Postovala: Nataša Ilić
14
Feb
2014

Vrući seks za Dan zaljubljenih

Pregledano: 5242 puta

Kada vas partneri pita šta bi volele za Dan zaljubljenih, vi mu odgovorite "Orgazam, dragi!"

Kada mu date ovakav odgovor, sigurno će mu današnji dan biti omiljeni praznik. Ali, pošto je reč  o Danu zaljubljenih, vreme je da doživite posebnu poslasticu, kada je orgazam u pitanju.

Verujemo da za sve njih već znate, ali ste ih smetnuli s uma kada je u pitanju vaša seksualna rutina. Pošto je reč o pozama za postizanje savršenog orgazma - trebalo bi da ih stalno primenjujete.

Leptir ili kancelarijska poza

leptir poza

Žena treba da je na leđima sa kukovima na ivici kreveta (stola, kuhinjskog pulta) tako da muškarac penetrira dok kleči ili stoji. Žena stavlja noge preko njegovih ramena i podigne kukove lagano prema gore. To je dobar ugao za stimulaciju G tačke, što može da dovede do vaginalnog orgazma. U toj pozi bolja je plića penetracija, što dodatno olakšava pogađanje G tačke.

Ono što će muškarca dodatno uzbuditi u ovoj pozi je što on ima kontrolu i savršenu vizuelnu stimulaciju, što je za njih vrlo važno.

kancelarijski seks

Zanimljivo je spomenuti da ovu pozu možete da iskoristite ako želite svog dragog da iznenadite kancelarijskim seksom. Naime, ova poza je savršena za strastveni seks na brzinu, kada sa stola lete papiri, a sa vas odeća. Ko bi poželeo bolji Dan zaljubljenih?

Modifikovana misionarska poza

modifikovana misionarska poza

Ova poza počinje kao tradicionalna misionarska poza, ali kad muškarac duboko penetrira, žena može da skupi noge, tako da budu između njegovih. Muškarac mora da prebaci težinu ka napred, tako da njegov penis može da pravi pritisak na klitoris i G tačku prilikom pomeranja.

Ova poza savršena je za žene koje vole stimulaciju klitorisa, ali sa simultanom stimulacijom G tačke, on je još intenzivniji.

Sedeće makaze

sedeće makaze

Ova poza je savršena za žene koje žele da kontrolišu pokrete, ugao i brzinu penetracije, pa tako i način stimulacije klitorisa i G tačke. Dok muškarac leži na leđima savijenih kolena, žena bočno seda na muškarca, tako da njegova jedna noga bude između njenih nogu.

Ova poza svaku ženu može dovesti do savršenog orgazma, bilo stimulacijom G tačke, bilo stimulacijom klitorisa.

Stojeća poza

stojeća poza

Ova poza nije za svakoga zbog izdržljivosti, snage i težine partnera, ali oni koji su je isprobali znaju da je vrlo "vruća". U njoj nema mnogo mudrosti, muškarac drži ženu, najčešće naslonjenu na zid. Penetracija u toj pozi je duboka i intenzivna, sa jakom stimulacijom klitorisa, a pod pravim uglom i G tačkom. U ovoj pozi partneri su u prisnom kontaktu celim telom, zagrljaju, što produbljuje i emotivnu povezanost.

stojeći seks

Ova poza je poznata kao poza za seks na brzinu i onaj na javnom mestu. Ako još možete da dohvatite njegovu guzu i da je lagano masirate, bolje za vas, ali i njega.

Srećne makaze

srećne makaze

Tokom seksa podignite noge, a partner neka svaki zglob uhvati u jednu ruku. Iz te poze možete da širite noge ili ih držite zajedno. Opcija je bezbroj. Možda vam ovo neće imati previše smisla, ali imajte na umu da tetive noge sežu duboko u područje karlice, što će i vama, ali i partneru pružiti dodatnu stimulaciju.
 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Trikovi koji će vam pomoći da održite strast u vezi

Trikovi koji će vam pomoći da održite strast u vezi

Crveni karmin, seksi donji veš ili nekoliko kapi parfema su ...
Seksualna terapija

Seksualna terapija

Vaša spavaća soba - mesto gde se magija više ne dešava. Da li ste znali da uz ...
Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

Dovedite ga do eksplozivnog orgazma

U muškoj perspektivi postoje orgazmi i orgazmi sa velikim “O”. Koja ...
CANON
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 14°c

Roleri

Bicikl