Postovala: Nataša Ilić
21
Dec
2012

Šta raditi kad on ima poveći penis?

Pregledano: 8884 puta

Kad je o penisima reč, uvreženo je mišljenje da je veće bolje. U većini slučajeva to je tačno. Ali, neke žene ponekad se teško nose sa povećim “materijalom” svog partnera

Tekst objavljen na stranici askmen.com počinje jednom, ne baš uobičajenom, situacijom. Žena je ispričala o svom partneru koji je poprilično obdaren, i to toliko da kad su se probudili posle prvog seksa, na posteljini je bilo tragova krvi. muke sa velikim

- Partnerov penis je bio toliko veliki da se situacija ponavljala svaki sledeći put posle polnog odnosa i pitali smo se da li je to normalno - navodi neimenovana žena koja se obratila doktoru za pomoć. On ju je savetovao da se neko vreme ne upuštaju u seksualna zadovoljstva.  

Veliki penis i analni seks – ubitačna kombinacija

- Nastavila sam da upražnjavam seks sa svojom "anakondom", kako sam ga nazvala, a problem je i dalje bio tu. Pokušali smo sa analnim seksom. Bilo je još gore - požalila se nesrećna žena.

Nije bilo bolje ni sa oralnim seksom, kako navodi, iako je naučila kako da izađe na kraj sa velikim penisom prilikom oralnog seksa.

Svoje iskustvo podelila sa prijateljicama koje su takođe prošle kroz slične situacije i prilikom seksa su pazile da penetracija ne bude potpuna.

dogi stajl pozaI tako, mnoge žene su se u jednom trenutku zapitale – šta uraditi i kako sebi olakšati kad partner ima veliki penis? Za razliku od velikih grudi, muški "ponos" je nemoguće smanjiti. Evo nekoliko saveta koji će ženama olakšati situaciju.

Saveti za seks sa muškarcem koji ima velikog "vršnjaka"


Koristite veće količine lubrikanta

Čak i onda kad žena ima dovoljno prirodnog lubrikanta, dodatne količine će svakako dobro doći. Izbegavajte uljne lubrikante i koristite silikonske, savetuju stručnjaci. Bolji su prilikom korišćenja prezervativa.

Izbegavajte analni seks i dogi stajl pozu

Analni kanal nije elastičan kao vagina kroz koju može da prođe beba. Iako nije nemoguć, analni seks sa većim penisom može da bude bolan za ženu. Dogi stajl poza omogućava dublju penetraciju i bolja je za muškarce sa manjim penisom. Seks sa velikim penisom u ovoj pozi može ženama da bude veoma bolan.  

Držite se misionarskog položaja, bočnog ili onog kad je žena gore  ona na njemu

Iako mnogi misionarski položaj smatraju dosadnim, ženi će u ovoj pozi seks biti udobniji ako partner ima veliki penis, a i partner će uživati. Prilikom poze u kojoj je žena gore, ona može kontrolisati dubinu penetracije. A bočna poza je takođe dobra, jer muškarcu nije omogućena potpuna penetracija.

Samo polako

Ne treba previše napominjati da muškarac sa velikim penisom mora da odustane od brzih i dinamičnih pokreta prilikom penetracije. Polako i nežno je dobitna kombinacija u ovom slučaju, a užitak neće izostati.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Čari jutarnjeg seksa

Čari jutarnjeg seksa

S obzirom na to da se muškarci bude sa erekcijom i najvišim nivoom testorena u toku dana, započnite dan ...
Orgazam stimulacijom grudi - i to je moguće!

Orgazam stimulacijom grudi - i to je moguće!

Kada se uzbude, grudi mogu da se povećaju za čak 25 odsto. Zbog uzbuđenja, grudi ...
Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

U muškoj perspektivi postoje orgazmi i orgazmi sa velikim “O”. Koja ...
KINA
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 16°c

Bicikl

Roleri