Postovala: Nataša Ilić
16
Nov
2012

Usudite se da uradite - to!

Pregledano: 19245 puta

Neki saveti za bolji seks bi trebalo da se praktikuju svakodnevno, a ovog puta donosimo one na koje bi svaka žena trebalo da obrati pažnju i isproba ih bar jednom

Sigurno se se pitate - a zašto? Pa zato jer nikada ne znate, a moglo bi da vam se svidi! Evo koji su to saveti koje su naveli na sajtu glamourmagazine.co.uk.

Budite sebične u krevetu

Imajte seks kao muškarac! Ne, čekajte, to baš i nije fer. Imajte seks se kao onaj jadnik s kojim ste jednom spavali, a koga nije bilo briga jeste li vi doživele orgazam ili ne. Neka, za promenu, vaše zadovoljstvo bude na prvom mestu. Tražite od partnera ono što zaista želite i neka vam ne bude važno da li i on uživa kao i vi. Ali zapamtite, ovakva sebičnost vam ne bi trebalo da pređe u naviku. Partner će verovatno tad da bude prijatno iznenađen promenom, jer kao što bi neki rekli: "Žena koja zna što hoće u seksu, nije ni upola seksi kao ona koja to i traži". seksi kostim

Lubrikant? O da!

Ko bi rekao da jedna mala tuba kvalitetnog lubrikanta može tako dobro da deluje na vaš seksualni život! Mnogo je faktora koji mogu uticati na ženino "prirodno podmazivanje": dehidratacija, pilule, stres, trudnoća, antidepresivi, pa čak i dojenje. Zbog toga ne morate manje da uživate u seksu. Korišćenje lubrikanta pojačava užitak, isprobajte i uverite se!

 Obucite nešto vrlo, vrlo seksi

Neke žene vole da nose samodržeće čarape ili haltere. Većina prilikom zavođenje nosi seksi veš, ali mnoge žene se žale da su im ti "detalji" neudobni za nošenje. Ako veš nije vaš izbor, obujte cipele na štiklu ili svileni veš.

Pogledajte pornić sa partnerom

Baš kao što i igračke za seks mogu da budu odlične za obostrano zadovoljstvo, i pornići su nešto u čemu partneri mogu zajedno da uživaju.

Pornići mogu odlično da začine seksualni život, ako se gledaju u paru - tvrdi Violet Blue, autor knjige "Ultimate Guide To Adult Videos: How to Watch Adult Vidoes And Make Your Sex Life Sizzle" (Ultimativni vodič za filmove za odrasle: Kako da gledate filmove za odrasle i osvežite svoj seksualni život).

Praktikujte odlaganje zadovoljstva

Ah, predigra. Predigra može da traje čitav dan, ako vi tako želite. Za par koji je dugo u stabilnoj vezi lako zaboravi one početne periode zavođenja. Započnite dan sa zagrevanjem. Ne mora odmah da se dogodi seks, odložite to zadovoljstvo do uveče i onda se prepustite jedno drugom tamo gde ste stali.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Fetiš naš nasušni!

Fetiš naš nasušni!

Šta to ima u ženskim stopalima? ...
Kako zadovoljiti muškarca? Odgovor su vam dali - muškarci!

Kako zadovoljiti muškarca? Odgovor su vam dali - muškarci!

Kad su muškarci u pitanju, svaki od njih je na neki svoj fazon, ono što vole u ...
Koliko si ih imala do sad?

Koliko si ih imala do sad?

Deset bivših partnera je idealan broj, pokazuju rezultati nove ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 30°c
min 14°c

Roleri

Bicikl