Postovala: Ona portal
08
May
2012

Moda leto 2012

Pregledano: 9488 puta

Sta ce se nositi ovog leta,glavno je pitanje zenske populacije?

Šta će se nositi ovog leta,glavno je pitanje ženske populacije? Za razliku od prethodnog leta,ovo leto biće prošarano lepšim i nežnijim bojama odevne kombinacije, a nosiće se zanimljivija i neobičnija obuća.

Boje koje će dominirati na lepršavim kratkim haljinama i kombinezonima su pastelne, ali i koralne boje sa sedefastim odsjajem.

Dakle, drage dame ovo leto je namenjeno  isključivo ambijentu plaže i bojama koje su mirne i nežne. Na odeći nema velike asimetrije,već su tu prisutne simetrične linije. Naravno, zanimljivost ovog leta jeste sako sa kratkim rukavima od vrlo  lakog materijala, namenjen damama koje žele da izgledaju elegantnije u svojim kratkim šortsevima, haljinama i ultra-kratkim kombinezonima.

Za razliku od odeće, obuća za ovo leto je sasvim neobičnog stila. Za one koje vole slobodu i otvorenost duha, ove letnje cipelice i sandalice su sasvim stvorene za njih. Naime,ove neobične kreacije inspirisale su maštu raznih poznatih svetskih kreatora koji su sebi dozvolili slobodu u svom radu. I dalje će biti aktuelne nezaobilazne platforme i štiklice sa neobičnim i asimetričnim linijama. Prisutne su visoke potpetice bez tzv. štikle sa jako platformom- to je  novost u modnoj industriji. Za razliku od odeće, boje i dizajn sandalica, platformi i baletanki je asimetričan i prošaran jakim, agresivnijim bojama poput- zelene,crvene,žute,roze.

Dakle, drage dame, ako želite da ovog leta uživate u sebi i u onome što nosite na sebi, pravac beogradski pasaži, po najnoviju modu za leto 2012.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
8
Ljuto
2
Tužno
2
Srećno
8
Bolje
7
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Bicikl

Roleri