Postovala: Nataša Ilić
10
May
2013

Zašto oni vole analni seks?

Pregledano: 4699 puta

I dok je nekima i sama pomisao na to neprihvatljiva, oni koji su se usudili da probaju i to učinili na pravi način, uživali su i poželeli da im se to opet desi

Ne znamo šta ste pročitali ili čuli, ali ako vas zanima zašto muškarci analni seks smatraju tako uzbudljivim, zadovoljićemo vašu radoznalost. i one mogu da vole anlni seks

Daje im svojevrstan osećaj moći

Iako zvuči vrlo teritorijalno, činjenica da imaju kontrolu nad situacijom tako što su u pozi prilikom seksa iznad i iza partnerke na njih deluje moćno. Muškarce pali i sama pomisao na to da penetriraju u partnerku otpozadi, a tek pomisao na sve te analne nervne završetke koji pružaju toliko užitka! Ako i partnerke uživa koliko i oni, i  postigne orgazam, niko ponosniji od njih!

Partnerka ima poverenja u njih

Činjenica da im partnerka dozvoljava nešto što zahteva potpuno poverenje, muškarcima dosta laska. Pruža im neverovatan osećaj i to ne samo seksualni. Ako se ženi ne sviđa toliko analni seks, ali pristaje na njega, muškarci će to ceniti.

To je novo iskustvo

poziv na nalani seksIako je vaginalni seks dobro poznata stvar koja se podrazumeva, nešto što je uobičajeno, dok je analni seks zanimljiviji i donosi više uzbuđenja, jer je sasvim novo iskustvo. Muškarci vole da eksperimentišu, a analni seks je mnogima nešto što žele da isprobaju.

Muškarci vole žensku guzu

Mnogim muškarcima je ženska guza najseksipilniji deo tela. Zato, ako imaju prilike da praktikuju analni seks, to im je kao da su osvojili džekpot! Ženama ovo ne zvuči fascinantno kao muškarcima, ali njima mnogo znači.

Vrlo je usko

Analni otvor je mnogo uži od vagine. Osim toga, vagina je "napravljena" za to da donese dete na svet. Osećaj da će penis biti "izbačen" muškarcima je neodoljiv. Žene nikad neće moći da razumeju taj osećaj, ali muškarcima je upravo on neverovatno prijatno iskustvo.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
5
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Povratite svoje samopouzdanje u krevetu

Povratite svoje samopouzdanje u krevetu

Stres, frkaa oko dece, hronični umor samo su neki razlozi zašto se ponekad osećate iscrpljeno i ...
Seks kao na filmu!

Seks kao na filmu!

Gonite se mišlju da bi mogli da poboljšate seksulani život? Nema potrebe da se zamarate, ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Roleri

Bicikl