Postovala: Nataša Ilić
18
Aug
2014

Za još bolju 'dogi stajl' pozu

Pregledano: 600 puta

Mnogima je dogi stajl poza omiljena jer se doživljava kao bezobraznija od ostalih

Penetracija dublja i G tačka je dostupnija.

Izravnajte se

U klasičnoj doggy style pozi, žena je na sve četiri, tj. težina joj se oslanja na laktove i na koljena. No, mnoge žene se žale na posljedice: bolna koljena, kičma i vrat. Autorica knjige 'Neurolovology', dr. Ava Cadell savjetuje ženama da se radije oslone na noge, tako da se stojećki nagnu prema naprijed, naslanjajući se rukama na zid ili da se sagnu preko stola ili slične površine.

Koristite jastuke

Još jedan način kako da izbjegnete bolna koljena je to da kleknete na jastuke ili se legnite na trbuh, a ispod struka stavite jastuk ili nekoliko njih. Tako ćete osigurati savršenu pozu za penetraciju odostraga, tvrdi dr. Sade Allison, autorica knjige 'The Mystery of the Undercover Clitoris'.

Preskočite skidanje

Kada se radi o jednom 'na brzaka', ne morate se mučiti sa skidanjem odjeće. Dovoljno je podignuti haljinu i gurnuti gaćice sa strane. Sljedeći put kada odjenete tu istu kombinaciju, imat ćete jako živo sjećanje dotične akcije.

Pomognite sebi


Prstima ili vibratorom si stimulirajte klitoris dok je vaš partner u vama, čime ćete si udvostručiti jačinu orgazma. Dr. Allison tvrdi da je ovo najbolji način da si povećate šansu za postizanjem orgazma u pozi doggy style.

Ne zaboravite bradavice

Ako volite da vam se grudi diraju, doggy style je savršena poza da to 'ubacite' u igru. Zgrabite partnera za ruke i stavite ih na svoje grudi. Tako ćete, ako stavite svoje ruke preko njegovih, imati prilike pokazati mu točno što želite da radi s vašim grudima.

Budite glasnije

Za vrijeme ove poze mnogo žena osjeća se slobodnijima jer im se ne vidi lice, objašnjava dr. Cadell. Opustite se, stenjite, govorite prostote, radite sve za što ste možda presramežljivi u misionarskom položaju.

Budite senzualni

Doggy style ne mora uvijek biti žestok. Učinite ga malo romantičnijim tako da se odlučite leći na stranu dok je partner iza vas, ili se seksajte u toj pozi u kadi.

Preuzmite kontrolu


Iako se čini da je muškarac taj koji 'vodi igru' u ovoj pozi, vi, također, imate priliku kontrolirati stvari tako da izvijate leđa više ili manje, s tim da manji nagibi kralježnice ne dopuštaju duboku penetraciju. Također, možete ga primiti za kukove, tako kontrolirajući brzinu penetracije.

Tagovi : |

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Savršena mesta za seks na brzaka

Savršena mesta za seks na brzaka

Uprkos tome što se udobna postelja svakako čini kao najpraktičniji izbor, predlažemo vam da za promenu ipak ...
Proverite da li ste loše u krevetu!

Proverite da li ste loše u krevetu!

Svaka žena voli da misli da je dobra u krevetu. Uprkos tome, svaka ...
Ženska “zabranjena” fantazija

Ženska “zabranjena” fantazija

Nemali broj žena, kada sanjari o seksu, nekad sanjari i o tome da su na seks na neki način prisiljene, ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -3°c

Roleri

Bicikl