Postovala: Senka Ivetić
19
Nov
2012

Marame i ešarpe- jesenji 'must have'

Pregledano: 9872 puta

Marame i ešarpe su savršeni odevni predmeti kojima ćete svoji jesenju garderobu učiniti veselom. Veselim bojama prkosite kiši, vetru i oblacima!

Marame potiču iz kulture istočnih naroda gde su i počele da se nose kao odevni predmeti sredinom četrnaestog veka. Setite se samo trbušnih plesačica koje zavode bojama i pokretima koje marame prate i shvatićete zašto je ovo savršen modni dodatak kojim možete ulepšati svoji odevnu kombinaciju i učiniti je nesvakidašnjom.

marame

marame

Marame i ešarpe mogu da se iskoriste za ulepšavanje izgleda u svakoj prilici. Bilo da želite da vam poslovni kostim deluje elegantnije, da naglasite sofisticiranost večernje toalete ili upotpunite svoj kežual izgled, marame ili ešarpe su uvek dobar izbor. Podjednako prikladne za proleće, leto, jesen i zimu, predstavljaju dopunski modni detalj koji se najčešće koristi.

marame

Marame i ešarpe pružaju bezbroj mogućnosti. Njima možete ostaviti nepogrešiv utisak moderne i stilizovane osobe. Ovaj odevni predmet možete nositi na mnogo načina: oko vrata, na torbi, oko struka ili na glavi.

marame

marame

marame

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1978,oo
prava cena : 2373.6,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Roleri

Bicikl