06
Sep
2011

Mali trikovi velikih stilista: nosite odeću kao poznati i slavni!

Pregledano: 10292 puta

nekoliko saveta i trikova kako biste bolje izgledali i još bolje se osećali

 

Verovali ili ne, ali možete da izgledate kao zvezda i bez obijanja banke!

Stil nije nešto što se može kupiti novcem. Stvar nije u tome da nakupujete gomilu markirane odeće, nego u pravoj kombinaciji koja odgovara baš vama. Tu postoji nekoliko stvari koje treba da znate, pa zato evo nekoliko saveta koje poznate ličnosti (ili bolje rečeno – njihovi stilisti) koriste za kreiranje njihovog zvezdanog izgleda:

   Ne zanemarujte značaj modnih dodataka i detalja jer oni vašoj odeći daju smisao i lični pečat. Budite hrabri, smeli, idite korak dalje i izrazite svoju kreativnost. Na primer, ako obično nosite jedan broš, od sada nosite dva ili tri. Ako ste se odlučili za jednu ogrlicu – probajte da dodate još jednu u kontrastnoj boji ili u istoj boji ali u drugoj nijansi.

    Velike naočare za sunce su od suštinskog značaja ako želite da upotpunite izgled, ali ih nemojte nositi kada za njima nema potrebe.

   Oduprite se nagonu da nosite istog dizajnera od glave do pete! Uprkos tome što je u tom slučaju na vama skupa odeća izgledaćete jeftino. Zapamtite da garderoba uopšte ne mora da bude markirana da biste izgledali dobro.

    Da biste imali dovoljno samopouzdanja, da biste se dobro osećali i odlično izgledali morate da nosite odeću koja vam pristaje. Na prvom mestu mislim na odeću koja je vaše veličine. Zato pronađite dobru krojačicu koja će prepraviti one komade odeće kojima malo fali da budu savršeni.

   Obratite pažnju na torbe, cipele, kajševe i ešarpe ili marame. To je veoma je važno jer, recimo, obične farmerice uz pismo torbu sa štrasom i visokim štiklama ili uz baletanke i platnenu torbu izgledaju sasvim drugačije. Zato pre svega dobro razmislite gde ste krenuli, a tek onda šta ćete da obučete.


 

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
8
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 14°c

Bicikl

Roleri