Postovala: Nataša Ilić
28
Jun
2013

Zabludama nikad kraja!

Pregledano: 4241 puta

Uobičajeno je da muškarci i žene smatraju da su dobri u krevetu, ali istina je da je potrebno mnogo više od odličnih tehnika da bi neko bio dobar ljubavnik ili ljubavnica. Za početak, evo nekih ženskih zabluda kojih se treba rešiti

Muškarci su uvek spremni i uvek žele seks

nisu ni oni uvek za akciju


Ako je u pitanju osamnaestogodišnjak koji je prvi put u vezi, možda je njemu seks stalno u mislima, ali kad muškarci pređu 25. godinu, drugi segmenti njihovog života postaju važni. Što je muškarac stariji, mnogo toga utiče na njegovu želju za seksom: posao, stres, pritisak, finansije... Sve to sprečava muškarca da stalno razmišlja o seksu. Muškarci nisu poput vibratora, ne možete samo da kliknete na dugme, pa da oni budu spremni za igru. To je jedan od razloga zašto neke žene i poseduju vibrator.

Seksu je kraj pošto muškarac završi

kraj seksa


To je često tako, nažalost. Ali ne mora da bude tako. Neiskusan i sebičan muškarac okrenuće se na drugu stranu ili će otići pošto završi. Često takvi ostave ženu nezadovoljenu i nezadovoljnu. Iako je postigao vrhunac i njegovom najboljem prijatelju treba odmor, muškarci imaju druge delove tela koje mogu da iskoriste. Jezik, usne, prsti. Ništa ne sprečava ženu da kaže takvom muškarcu: "Hej, nismo još gotovi", i da zatraži na primer oralni seks.

Muškarcima je seks samo seks i ništa više

za njih seks nije samo seks


Neke žene žive u zabludi da je svim muškarcima seks samo seks i teško im je da poveruju da je muškarcu zaista stalo u trenutku kad skida njenu majicu u naletu strasti. Važno je imati na umu da je mnogim muškarcima neprijatno da izraze ljubav na način na koji to rade žene, pa im je seks jedan od načina da pokažu ljubav.

Muškarcima ne trebaju saveti

saveti za njega


Netačno! Zbog ovakvih ženskih zabluda seks je lošiji. Sa muškarcima je jednostavnije. Oni se napale, imaju erekciju i ponekad im je dovoljno veoma malo da dožive orgazam. Sa ženama je komplikovanije. Ako žena svom partneru ne daje do znanja šta joj odgovara u seksu, ako mu ne pokaže kako da je dira, teško da će seks biti zadovoljavajući.

Promene nisu dobre

promene u krevetu


Pa ni za ručak nemate svakog dana isto jelo! Ako muškarac kaže svojoj partnerki da ne želi svaki dan piletinu za ručak, ona će se verovatno zapitati kako je izdržao da toliko dugo jede piletinu. Ok, zašto onda većina žena postane paranoična ako njihov partner predloži nešto novo u krevetu? Probati nešto novo u seksu nije ništa čudno. To je jednostavna ljudska potreba.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Potezi koji garantuju orgazam!

Potezi koji garantuju orgazam!

Kad ste pod stresom ...
Orgazam i brojke: Kada žene najlakše dolaze do vrhunca?

Orgazam i brojke: Kada žene najlakše dolaze do vrhunca?

Bliskost, osećaj sigurnosti u vezi i ...
Odgovori na pet muških pitanja o seksu

Odgovori na pet muških pitanja o seksu

Kako da dobijem više seksa? ...
HP
64801,oo
prava cena : 77761.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Roleri

Bicikl