Postovala: Nataša Ilić
19
Oct
2012

Zablude o vibratorima

Pregledano: 11425 puta

Vibratori i te kako mogu da budu korisne sprave! Pročitajte ovaj tekst i saznajte da imati vibrator nije tako strašno

Neki još veruju u zablude koje idu uz korišćenje i posedovanje vibratora. Možda vam pomogne ova mala škola za upotrebu ove korisne stvarčice.

Vibratore koriste samo singl i usamljene žene zadovoljna zena

Suprotno uvreženom mišljenju, vibratori nisu samo za žene koje su same. Mnoga istraživanja su pokazala da mnogi parovi kupuju vibratore, a razlog nije loš seks, nego žele da probaju nešto novo i da tako unaprede seksualni život. Stručnjaci smatraju da vibrator može da poboljša i najzdraviji polni odnos. Nekim ženama za orgazam treba dodatna pomoć, a vibratori su kao stvoreni za to. Osim toga, mnogi muškarci uživaju da gledaju svoju partnerku kako se samozadovoljava, pa je korist obostrana.

Vibrator zamenjuje muškarce

Nema šanse da je to tako! To je kao kad se kaže da muškarac u samozadovoljavanju uživa više  nego u seksu. Žene treba da stimulišu mnogo više nervnih receptora nego muškarci da bi doživele orgazam. Na vibrator muškarci treba da gledaju kao na pomoćnika, a ne suparnika. Žene su svesne da im vibrator neće reći da ih voli, neće ih zagrliti niti im napraviti doručak.

Korišćenje vibratora može da dovede do povreda

Ne postoji dokaz da su vibratori doveli do trajnih promena u fizičkoj osetljivosti ili povredili intimnih delova tela. Ako vibrator koristite pravilno i pravilno ga održavate, ne bi trebalo da bude nikakvih problema ni razloga za brigu.

zensko zadovoljstvoVibratori su nastrani

Hajde da razjasnimo jednu stvar – normalan seks vole svi. Seksualne fantazije, sklonosti i želje tiču se isključivo dvoje ljudi, njene i njegove kompatibilnosti. Sve dok oboje pristajete na nešto zbog užitka, ne treba da se stidite onoga što se događa u spavaćoj sobi. Što pre shvatite da iza svakih zatvorenih vrata postoji nastrana strana, vaš seksualni život biće manje stresan. Korišćenje vibratora nije perverzno. Služi za pružanje užitka i toga ne treba da se stidite!

Vibratori su skupi

Koliko ste spremni da platite za uživanje? Danas u ponudi ima toliko opcija da je teško izabrati samo jedan vibrator. Ima dostupnijih, a ima i onih skupih. Ali ne treba vam pozlaćeni i najskuplji vibrator da bi užitak bio zagarantovan, stoji na sajtu getfrank.co.nz.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Poreklo (ne)pristojnih reči

Poreklo (ne)pristojnih reči

Ili zašto se kaže…: vagina, penis, testis, felacio, blow job, auparištaka (WTF?) kunilingus, ...
Kad ga najbolji prijatelj izda!

Kad ga najbolji prijatelj izda!

Odgovor na pitanje šta učiniti kad partner ne može da postigne erekciju nudi Marsel Pik, autor ...
Isprobajte ova mesta za seks!

Isprobajte ova mesta za seks!

Sve zavisi od mesta, a to važi i za seksualni život. Jedan od jednostavnijih načina da ...
HP
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -1°c

Roleri

Bicikl