mi znamo zašto opet niste raspoloženi za seks, zato poboljšajte svoj libido u samo nekoliko koraka

Žene su godinama bile prisiljavane da prave „salto“, „dube na glavi“ i nabavljaju i primenjuju različitu erotsku „logistiku“ da bi izazvale obostranu strast  i da bi bile zavodljive i veštije u postelji. „Napravite penušavu kupku!“ mogle su da pročitaju, ali nova istraživanja pokazuju da pojedine od nas mogu satima da leže u penušavoj kupki, sve dok im se koža ne smežura i da opet ne budu spremne za akciju. Dajemo vam šest načina kako da bez po’ muke poboljšate svoj libido.

 1. Fizička aktivnost- poenta nije u gubljenju kilograma, nego su vežbe savršena priprema tela za seksualni čin. Istraživači su otkrili da žene sa niskim libidom i sposobnošću da postignu seksualno uzbuđenje, a koje su radile kardio vežbe umerenog intenziteta (20 minuta) pre gledanja erotskog filma, postigle daleko veći stepen uzbuđenja nego kad su gledale film bez prethodnih fizičkih aktivnosti.
   
 2. Maštajte- muškarci to stalno rade, dok je većini žena neprijatno da se prepuštaju seksualnim fantazijama. Naravno, to je velika šteta, jer seksualne fantazije podstiču libido. Ekspreti kažu da nema čega da se plašite, jer maštanje je pretvaranje- bezazlen način istraživanja i eksperimentisanja sa stvarima koje vas uzbuđuju.
   
 3. Pravilna ishrana- dobra cirkulacija je od velikog značaja za seksualnu funkciju. To je dobar razlog da krvni pritisak i nivo holesterola držite pod kontrolom. U tome vam pomaže adekvatna ishrana, jer su istraživanja pokazala da je gojaznost jedan od osnovnih razloga za gubitak seksualne želje.

  Seks posmatrajte kao svojevrstan odmor i isključenje iz stresnog i ubrzanog života, kao šansu da se opustite i uživate   
 4. Dovoljno sna- jedan od najčešćih razloga za gubitak libida kod žena jesu zamor i opšta slabost organizma. Kvalitetan noćni san (osam sati) regeneriše telo, poboljšava koncentraciju i fizičku kondiciju i omogućava vam da se izborite sa stresom.
   
 5. Razmišljajte kao muškarci- za većinu današnjih žena, koje su zaposlene, seks je postao još jedna „radna obaveza“, što je time umanjilo njegovu draž i osnovnu svrhu. Muškarci,  sa druge strane, vaspitani su da seks doživljavaju kao nagradu, postizanje cilja ili kao čistu sreću. Žene seks vezuju za ljubav. Naš savet je da seks posmatrate kao svojevrstan odmor i isključenje iz stresnog i ubrzanog života, kao šansu da se opustite i uživate
   
 6. Pijte kafu- kofein povećava nivo endorfina, neurotransmitera u mozgu, koji učestvuju u kreiranju osećanja zadovoljstva, uključujući i seksualnog. Naučna istraživanja pokazuju da su osobe koje svakodnevno piju kafu seksualno aktivnije od onih ljudi koji je uopšte ne piju.

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
8
Ljuto
3
Tužno
2
Srećno
3
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

U muškoj perspektivi postoje orgazmi i orgazmi sa velikim “O”. Koja ...
Tajne ženske masturbacije

Tajne ženske masturbacije

Ženska masturbacija je, i pored rušenja tabua i seksualne revolucije, obavijena velom tajne. ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
 • Kozmetika
 • Knjiga
 • Keš
 • Bilo šta
 • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 7°c

Roleri

Bicikl