02
Sep
2011

Mala crna haljina

Pregledano: 14514 puta

saveti i predlozi za nošenje i kupovinu male crne haljine

 

Mala crna haljina je komad odeće koji sigurno zaslužuje našu pažnju. Ona može da bude veoma sofisticirana, senzualna, elegantna i da učini da u njoj izgledate savršeno. Upravo zbog toga je mnogi smatraju veoma značajnim delom ženske garderobe.

Idealan stil male crne haljine bi trebalo da bude što jednostavniji, ali naravno postoji veliki broj mogućih varijacija u tom pogledu, što zavisi od vašeg oblika tela. Crno neutrališe tako da može da se nosi sa apsolutno svim drugim bojama. Svaki tip dezena ili printa može da ide uz crno. Pored toga, važno je spomenuti da sa samo jednom ovakvom haljinom uz odgovarajuće dodatke možete da postignete različite stilove. Za klasičan, sveden i elegantan stil možete da nosite haljinu bilo krog kroja uz minimalan nakit i crne cipele. Ako ste hrabriji odaberite crvene cipele i jarko crveni karmin. 

Grešite ako mislite da ovakvu haljinu ne možete da nosite i u dnevnoj varijanti. Ako dodate čarape, torbu i jaknu svetlih i vedrih boja spremni ste za šetnju po gradu ili piće sa drugaricama. Izbor asesoara je veoma velik – od upadljivog i smelog nakita do kajševa različitih debljina, pojaseva, čarapa, cipela, helanki i šešira u najrazličitijim bojama. Vaša omiljena mala crna haljina može biti sa sjajem ili bez, sa prugama, sa bretelama ili top, sasvim uska ili lepršava…

Krojevi su beskrajni a mogućnosti za oblikovanje stila pogotovo. Najbolja stvar u vezi sa malom crnom haljinom je to što ona nikada ne izlazi iz sveta mode. Ona ne stari, ona je šik, elegantna, smela, moderna i pruža brojne mogućnosti da vaša kreativnost dođe do izražaja. Ona će uz prave dodatke u trenutku biti baš ono što želite da obučete. Dovoljno je prilikom kupovine malo razmislite i odaberete kroj koji vam najviše odgovara i sigurno je da će mala crna haljina postati omiljeni komad odeće u vašem ormaru.

 

video klip
 

 

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
8
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 6°c

Roleri

Bicikl