Postovala: Nataša Ilić
28
Sep
2012

Tajne ženske masturbacije

Pregledano: 9020 puta

Čemu služe vibrator i dildo? Kako se prsti koristite kao seksi igračke? Zašto je toliko važna atmosfera? Vreme je za otkrivanje tajni ženske masturbacije

Ženska masturbacija je, i pored rušenja tabua i seksualne revolucije, obavijena velom tajne. Žene najčešće nerado govore o njoj, a same tehnike koje ih dovode do neslućenih užitaka skrivaju od svih, čak i od najbližih prijateljica. Možda je to razlog zbog kog se neke žene plaše da pitaju kako im seksi igračke mogu pomoći u samozadovoljavanju. Vreme je da im odgovorimo na pitanja i otkrijemo tajne ženske masturbacije

zenska masturbacija

Vibratori

Vibratori mogu da budu zaslužni za neke od najboljih orgazama u vašem životu. Ako ste ikada razgovarali sa ženom koja koristi vibrator, sigurno ste čule da joj taj mali uređaj priređuje mnogo zadovoljstava. Vibratori i jesu najpopularnije seksi igračke. Ima ih u raznim dimenzijama i oblicima. Na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara. Mnoge žene za vreme seksa ne mogu da dožive orgazam. Upravo njima seksolozi savetuju korišćenje vibratora prilikom samostalnih igrica da bi se naučile na koji način da dožive orgazam.

vibrator

Dildoi

Dildoi, odnosno veštački penisi, su sjajan izbor za žene koje nisu sklone vibratorima zbog njihovog intenziteta. Dildo je igračka koja je dizajnirana za vaginalnu ili analnu penetraciju. Oni ne rade ništa sami od sebe, odnosno rade ono što vi želite da rade, i to uz pomoć vaše manipulacije. Užitak u slučaju dilda dolazi od penetracije. Mnoge žene uživaju u tom pritisku koji nastaje i zato najradije biraju dildo. A veličina? Po želji.

Obe ruke masturbacija

Prsti su idealan alat za istraživanje zadovoljstva. Uz pomoć njih možete otkriti koliki pritisak vam odgovara, koja vam se brzina najviše sviđa i koji su vam delovi najosetljiviji. Iako prsti nisu igračke, ipak mogu da posluže kao igračke. Neke žene se kunu da jedino uz pomoć prstiju mogu da dožive vrhunski orgazam koji uključuje i G tačku. Prstima se, bez problema, može postići i klitorisni orgazam. Kada je o rukama, odnosno prstima reč, važi samo jedan save – vežbom do savršenstva!

Atmosfera

Ni atmosfera nije igračka, ali je vrlo važna da cela priča sa igračkama funkcioniše. Kada želite da zadovoljite same sebe, važno je da stvorite i pravu atmosferu. Osnovno pitanje koje morate da postavite je – da li se osećam prijatno? Obavezno isključite telefone i sve ostale uređaje koji bi mogli da vas prekinu. Ako možete, pobrinite se da vam niko ne dolazi na vrata. Dakle, važno je da osigurate atmosferu u kojoj vas niko neće ometati i u kojoj ćete biti skroz opuštene. A kakav ćete ugođaj stvoriti? Da li ćete upaliti sveće?  Ili ćete se okupati u mirisnoj kupki? To, naravno, zavisi samo od vas.

Um

Verovale ili ne, um je najsnažnija prirodna seksi igračka. Žene moraju da koriste um kada je reč o seksu, uključujući i masturbaciju. Pošto žene nisu vizuelni tipovi kao muškarci, njihov um mora snažnije da radi i da stvara seksi slike u glavi. Možete da se poslužite i seksi sadržajima. Nije potrebno da gledate porniće (ali ako volite, zašto da ne?!) ili pronađite mekšu erotiku koja bolje deluje na žene.

Foto: Mark Velasquez

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
7
Ljuto
2
Tužno
3
Srećno
5
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nizak libido

Nizak libido

Vaše seksualno zdravlje je bitan deo vašeg opšteg zdravlja tako da ako je ...
Tajne ženske masturbacije

Tajne ženske masturbacije

Ženska masturbacija je, i pored rušenja tabua i seksualne revolucije, obavijena velom tajne. ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -1°c

Roleri

Bicikl