Postovala: Senka Ivetić
09
Oct
2013

Mala crna haljina danju? Naravno!

Pregledano: 7923 puta

Za večernje izlaske, poslovne sastanke, pa čak i u nekoj dnevnoj vešto iskombinovanoj i otkačenoj varijanti, crna haljina uvek „pije vodu“.

Sa malom crnom haljinom nikada nema greške. Nakon što ju je Coco Chanel lansirala u sam vrh ženskih „evergreen“ modnih trendova, a Christian Dior proglasio esencijalnim komadom garderobe svake žene, mala crna haljina postala je najbolje rešenje za sve prilike, a naročito za one kada ne znate šta biste drugo obukle.

 crna haljina

crna haljina

crna haljina

 Mala crna haljina

 

Šta je važno? Vaša haljina je jednostavna i zato je nemoj preopteretiti detaljima. Na telu uvek istakni samo jedno, a što se odabira šminke tiče, u zavisnosti od prilike biraćeš i nju. Trik je u tome što šminkom trebaš razbiti monotoniju, pa uvek nastoj da to budu neke tople, seksi boje. Visoke štikle su takođe pravilo, a kontrast crnoj maloj haljini može biti i neka mala torbica koju ćeš ukombinovati sa cipelama. Pojas ili kaiš na struku (ako želiš figuru peščanog sata) ili na kukovima (ako želiš da izdužiš gornji deo tela), takođe su dobar izbor kao detalj na tvojoj maloj crnoj haljini. I još nešto, mala crna haljina je seksi, pa tako mora izgledati i žena koja je nosi. Samopouzdanje je najvažniji detalj, da bi se u svojoj maloj crnoj haljini izgledala savršeno.

crna haljina

crna haljina

crna haljina

crna haljina

crna haljina

Za večernje izlaske, poslovne sastanke, pa čak i u nekoj dnevnoj vešto iskombinovanoj i otkačenoj varijanti, crna haljina uvek „pije vodu“. U zavisnosti od onoga što želiš istaći – grudi, leđa, noge, zadnjicu, struk biraćeš i model koji želiš. Naravno, ono što želiš istaći biće otkriveno… Ako želiš da ostaviš utisak ozbiljne poslovne žene, kombinacija crne haljine sa belom košuljom visoke kragne, odličan je način da to i učiniš.


Izvor:Fenserka.com

Tagovi : mala crna haljina |

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
2348,oo
prava cena : 2817.6,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 15°c

Bicikl

Roleri